סופ"ש
בחמישי בערב ביקור ראשון בעלה הגפן, סה"כ ארוחה בהחלט טובה שעשתה חשק לעוד, בהחלט מקום שנאמן לשלט המופיע על הכניסה, "מסעדת שף ערבית אותנטית", או משהו כזה, ביקורת בנפרד.
בשישי דייסת דוחן עם שלל תוספות, בניסיון לגוון דייסת הקוואקר, סה"כ לא רע, אבל לא מתחרה לטעמי עם קוואקר
בהמשך היום ארוחה קלה יחסית של "קרם" אבוקדו ושרימפסים מוקפצים בתערובת תבלינים ובערב מפגש "יום הולדת" עם חברים בטאנטי באצ'י. היה די בסדר אבל לטעמי קצת פחות טעים ומדוייק מארוחות בעבר הדי רחוק בטאנטי, או שפשוט קצת עייפות החומר או "התרגלנו". מנות הסלט לטעמי קצת חלשות מפעם וגם קטנות יותר ומרשימות פחות, גם מנת האנטיפסטי הזוגי שלקחנו ב 58 ש"ח, די איכזבה, כללה בעיקר זיתים וירקות מוחמצים ולא התקרבה לנדיבות מנת אנטיפסטי שנאכלה שם בביקור הראשון לפני אי אילו שנים.
פיצת ארבע גבינות כרגיל טובה, פיצה קאנאברו הייתה טעימה אך בשר האסאדו עליה כתוספת, די איכזב. בשביל 75 ש"ח, אפשר לעשות קצת יותר.
רביולי חצילים קלויים וניוקי "כמהין" היו כרגיל טעימים אך שוב, לטעמי מה שהיה הגשת "פמילי סטייל" שזכורה לי בעבר, התכווץ במעט למנות יחסית אישיות היום, אבל אולי אני טועה.
הטירמיסו לא היה הפעם מוצלח במיוחד, לא יודע בדיוק למה, והאורחים הלינו על מחיר הקנולי (22 ש"ח) ביחס לגודל ולתמורה, האמת, מסכים איתם, אני גם לא חובב של הקנולי שם או בכלל מה שיצא לי לטעום בארץ, אבל הבנות התעקשו.
סה"כ לא היה רע, כרגיל טעים שם, אבל פשוט לא הרגיש "מבריק" ומחודד בטעמים כמו בעבר, תחושה כללית כזו, שגם אורחינו בתולי הטאנטי, סיכמו לאכזבתי די בנימוס, שהיה נחמד וטוב ולא יותר מזה.
המקום היה בהחלט די הומה ובעיקר צפוף לישיבה, מה שהוסיף לחוסר נוחות מסויימת בארוחה, גם קצב המנות היה די בעייתי ומהיר מידי לטעמי, מה שהוביל לכך שפשוט לא היה מקום להכל, לאחר דקות מעטות מההזמנה, על השולחן הקטן יחסית למספר יושביו.. הרבה ילדים ותחושה משתפחתית, לא מתלונן, אבל כבילוי לשני זוגות מבוגרים מחפשי שקט יחסי, די נכשלתי הפעם בבחירה.. כיוונו לפני כשבועיים לוויוינו בהמלצת זוג החברים שרצה לחזור לשם, אך המקום הדי מלא חשיבות עצמי הזה, מכניס לדעתי את כל ה"לא מקורבים" לרשימת המתנה ומחליט כנראה לפי רצונו יום יומיים לפני, מי "יזכה" להיכנס לרשימת הסועדים בשישי בערב ומי לא, מבחינתי בהחלט לא גישה שתמשוך להגיע לשם בעתיד, גם אם האבחנה אינה נכונה, זה לא משנה לי
בשבת ארוחה משפחתית עמוסת פנינים מהמטבח האוסטרו\הונגרי\רומני\מזרחי, היה באמת בסדר. בערב עוד הספקנו להכין "ריזוטו" כוסמת עם אבקת ירקות שמוסיפה המון טעם לכל דבר ופסטרמה הודו ביתית שיצאה מצויין, ארוחה נעימה אחרי סרט מצויין בטלוויזיה (משחקי ריגול, ממש נחמד קצת עצוב) ולפני סרט מצויין בקולנוע (דדפול, טיפשי ומצחיק לאללה)..
בגיזרת הייבוש, אבקת תותים, אבקת ירקות מעורבת שהיא תחליף אבקת מרק מצויין, מכל הירקות הכי זולים ו"דפקטים" ושאריות עשבי התבלין מהשבוע שבועיים האחרונים (כרובית, חציל, קישואים, גבעולי פטרוזיליה, שמיר וכוסברה, טימין לימוני שמוסיף המון). גם אבקת תרד, תמיד מאוד תרד מיובש, כמו הקייל רק מעט מעודן יותר.