סופ"ש ארוך
בחמישי בערב בטאנטי באצ'י, היה טוב.מנת סלט השקדים, פטה ופלפלים קלויים שאהבנו שם בעבר, הייתה הפעם מאכזבת, רחוק מאוד מנדיבות בגורמים המרכזיים במנה, שאפיינה אותה בעבר, המון עלים ירוקים, חבל, הפתיע לרעה. מנת הפיצה עם פפרוני וסינטה (מעשונת?) הייתה טובה מאוד אם כי קצת אגרסיבית לזוגתי בטעמים, 74 ש"ח למיטב זיכרוני.
מנת הניוקי עם פטריות נשארה מעולה כשהייתה, גם כן 70 ומשהו ש"ח, לא יודע בוודאות, אבל אולי גם היא טיפונת קטנה ממה שהתרגלנו בעבר. קנולי חביב לקינוח (במחיר מעט מוגזם של 22 ש"ח), קנקן לימונדה 24 ש"ח, יצא לנו סה"כ באיזור 240 ש"ח לפני, לא זול במיוחד לתמורה, אבל יכול להיות גם הרבה יותר גרוע מזה.
בשישי קוואקר עם תוספות ומאפינס שוקולד בננה, החבר'ה שעבדו על המזגן שלנו שמחו להצטרף
סיר של קישואים ממולאים ברוטב עגבניות "הודי" היה ארוחת הערב וכמובן היה טעים בערך פי שתיים למחרת בשבת. בגלל שבילינו קצת יותר מידי זמן בחופים הנפלאים של חיפה ולא היה מספיק זמן לבשל הסיר לאט "כמו שצריך", גם היה סיר גדול, העברנו זריז התכולה לסיר לחץ ודווקא יצא פיתרון לא רע בכלל, לא "כמו הספר", אבל מספק מאוד..
שבת בבוקר סירניקי, "לביבות" טברוג כמעט לא מומתקות, עם ריבה וגנאש שוקולד בצד, השוקולד הגולמי של אייקם באמת טעים ביחס למחיר שלו, יפה מאוד.
בנוסף לשאריות הממולאים החלטתי שאין מספיק אוכל לערב אז שוב רצתי לקנות קובה וחומוס באבו שקארה.. שיהיה.. היו לאחרונה ליימים לא יקרים במיוחד בשוק, אז עשינו במשך הסופ"ש המון לימונדה מוגזמת עם מי זהר ו"נענע מנטה" מהשוק, בנוסף כף של פריגת לימונים על כל קנקן בינוני, אין כמו לימונדה מוגזמת
ראשון היינו במקרה בחופש, האישה דרשה גל לארוחת בוקר, אז בסביבות שבע וחצי התייצבנו במרכז הכרמל ושוב הייתה ארוחה בוקר פשוט מעולה.. למעט עניין חוסר פנכת הדג המלוח הקטנטנה מפעם קודמת, אותה החליף סלט סלק פחות טעים, אבל סה"כ היה לנו טעים ביותר. ניסינו שני מאפים "חדשים" של שנק חלבה שוקולד ושקדים פרג בבצק פריך, הם היו מצויינים לסוגם, אך פחות טעימים לנו ממה שניסינו בפעם הקודמת, נמשיך לנסות אחרים בהמשך.. המחיר יצא זהה כמובן למה שאכלנו לפני שבוע, 105 ש"ח לארוחת בוקר ליחיד פלוס שני מאפים מכובדים בגודלם והגדלת שני קפה, ממש לא זול אבל מיושר עם הז'אנר, מבחינת האיכות והנחמדות אני בהחלט מתקשה לחשוב על מתחרים.
צהריים מאוחרים במיזללה, אחרי שעוד הספקתי לקחת שייק גדול של מלון, אננס ונענע בדוכן של תמרה על בן גוריון, טעים, אבל 28 ש"ח, רק בריאות
לגבי המיזללה, כמה נקודות - זאת עדיין עיסקית מעניינת מאוד, עם אוכל די מוקפד ובעיקר טעמים "נושכים", הרבה טעם, חריפות, מליחות, חמיצות וכולי, אנחנו מאוד אוהבים, האוכל די יצירתי, לא יותר מידי, בהחלט יש השקעה ואנחנו יוצאים מרוצים, טעים לנו.. יש כרגיל מקום לשיפורים גם באוכל, הפעם השירות היה די רחפני, למרות שהמלצריות נחמדות מאוד. יש מין תופעה כזו, בעיקר במסעדות תל אביביות שיצא לנו לאכול בהן, שמסעדה היא גם מועדון חברתי לבעלי התפקיד, כלאמר מלצרים ינהלו שיחות ועדכונים בינם לבין עצמם תוך כדי המשמרת, מנהלים יגלגלו שיחות משועשעות ואופנתיות בינם לבין עצמם, לא תמיד איכפת לנו, הפעם קצת הפריע, כי מיהרנו ולא הרגשנו שמספיק "זמינים לנו", אני יכול להבין שזה מין סיגנון עבודה וניהול ש"מתאים לאיזור", אבל מסעדה היא קודם כל מקום עבודה עם אחריות, וכמו שהיה אתמול, לא היה כל כך יעיל.. חוץ מזה שמילוי מים לא היה עד שביקשנו, גם לאחר שנישאלנו אם נרצה תוספת לחם וענינו בחיוב, הוא לא הגיע, הכל בסדר, ממש לא מרוע לב, סתם זכיכות והאוכל באמת משביע, אבל זה היה פשוט לא יעיל ולא לעניין, במיוחד במקום מתיימר, לגמרי מתיימר.
פירוט האוכל - בראשונות סלט הקינואה מוצלח מאוד, נזכיר שוב טעמים עזים וממש לא מעודנים, אבל לנו זה עבד יופי. סלט העגבניות עם גבינה וקרוטוני פיתה, היה פחות מעניין ופחות טוב, עדיין טעים, קוביות קולורבי מיותרות לגמרי, במיוחד שיש גם פלחי צנונית בסביבה.
הלחם והממרחים מצויינים, לטעמי בין המוצלחים שאפשר למצוא בארץ..
בעיקריות הטעמים של השפונדרה טלה עם "רוטב שעועית" ושאר כיוונים מקסיקניים ומנת דג הבורי בקרם חצילים היו מצויינים, באמת עבודה נפלאה על טעמים. אבל כמה נונים בינוניים - כמות אסטרונומית ותמוהה של עגבניות שרי צלויות במנת הדג (היו כמה גם במנה של הטלה) ומעת מידי בשר לטעמי במנת הטלה, בשביל 96 ש"ח, אפשר הרבה הרבה יותר. אבל שוב, שתי מנות טעימות ביותר.
לקינוח הקסטה, משמעותית ורסיה פחות מוצלחת מאותו קינוח דומה שכלל אלמנטים כמו קציפת פופקורן וקרם קפה, סמוך לפתיחה. אולי בערב מגישים משהו מוצלח ומסעיר יותר, מה שכן, הכמות בהחלט הייתה מכובדת, 40 ש"ח.
סה"כ כ 255 ש"ח לא כולל, מחיר טוב לארוחה כזו, למרות ששוב, זכורות ארוחת מעט יותר טובות ומסעירות סמוך לפתיחה.