וונג, לפני כמה ימים
כבר זמן מה שאנחנו אוהבים את וונג, והאוירה בו מתאימה לדעתי יותר לצהרים מאשר לכרב. נקרתה ההזדמנות, כך שנתכנסנו.
לפתיח מגישים לכולם סלט כרוב חתוך דק ברוטב חמוץ-מתוק. לנו הגישו קערה משותפת גדולה לעומת הייטקיסטים שישבו לידינו שכל אחד מהם קיבל צלחת אישית. לא קלטתי את ההבדל...
הזמנו בעצם 3 ראשונות + עיקרית:
דמפלינג שרימפס - 5 הר גאו בבצק טפיוקה שקוף שעשוי טוב אבל לא מדויק (כשמשווים לציינהטאון במערב, לא לסין שם טרם הייתי).
פרש ספרינג רול - בצק אורז מרוכך במים מגולגל עם ורמיצ'לי, ירוקים, גזר, מלפפון ושרימפס. על העוף ויתרנו (השילוב נראה לי מוגזם). הוגשו 2 רטבים - רוטב דגים שהיה טוב, ורוטב על בסיס חמאת בוטנים שמשהו בו היה חסר לי, לא יודעת מה
פיש באן - קשה לי מאד לוותר על לחמניות ענן כשהן מופיעות בתפריט, ופה השילוב עם דג לבן מטוגן ורוטב יוגורט הוא ממש טוב. אהבתי מאד (לא זוכרת את סוג הדג)
העיקרית - מאחר ושמתי עין על אטריות בחיטה המיוצרות במקום ביקשתי לשלב אותם במנת ה - ויאט קוקו שרשום שבתפריט במקור עם אטריות ביצים. אהבתי את השילוב שהגיע - רוטב קארי עם חלב קוקוס (אחד הרטבים האהובים והדי מושחתים). האטריות היו רכות, אולי טיפהלה עבות מדי.
סה"כ אהבנן ואין ספק שנחזור
כבר זמן מה שאנחנו אוהבים את וונג, והאוירה בו מתאימה לדעתי יותר לצהרים מאשר לכרב. נקרתה ההזדמנות, כך שנתכנסנו.
לפתיח מגישים לכולם סלט כרוב חתוך דק ברוטב חמוץ-מתוק. לנו הגישו קערה משותפת גדולה לעומת הייטקיסטים שישבו לידינו שכל אחד מהם קיבל צלחת אישית. לא קלטתי את ההבדל...
הזמנו בעצם 3 ראשונות + עיקרית:
סה"כ אהבנן ואין ספק שנחזור