יומנגוס -על מה המהומה

gastro101

New member
יומנגוס -על מה המהומה

בספמבר נפתח סניף באור התעשיה של כפר סבא (רח עתיר ידע במתחם מסחרי של הום סנטר, יו ודלתא) מרגע הפתיחה תמיד מלא שם (אני חולפת בצאתי מהמרכול)
פעם אחת עצרנו ואמרו שיש תור של שעתים !

בשבת פותחים בשעה 12, הגעתי ב12.30 והיה שפע של מקום , נכנסתי בטעות דרך היציאה- בהמשך ראיתי תור בצד הכניסה למרות שבפנים היו מקומות בשפע

ולענין- המבורגר צ'יפוטלה 220 גרם- לחמניה גדולה מאד, טעם הבשר נבלע בה לטעמי . כמעט ולא הורגש (אני רגילה להמבוגרים של מוזס) , כמות צ'יפס שתספיק לשלושה- הרב נשאר בצלחת למרות שהוא טעים ורכרוכי
אבל הצ'יפס כלול במחיר ועם בקבוק סודה- 62 שח בלבד ...
לא רואה סיבה לעמוד בתור....וגם לא להזמין משלוח שעכשו אפשרי לכפר סבא בלבד

החתולית

New member
מסכימה איתך

בהתחלה, כשהיו בקלנסווה, אהבתי את ההמבורגרים והצעתי להם לקלות מעט את הלחמניות, בין השאר כדי שלא יבלעו את טעם הבשר.
נחמד לקבל כמות גדולה של צ'יפס, אבל באמת שחבל על כמויות האוכל שנזרקות כי המנות ענקיות.
&nbsp
&nbsp

guysoffer

New member
לא לגמרי מסכים

אמנם יצא לי לאכול רק שהיו בקלוונסואה (כמה פעמים), אבל זה רק בגלל שהיו סגורים כל פעם שיצא לי לעבור ברופין.

המנות לא היסטריות בגודל - לא מזמין שם ראשונה. המבורגר 200 וצ'יפס ובירה זה משהו שכל סועד במוזס יכול להתמודד איתו.. אל תזמינו שם מנה ראשונה (עשיתי את הטעות זאת רק פעם אחת)., ואין סיבה להזמין את ההמבורגר 400, זה באמת יותר מידי.. כל עוד אין "עיניים גדולות" אין בעיה (לדעתי) עם גודל המנות.

לגבי הטיב - אני דווקא פחות אוהב את הצ'יפס הרכרוכי, אבל זה עניין של טעם אישי. ההמבורגרים מעניינים ומגוונים, ולפני שהם פתחו, היה קשה למצוא מבחר כזה (היום יש עוד אופציות).

אני אישית שמח לחזור לשם מידי פעם, רק בשביל הגיוון והאווירה, אבל אני בהחלט שמח על האוכל - לא מצפה ליותר מהמבורגר טעים.

לפני שבועיים היינו במורדן בר במודיעין שהוזכר פה פעם אחת בעבר. השירות היה ללא דופי (בניגוד לביקורת שנכתבה פה), והאוכל היה טעים, למרות שחלק מהביקורת הייתה נכונה (כדורי פירה של תפוגן וצ'יפס הוגשו בקמצנות).

המקום הוא חיקוי יומנגוס די קלאסי, ואני וציפור שיר קרה אהבנו מאוד את מה שהגיע על הצלחת. הגענו ברביעי בסביבות 9 בערב, כהשמקום די שומם, ואולי זה עזר קצת לשירות, אין לי דרך לדעת.. אבל אנחנו בהחלט נחזור גם לשם.

גיא.

אני איתך

אכלתי ביומנגוס ברופין את אחת מארוחות ההמבורגר המיותרות והגרועות שיצא לי לאכול בשנים האחרונות.
&nbsp
אני באמת לא מבינה מה ההתלהבות מהם.

למעלה