קזן ברסרי רעננה- עיסקית טובה מאד , עד העצם ממש לא

gastro101

New member
קזן ברסרי רעננה- עיסקית טובה מאד , עד העצם ממש לא

מסעדה חדשה נפתחה בשרון השומם - קזן ברסרי רח אחוזה ברעננה - בנין חדש , מסעדה כשרה . תמונת מנת קבב שהעלתה ידידה ותיקה בפייסבוק משכה אותנו לשם
מסעדה גדולה , שוקקת, מרבית הסועדים חובשי כיפות ודוברי צרפתית .
העיסקית כולל לחם, מטבלים, מנה ראשונה , עיקרית במחירה הקובע ושתיה -סודה, מים מינרלים או מיץ. משקה מוגז תוספת 6 שח

מיד קבלנו סלסלה עם פרוסת לחם לבן טרי טרי ושתי פרוסות לחם דגנים טרי מעולה , צלחת עם תבשיל חציל במיץ עגבניות, זיתים וערימת פלפל חריף קצוץ
בקשנו מים והגיע קנקן ענק עם מים, קוביות קרח ולימון. 10 במבחן המים והלחם

ראשונות- לו סלט פריקה עם עשבי תבול על טחינה- אהב מאד ולי כבד קצוץ- מנה נכבדה של כבד קצוץ לא דק מדי עם שפע בצל מטוגן יבש , מלפפונים חמוצים , עם לחם הדגנים- הנאה רבה

עיקריות- לו סלט חסה עם חזה עוף ואבוקדו- קבל חצי אבוקדו פרוס דק, חזה עוף עסיסי , חסה ורוטב . ממש התמוגג מהמנה - קלילה וטעימה
לי כמובן מנת הקבב טלה- 4 קציצות שמנמנו עסיסיות על טחינה, ותבשיל של גרגרי חומוס וקוביות עגבניה. הייתי כבר מלאה מהמנה הראשונה ובכל זאת 3 קבבים נאכלו עם מנה נוספת של לחם שבקשתי וקבלתי
השארית נארזה יפה -תהיה לו מחר ארוחת צהרים
המחיר- 79 לארוחת הסלט ו 89 לארוחת הקבב, קינחנו בבקבוק סודה "להוריד את האוכל "
בהחלט נחזור , שמעתי ממכרה טובות על תפריט הערב

עד העצם- נפתחה בקניון כפר סבא הירוקה, הגענו לשם אתמול בשעה 16, הישר מהעבודה , התברר שיש עדין עיסקית - מנה ראשונה ושתיה במחיר העיקרית
מרק העגבניות היה סביר, טעם של עגבניות משומרות עם מעט תבול . סלט היה ערימת חסה, טבעות בצל סגול קומץ עגבניות שרי וזרזיף של רוטב

החלטנו לחלוק עיקריות, המבוגר מעושן (הבשר עבר עישון לפני טחינה) הוגש אפור, עשוי מדי , בלחמניה לא טריה -45 שח עם ציפס מהסוג הקפוא
מנה שניה- רמפ סטייק- על לוח צפחה הוגשו שני נתחי בשר מרובעים , 4*4 סמ כל אחד. בקשנו מדיום, כמו את ההמבורגר , אבל קבלנו רייר - אני אכלתי נתח אחד ולא ממש הפריע לי , אבל השותף לא יכל היה לאכול. למה לא החזרנו ? פשוט לא היה כח. פירה צ'ילי היה קרן האור בארוחה וגם הסודה...
כשהמלצר לקח את כרטיס האשראי שא איך היתה הארוחה, אמרתי לי שאספ]רלו לאחר התשלום, הוא כבר לא שאל...

ממש לא נחזור , חבל , השקיעו בעיצוב , אגב כסאות במרפסת ממתכת מאד לא נוחים , אבל איש הגריל לא מקצועי

erezavn

New member
שגיא כהן כתב ממש היום ביקורת על קזן בהארץ...

יחסית יצאו בשלום...
לגבי עד העצם: כעובד בהרצליה פיתוח יצא לי להיכנס לסניף המקורי והותיק כמה פעמים בשנים האחרונות. הבשרים בינוניים ומטה. אולי לפני 20 שנה זה היה נחשב מקום טוב וראוי (כנ"ל וייטהול למשל). די מדהים אותי שהם מתחדשים בסניפים נוספים. אם בכזה מקום איש הגריל לא מקצועי זה מאד עצוב...

gastro101

New member
שגיא כהן כבר בקר שם? אחכה למוסף גלריה של מחר..

אגב, עד העצם שיך לאחים ירזין, אנ זוכרת את פתיחת סניף הרצליה- איזה חידוש . זו היתה הראשונה שלהם .

gastro101

New member
לא אקספרס , מסעדה מרווחת, בכניסה שולחן עגול ענק ל 10 סועדים

בערך , מרפסת סגורה משקיפה לשכונת המגורים החדשה
מחיר ההמבורגר בעיסקית רק 45 שח במוזס הרבה יותר , 56 נדמה לי אבל איזה הבדל ...
קזן וחניה- שאלה מצוינת , אני חניתי ברח קזן והלכתי טיפה. צריך לברר איתם אולי יש חניון בסביבה.

החתולית

New member
קזן נשמעת נחמדה

על עד העצם בהרצליה אני זוכרת דיווחים לא נלהבים של הבחור, עוד מהתקופה בה עבד שם. מסעדת בשר שלא מצליחה להגיש בשרים עשויים כמו שצריך - די עגום.

למעלה