ארוחת בקר בטורקיז סי אנד סאן ודיווח פה שני על ביסטרו 56

gastro101

New member
ארוחת בקר בטורקיז סי אנד סאן ודיווח פה שני על ביסטרו 56

לה היה יום חפש וארוחת צהרים מאוחרת - מסיבת פרישה של קולגה בביסטרו 56, אז קבענו לארוחת בקר ועדכונים בטורקיז . ירד גשם , היא השאירה את המכונית ליד מלון מנדרין , פיית החניה האירה לי פניה
בשעה 11.15 היה די ריק , במרפסת היה די קר, קבלנו שולחן ליד החלון בפנים
ארוחת הבקר מגוונת, אבל רק מספר מנות מוגשות עם מבחר תוספות ולכן בחרנו באופציה זו
לה חביתת עין- הוגשו 2 ביצים עשויות כמו שצריך ולי חביתת ירק- עיג'ה- חביתה ענקית מספיקה לשנים בהחלט, מעט פיקנטית(פלפל חריף) טעימה
על אחת קבלה מגש ועליו שלל צלוחיות - סלט חצילים בטעם כבד , תבשיל ירקות שנקרא אטיפסטי , פרוסות סלמון מעושן- מעולה !! צזיקי -לא טעמתי, טחינה מעולה , חמאה, קוביות גבינה קשה . צלוחיונת עם ריבת ענבים (3 ענבים מעולה )
בנפרד - סלט ירקות- לבקשתי בלי מלפפון והיה מורכב מחסה רעננה, עגבניות ורצועות צנון- פשוט וטעים .
קבלנו סלסלת לחמים שהורכבה מספר סוגי לחם- לבן רך טרי, כהה, לחמנית גזר , מאפין זעיר בהמשך סלסלה נוספת בה היה גם לחם כהה עם אגוזים- מצוין
הארוחה כוללת שתיה קלה וחמה. לה סודה לי מיץ אשכוליות סחוט טרי בתוספת 10 שח וההפוך הגדול שלה תוספת 4 שח
הציעו לנו גם תפריט קינוחי הצהרים אבל היינו מלאות
השרות היה טוב, המקום נעים לישיבה , הנוף לים בונוס . ארוחה טעימה עשירה
החשבון 162 שח לא כולל שרות . בהחלט מומלץ

וכה כתבה לי לבקשתי על הארוע בביסטרו 56- "האוכל סביר , לא מדהים. אבל יש יתרון של המיקום עם נוף יפה והכשרות .מנות ראשונות סטנדרטיות -חציל בטחינה, פוקאצ'ה, פטה,אנטיפסטי,כנפים. עיקריות לבחירה-פרגיות, סלמון או רביולי. קינוחים שטרודל תפוחים, פבלובה, עוגת שוקולד . המחיר אחרי התמקחות 150 לאדם לפני טיפ "

למעלה