וונג, לפני כמה ימים

Nרב

New member
וונג, לפני כמה ימים

כבר זמן מה שאנחנו אוהבים את וונג, והאוירה בו מתאימה לדעתי יותר לצהרים מאשר לכרב. נקרתה ההזדמנות, כך שנתכנסנו.
לפתיח מגישים לכולם סלט כרוב חתוך דק ברוטב חמוץ-מתוק. לנו הגישו קערה משותפת גדולה לעומת הייטקיסטים שישבו לידינו שכל אחד מהם קיבל צלחת אישית. לא קלטתי את ההבדל...
הזמנו בעצם 3 ראשונות + עיקרית:

דמפלינג שרימפס - 5 הר גאו בבצק טפיוקה שקוף שעשוי טוב אבל לא מדויק (כשמשווים לציינהטאון במערב, לא לסין שם טרם הייתי).

פרש ספרינג רול - בצק אורז מרוכך במים מגולגל עם ורמיצ'לי, ירוקים, גזר, מלפפון ושרימפס. על העוף ויתרנו (השילוב נראה לי מוגזם). הוגשו 2 רטבים - רוטב דגים שהיה טוב, ורוטב על בסיס חמאת בוטנים שמשהו בו היה חסר לי, לא יודעת מה

פיש באן - קשה לי מאד לוותר על לחמניות ענן כשהן מופיעות בתפריט, ופה השילוב עם דג לבן מטוגן ורוטב יוגורט הוא ממש טוב. אהבתי מאד (לא זוכרת את סוג הדג)

העיקרית - מאחר ושמתי עין על אטריות בחיטה המיוצרות במקום ביקשתי לשלב אותם במנת ה - ויאט קוקו שרשום שבתפריט במקור עם אטריות ביצים. אהבתי את השילוב שהגיע - רוטב קארי עם חלב קוקוס (אחד הרטבים האהובים והדי מושחתים). האטריות היו רכות, אולי טיפהלה עבות מדי.

סה"כ אהבנן ואין ספק שנחזור

קיבלת קערה גדולה משותפת כהומאז' לקערת המוס שוקולד

ב'שה ז'אנו' לפני הרבה שנים. זוכרת את הדיווח הזה עד עכשיו

Nרב

New member
אכן, אפילו חזרנו על זה לפני 3-4 שנים והתלוצצנו הפעם עם

המלצר
ולא הייתי מתנגדת בוונג לקבל קערת טפיוקה ענקית

החתולית

New member
על הדיווח

לא הגעתי לוונג, אבל היא ברשימה (כמו עוד רבות וטובות שלא הולכות טוב עם רצון לרזות).

זהירות

בוונג נוהגים לעטר את המנות בטבעות קטנות של פלפל אדום וחריף. משהו כמו 12,000,000 בסולם סקוביל.
ואני אומרת זה בתור מישהי שנוהגת לזלול פלפלים חריפים נטו כמו שאחרים זוללים שוקולד.
לזכותם ייאמר שהם מגיבים יפה מאוד לבקשות שיירדו מרכיבים מהמנה (בלי חריף, בלי עשבי תיבול שמועמסים על המנה בהמוניהם).
לדברי מי שאכל מנות, שבהן נתבקש ללא החריף, לא היתה כל כל חריפות במנה. כך שלא הייתי שוללת אכילה במסעדה במקומך.
אבל לא הייתי נוגעת במנה לפני שהייתי מוודאת שאין טבעות אדומות.

Nרב

New member
סבירים מאד. מה שהזמנו עלה פחות מ- 150

יש לציין שבצהרים יש הנחה מסוימת על התפריט (במקום עסקית)

אני לרוב מחבבת את וונג

ואנחנו מזמינים לא מעט במשלוחים
&nbsp
מה שכן, זוג חברים סיפר לנו אתמול על חוויה מאוד לא שירותית או נעימה עם המסעדה. הזוג צמחוני והזמינו מנה שמוגדרת בתפריט כטבעונית. למרות זאת, המנה הגיעה עם בשר.
&nbsp
הם כמובן יצרו קשר עם המסעדה והובטח להם שיחזרו אליהם מה שלא קרה במשך כמה ימים. רק התערבות של חברת השליחויות כמה ימים מאוחר יותר הובילה להתנצלות וזיכוי על המנה.
&nbsp
&nbsp

למעלה