הקרפ באבן גבירול 52

• פותח הנושא wgaf
  • פורסם בתאריך

wgaf

New member
הקרפ באבן גבירול 52

אתמול בערב עברתי ברחוב אבן גבירול 52, ע ל יד לחם ארז ראיתי מסעדת קרפים, חדשה כנראה, אפילו שלט אין להם.

היה תור ארוך מרשים, החלטתי לנסות.

לא הייתי אומר שהופתעתי, הודהמתי.
הזנמתי קרפ חזה אווז עם גבינה, תפוחי אדמה, תרד ועוד.. זה היה מושלם, מדהים.
בצק מעולה שכמותו מעולם לא טעמתי, רכיבים איכותיים במינון מדוייק על המילימטר, עם אפטרטייסט מדהים. ללא טיפת כבדות.
גם גודל המנה מכובד.
38 שקלים המוצדקים ביותר בעיר.

היום גם הייתי שם..
הזמנתי קרפ סלמון, אותו בצק מעולה, קרם פרש, רוקט ולימון. גם טעים מאד, אם כי הראשון מרשים יותר.

מחר אני גם מתכוון היות שם, וכנראה גם מחרתיים.
ולא אכפת לי שיחשבו שההודעה הזו היא פרסומת.

Czerniak

New member
מצטרף

נדגם היום קרפ מתוק - קרם פרש, ריבת תותים ושקדים, בהחלט אליפות.
לעומת זאת צ'יפסטאר היו אכזבה. הרבה צ'יפס, יותר קרובים לזן המסמורטט מאשר לפריך. מקווה שישתפרו...

החתולית

New member
המקום נקרא קרפרי ברטון

הקרפים המלוחים אמורים להיות גאלטים שמתבססים על קמח כוסמת. טוב לדעת שהם מוצלחים :)

מיכאל ג

New member
הייתי שם אתמול, דעתי גם חיובית אבל קצת פחות

גם לקחתי חזה אווז. הקרפ עצמו נהדר, יותר פריך מהקרפ הרגיל, והיה לי טעים, אבל לא ברמה של טעמים-מתפוצצים-בפה-אני-חייב לחזור. הייתי בשישי בצהרים והיתה המתנהנ של יותר מעשרים דקות עד שהכינו לי את הקרפ, וזה היה קצת יותר מדי. אני כן ארצה לחזור לנסות קרפ מתוק כלשהו. אולי בשעות פחות עמוסות, מתי שזה לא יהיה.

PooKiPsiT

New member
מישהו יודע להגיד מתי פחות עמוס שם?

היינו לפני כמה שבועות ביום שבת בשעה 17:00, שעה שחשבנו שלא תהיה עמוסה, אבל נאלצנו לחכות חצי שעה לקרפ. באמת היה מצויין, אבל קצת גדולה עלי ההמתנה הזו... בייחוד כשאין הרבה מקומות ישיבה ומרגע שהתיישבנו הרגשתי הרבה מבטים ננעצים בי ומחכים בקוצר רוח שאקום.

פחות התחברתי :(

היינו היום. ניסינו קרפ קלאסי נקניק שהיה ממש רע (טעם לוואי מר, קרפ רטוב, נשפך שמן מהצדדים).
קרפ אווז שהיה נחמד מאוד אבל כבד נורא
קרפ אנשובי שהיה נחמד אבל מלוח ברמות לא בריאות בכלל (לי זה טעים, אבל הרגיש על סף ההרעלת נתרן).
&nbsp
הקרפ עצמו מאוד נחמד (חוץ מהאחד שהתפקשש לגמרי), אבל המילויים לא שם לטעמי.
&nbsp
החבר'ה נראים נחמדים למדי ומקווה שיצליחו, סה"כ אחלה רעיון.

למעלה