לא פעילה בפורום, בהמלצתכם הלכתי לכתית
אני ובן זוגי ביקרנו לראשונה בכתית.
התפריט שהוגש לנו היה שונה ממה שמוצג באתר, לא קריטי, אבל אם כבר כתוב תפריט באתר רצוי שיהיה מעודכן.
המקום אינטימי וישבנו בשלוחן יותר מרוחק מהשולחנות האחרים (בין במטבח של כתית לחלון של בר המזללה), כך שהאוירה הייתה מאוד נעימה.
המלצרים היו מאוד קשובים אלינו, אפילו עזרו לי להזמין קוקטיילים שאינם בתפריט.
המנות היו מאוד מיוחדות, שילוב של טעמים חזקים מעניינים.
היו בשלוש מהמנות אניס, אותו אני לא מחבבת במיוחד. בשתי מנות הוא היה מורגש אבל לא הפריע לי כל כך, במנקה החך הסורבה היה כבר מריר ובשילוב עם האניס כבר ממש לא הצלחתי לאכול את זה, בן הזוג שלי נהנה מהמנה.
המנות האהובות עלי היו הקינוחים, אחת הייתה סברינה עם מרכיבים רבים שאיני זוכרת, והשנייה הייתה כוס עם מוס שוקולד מריר ודברים קראנצ'ים באמצע, הוגש בצד אקלייר עם קרם פיסטוק בגודל של הציפורן שלי, שהיה מיותר כיוון שבגודל כזה באמת שאי אפשר לטעום כלום.
זו פעם ראשונה שאנחנו מנסים מסעדה מסוג כזה, של תפריט קבוע של 7 מנות.
ניסיתי הרבה דברים שאני בדרך כלל מסרבת להם, כי פשוט החלטתי לסמוך על השף ואכן הרוב היה טעים.
עם זאת, באמת שלא נפלתי משום מנה... לא יודעת היה חביב.
הארוחה נמשכה מעל ל3 שעות, שזה קצת מוגזם בשבילי והיה שלב שכבר הייתי בוחרת להפסיק אותה אבל פשוט רצינו לטעום מהכל. כנראה שהיינו צריכים לקבוע שעה מוקדמת יותר להגעה.
היה מאוד נעים אבל כנראה שלא נחזור, הבנו שנינו שהמתכונת לא מתאימה לנו.
סלחו לי על התיאור המועט, המנות היו כל כך מורכבות שבאמת קשה לי לזכור ולפרט.