אבי שטייניץ באוזריה, רח מטלון תל אביב
אביבית פריאל מהאוזריה מארחת מדי פעם שפים במסעדה. לשם שינוי ניתן היה להזמין מקום ובעזרת ב WAZE אף הגענו חיש קל, יחסית
אני מעריכה מאד את אבי שטייניץ, מוותיקי השפים בארץ- תמיד בבשול מלונאי או בארועים גדולים. לשם שינוי נכנס למטבח של אוזריה
בתפריט היו מנות המסעדה ומנות מיוחדות שלו - למעט רביולי הסלק המפורסם של אביבית-אותו לקחנו , שאר המנות היו מהתפריט המיוחד
מסעדה קטנה, צפופה. מוסיקה יוונית ,בעיקר ,בווליום קצת גבוה לקשישים כמונו
על השולחן היו מפיות ומזלג- חשבנו שזו המדיניות ורק לקראת סוף הארוחה הבחנו בסכין אצל השכנים ובקשנו גם ....
הכל היה טעים מאד- תחילה קבלנו סלט עם אגס נאשי ועוד ירקות בקוביות ,חמוציות ואגוזים- מכל טוב, מיוחד ועתיר בריאות -42שח
אחכ הגיעו תפוחי אדמה ראטה מעוכים אפויים ועליהם גבינת טולום -36שח- מנה מנחמת כמו שאומרים
שעועית בובס הוגשה בשלש וריאציות בפנכות נירוסטה- מבושלת עם שום קונפי, מעוכה כמו חומוס עם בצל מטוגן - קריספי כמו שצריך ומעוכה גס עם בצל ירוק ופרוסות אווז מעושן מטוגנות , לצד- פרוסות לחם לבן קלוי עם פסטו- 38 שח, מנה מיוחדת -אני חושבת שרק חיים כהן מגיש אף הוא שעועית טעימה זו . מנה שאהבתי מאד
קציצות טלה ברוטב אדום על פרוסת חלה - הוזהרנו שחריף אבל היה פיקנטי, טעים טעים עם שפע צנוברים- הצטערתי שחלקנו ...56שח
בשלב זה שבעתי, הוא עוד היה רעב ובחר בקרפצ'ו ארטישוק שהוגש עם עגבניות שרי מיובשות, גבינה של עפאים ועוד- התמוגג מהמנה, השאיר צלחת ריקה -62שח
המלצר ממש הפציר בי לקחת קינוח , הייתי מלאה ובכל זאת לקחתחי כדור סורבה מלון -19 שח שהיה ככה ככה. בדיעבד- עדיף היה גלידה מהגלידריה החדשה בלוינסקי
עם מוגז גדול ואספרסו כפול שהיה עשוי "כמו שצריך" לדברי המומחה- 326 שח לא כולל שרות.
ממליצה להיות חברים של האוזריה בפייסבוק ולהתעדכן על ערבים עתידיים. לנו היה טעים מאד ומיוחד
אביבית פריאל מהאוזריה מארחת מדי פעם שפים במסעדה. לשם שינוי ניתן היה להזמין מקום ובעזרת ב WAZE אף הגענו חיש קל, יחסית
אני מעריכה מאד את אבי שטייניץ, מוותיקי השפים בארץ- תמיד בבשול מלונאי או בארועים גדולים. לשם שינוי נכנס למטבח של אוזריה
בתפריט היו מנות המסעדה ומנות מיוחדות שלו - למעט רביולי הסלק המפורסם של אביבית-אותו לקחנו , שאר המנות היו מהתפריט המיוחד
מסעדה קטנה, צפופה. מוסיקה יוונית ,בעיקר ,בווליום קצת גבוה לקשישים כמונו
על השולחן היו מפיות ומזלג- חשבנו שזו המדיניות ורק לקראת סוף הארוחה הבחנו בסכין אצל השכנים ובקשנו גם ....
הכל היה טעים מאד- תחילה קבלנו סלט עם אגס נאשי ועוד ירקות בקוביות ,חמוציות ואגוזים- מכל טוב, מיוחד ועתיר בריאות -42שח
אחכ הגיעו תפוחי אדמה ראטה מעוכים אפויים ועליהם גבינת טולום -36שח- מנה מנחמת כמו שאומרים
שעועית בובס הוגשה בשלש וריאציות בפנכות נירוסטה- מבושלת עם שום קונפי, מעוכה כמו חומוס עם בצל מטוגן - קריספי כמו שצריך ומעוכה גס עם בצל ירוק ופרוסות אווז מעושן מטוגנות , לצד- פרוסות לחם לבן קלוי עם פסטו- 38 שח, מנה מיוחדת -אני חושבת שרק חיים כהן מגיש אף הוא שעועית טעימה זו . מנה שאהבתי מאד
קציצות טלה ברוטב אדום על פרוסת חלה - הוזהרנו שחריף אבל היה פיקנטי, טעים טעים עם שפע צנוברים- הצטערתי שחלקנו ...56שח
בשלב זה שבעתי, הוא עוד היה רעב ובחר בקרפצ'ו ארטישוק שהוגש עם עגבניות שרי מיובשות, גבינה של עפאים ועוד- התמוגג מהמנה, השאיר צלחת ריקה -62שח
המלצר ממש הפציר בי לקחת קינוח , הייתי מלאה ובכל זאת לקחתחי כדור סורבה מלון -19 שח שהיה ככה ככה. בדיעבד- עדיף היה גלידה מהגלידריה החדשה בלוינסקי
עם מוגז גדול ואספרסו כפול שהיה עשוי "כמו שצריך" לדברי המומחה- 326 שח לא כולל שרות.
ממליצה להיות חברים של האוזריה בפייסבוק ולהתעדכן על ערבים עתידיים. לנו היה טעים מאד ומיוחד