סופ"ש
שכרגיל, טס לו מהר מידי. בחמישי עברתי בעפולה והספקתי להגניב סוף סוף ביקור במקלות וניל. המקום המה והויטרינות נראות מבטיחות מאוד, אקלר שוקולד היה מצויין, קטן יחסית מהרגיל אך דחוס מאוד במוס שוקולד די כבד וטעים, בהחלט ניכר שם שימוש בשוקולד איכותי, "עקבות הטעם" מזכירים מאוד ולרונה, אך כמובן יכול להיות גם שלא. ב 10 שקלים לחתיכה, זה היה אחד האקלרים הטובים שאכלתי בארץ.
לקחתי גם קינוח אישי של שוקולד מריר, ובעוד שהמראה שלו הראה פאטיסרי "מעודן" בקווים נקיים ברמה גבוהה, הוא היה שוקולדי וכבד ברמות סופר על, חצי ממנו כמו לנגוס בדיסקית גנאש די פשוטה שכנראה הוקפאה לפני ההרכבה, כך שהחלק העליון המוסי של הכיפה, אפילו התנתק מהגנאש ולא ממש התחבר כל העניין, לדעתי מעט תמוה "חוסר העידון" הזה בעבודת פאטיסרי ברמה גבוהה, אך שוב, נראה שכמויות השוקולד שבשימוש בקינוח, ברמה טובה ולאוהבי שוקולד מריר כמוני, זה כיף לאכילה, אך עדיין, מאוד מאוד כבד, גם למטיבי לסת בתחום.
32 ש"ח, די גבוה, אולי לא בהתחשב באיכות חומר הגלם.
סופ"ש ביתי כרגיל, מרק קרם כרובית שיצא טוב, חצי ציר דגים וחצי מים, ציר דגים בסיר הלחץ ובכלל, יוצא מרוכז מידי לשימוש "צימחוני", קוביות פנצ'טה מטוגנות טוב טוב עד פריכות, ישדרגו כל מרק ותבשיל, גם לעשות את הקרוטונים אחרי זה בשומן שנפלט, לא רע במיוחד. עוף בתנור של שעתיים ומשהו, כמובן כיסוי בנייר כסף ברוב הזמן, פסטה של ברוקולי ושרימפס, המון דברים עם ירקות משוק תלפיות, שוק מאפים ולחם מקפה לואיז, מסתדרים בחיפה לא רע עם מה שיש, עוד הרבה בתוכניות הקרובות לחקור בכיוון צפונה ומזרחה.