מישהו דגם את הדוכן של מיט בר בשרונה מרקט ?

amirline

New member
מישהו דגם את הדוכן של מיט בר בשרונה מרקט ?

הבנתי שיש להם רק המבורגרים, מישהו היה ויכול לחוות דעה ?

amirline

New member
חזרתי משם לפני שעה, המבורגר מעולה !!!

הם טוחנים את הנתח בדוכן ומכינים קציצות מעולות , ההמבורגר מעט קטן לטעמי (160-180 גרם) ועם צ׳יפס המחיר 58 (גבולי ).
&nbsp
ממליץ בחום למרות שלגבר רעב אחד לא מספיק...

Gרר

New member
ההמבורגר באמת נשמע קצת קטן

לגבר ממוצע 250-300 זה הגודל הדרוש. אבל לפחות היה טעים גם זה משהו

החתולית

New member
מה שז'רר אמר

גם אני מעדיפה המבורגר גדול יותר. המחיר קצת גבוה להמבורגר בגודל של 160-180 גרם.

amirline

New member
שוב, המשקל זאת הערכה שלי

ייתכן שהוא 200-220 ואני מעריך גרוע אבל מניסיוני הוא לא נראה כמו המבורגר 200-250 שאני מכיר.
&nbsp
בכל אופן טעים ביותר, לאכול 2 זה סוגר את הפינה יופי יופי (או לאכול אחד ואז ממול יש כריך רובן אצל קרל ברג, אפילו עדיף
)

erezavn

New member
דגמתי אתמול את הדוכן של ביירן מרקט בשרונה...

יחסית לביקוריי האחרים במרקט בימי חול סביב 19:00 היה די ריק במתחם וטוב שכך כמובן...
לגבי ביירן - היה בינוני למדי. המסעדה והדוכן הם אוברייטד בעיניי. הזמנתי לחמניה עם נקניקיית ביירנוורסט - נקניקיית בשר לבן עם כרוב לבן ותוספת בייקון. נדמה לי שעלה 32 או 34 ש"ח (כולל תוספת בייקון ב-6 ש"ח). הנקניקיות שמנמנות במרקם טוב. הטעם נחמד אבל די אנמי, גם של הבייקון. החרדל הטוב שיפר הוסיף קצת עוקץ ועניין. סה"כ - לא מבריק ולא מלהיב.
(זו הייתה גם תחושתי שאכלתי במסעדה עצמה. גם אז נקניקיות - אבל מסוגים אחרים).

burgerlover30

New member
לא אהבתי בכלל

יותר מידי פלפל שחור הבשר היה די אנמי והקציצה קטנה ביחס למחיר שלה
בנוסף הגבינה הייתה מאוד לא איכותית(משהו מתוצרת פולין לפי דעתי) והצ'יפס בסגנון "בלגי": כמות לא גדולה של צ'יפס קפוא שנזרק לשמן לא מספיק חם.
עדיף שילכו לגרדן בדיזינגוף סנטר ללמוד איך מכינים צ'יפס בלגי

amirline

New member
לא אכלתי גבינה ולא צ׳יפס

האמת שלא הרגשתי פלפל שחור אבל הזכרתי את גודל הקציצה... לדעתי אם לא יגדילו אותה הדוכן לא יהיה אטרקטיבי למרות שהם היחידים שמוכרים המבורגר אאל״ט.

למעלה