פושון בשרונה. פייר? אהבתי!

foofoo77

New member
פושון בשרונה. פייר? אהבתי!

חברתי האהובה משכבר הימים הגיעה לבקר בארץ והיות והיא הגיעה לארץ אני נגררת אחריה לכל האטרקציות התיירותיות שאפשר להגיע אליהן.
אחרי ארוחה אתמול במדזו במרינה בהרצליה שלא הותירה רושם על שום דבר חוץ מהארנק שלנו הגענו היו לשרונה והחלטנו לשבת בפושון.
אני בגלל הקינוחים
היא כי היתה רעבה.
אני לקחתי לארוחת צהרים כריך סלמון עם מנגו.
פחדתי שיהיה מתוק מדי וזה לא סוד שאני לא אוהבת אוכל מתוק במיוחד. אבל היה מצויין, אפילו הבצל הסגול שהיה בסלט הסלמון (שונאת ללעוס בצל) לא הפריע במיוחד.
הגיעו חמישה מרובעי לחם קסטן קלויים, עם צ'יפס שרואים שנחתך ונעשה במקום (היה מעט סמרטוטי) עם סלט קטן בצד. אני לא הצלחתי להתגבר על כל הכריך ואחרי שאת המרובע הרביעי די דחסתי פנימה ויתרתי וביקשתי שיפנו לי. המלצר נזף בי שאני צריכה לנקות את הצלחת והשאיר לי אותה עד שאחרי 10 דקות ביקשתי שיפנו לי את הצלחת.
היא אכלה המבורגרים שלושה המבורגרים קטנים כל אחד עם תוספת אחרת ונהנתה מכל ביס. היא אהבה את הצ'יפס.

לקינוח התלבטתי אם לבזבז את הזמן שלי על אקלייר, שיכול להיות שהוא מעולה אבל בינינו אקלייר לבין לקחת שני טארטים.
לקחנו טארט שוקולד עם אגוזי לוז (ברח לי השם שלו. אבוי לי ולצרפתית שלי) וטארט נוסף עם תותים וקרם פטיסייר. שניהם היו מעולים. אני ויתרתי על השוקולד לפני החברה שלי כי באמת שהיה לי כבד מדי.
ביחד עם קולה, דיאט ספרייט והפוך אחד יצאנו בחשבון סביר לגמרי של 218 ש"ח.
אני חייבת לומר שמזמן לא נתקלתי בשירות כל כך מקצועי בישראל. מלצרים ששולטים בתפריט, מכירים את המונחים הצרפתיים בלי להתבלבל ורואים שמישהו משקיע שם באיכות השירות. אמנם היה את הפלופ עם המלצר שנזף בי על זה שלא סיימתי את המנה לא התרגשתי (ובדרך כלל אני מתרגשת מהדברים האלה).
 

tatan48

New member
ג'נדויה

זה השם של טארט השוקולד כמדומני (דווקא איטלקית ולא צרפתית).
 

החתולית

New member
ככה לא גמרת מהצלחת בפושון?

נראה כאילו המלצר נעלב ממש.
&nbsp
טוב לקרוא דיווח טוב על פושון.
&nbsp
איכשהו בביקורים שלי בשרונה, פושון לא משך אותי. גם בפריז, המיל פיי שאכלנו שם היה מהפחות טובים שאכלנו.
 

foofoo77

New member
לא חסרים קינוחים צרפתים משגעים

איך בא לי קפיצה קטנה לפריז.......
&nbsp
אבל היי עוד שלושה שבועות ניו אורלינס.
 
למעלה