קצת להוציא קיטור על המחיר- מוזס סטיישן

oreldi

New member
קצת להוציא קיטור על המחיר- מוזס סטיישן

אתמול, ליד נמל ת"א
ארוחת צהרים במוזס סטיישן. לקחתי פילי צ'יז סטייק- יופי של כריך זה היה, כמות מכובדת של פרוסות אנטריקוט טובות, גבינה טעימה, קצת בצל ופלפל, היה שם עוד רוטב נחמד שאני לא זוכר מהו, הוספתי גם לכל העסק מעט מיונז (הדבר היחיד שאני מוסיף לבשר בלחמניה) ונהנתי מכריך טוב. שחיתות מענגת.
אבל רבאק, שילמתי קרוב ל 100 שקל! 69 שקל לכריך, 14 לקולה, עוד כמה שקלים טיפ לברמן (שגם פינק בקפה ע"ח הבית...אולי גם הוא יודע כמה ארוחה פה יקרה) והופ...הלכו כמעט 100 שקל. לארוחת כריך וקולה (ובלי תוספת) במזללה. לא איזה מסעדת שף או מסעדה שנלווית אליה חווית בילוי. כולה מזללה.
אני לא מתעצבן בדר"כ על מחירים, ובטח שלא הייתי חייב להזמין את הכריך הזה. אבל הפעם זה הרגיז אותי. כמעט 100 שקל לכריך וקולה במזללה. מה נהיה פה?

החתולית

New member
איך היינו מתייחסים למחיר אילו היה זה סטייק

באותו משקל?
&nbsp
אכלת 150-200 גר' בשר איכותי ועשוי היטב, גבינה טובה וירקות. אילו היו גובים ממך אותו מחיר על מנה בצלחת, היית חושב שהמחיר גבוה?
&nbsp
&nbsp

oreldi

New member
חשבתי על זה גם

ולכאורה ביחס לאוכל שהיה שם בפועל- זה לא נראה מחיר חריג.
הבעיה שלי היתה יותר שמדובר בסניף קטן של מזללת מזון מהיר, מסוג של באים- אוכלים- הולכים, שלוקחת מחיר כמו מסעדה:
הנה לדוגמה מחירים במסעדות אחרות לכריכים דומים:
כריך דומה בדיקסי - 69 שקל
כריך פילדלפיה סטייק בהדסון - 64 שקל. יותר זול אפילו.
מוזס צריכה לקחת כמו דיקסי ויותר מהדסון? לא יודע, אולי אני טועה...אבל עדיין נראה לי מוגזם

מ נ ט ה 1

New member
גם אנחנו היינו במסעדת הסילו בחולון, מציאה קטנה ביותר,

שרות לא נחמד בלל
עד שמגיע המלצר הספקנו כבר להחליט שאולי נעבור
למסעדה אחרת, אך היה לנו מסובך מידי, היו כמה
גרגרנים רעבים .

המנות לא העיפו אותנו לשום מקום, סתם עוד פיצה
עם פחות גבינה שמקבלים במסעדות, (אולי לרגל החגים
הגבינה אזלה בסופרים), לא יודע לבכות או לצחוק עצוב
שחוסכים על הלקוחות.

ובברכת חג שמח ניפרד להפעם.