מל ומישל- כרוניקה של באסה ידועה מראש

CherryBlini

New member
מל ומישל- כרוניקה של באסה ידועה מראש

בדיעבד, לא היינו צריכות ללכת למל ומישל. לא בדקנו תפריט, לא ראינו מחירים וגם כשהגענו לאיזור ולא מצאנו חניה לא הבנו את הרמז. ואפילו אחרי שקיבלנו את התפריט במסעדה וראינו שזה לא בדיוק מה שציפינו לו לא קמנו והלכנו.

בכל מקרה, נכנסנו למסעדה והיא באמת מקסימה, אינטימית ורומנטית כמו שכולם אומרים.
קיבלנו את התפריטים וקצת התבאסנו מממבחר המנות והמחירים, אבל לשתינו לרוב אין בעיה לשלם הרבה על אוכל טוב ושמענו על המסעדה רבות וטובות וכבר היינו במקום ורצינו לאכול.
לפתיח קיבלנו לחם בריוש מטוגן עם שמן זית ובלסמי שהיה מאוד טעים וממש הזכיר פרנץ' טוסט, במיוחד בשילוב עם הבלסמי.
הזמנו שתי מנות ראשונות ומנה עיקרית אחת לחלוקה.
קרודו דג ים (66 ש"ח) - הדג היה סלמון שמנמן ונא שבתפריט היה אמור להגיע עם קרמל הדרים חריף. בפועל לא היה שום דבר חריף במנה והיא לא המריאה. היה נחמד ותו לא.
קרפצ'ו בקר (ספיישל, 68 ש"ח) - קרפצ'ו סביר שהתחבא מתחת להר גבינה מגוררת והר גדול יותר של עלי רוקט. גם התיבול לא היה מעניין במיוחד, שוב, מנה סבירה.
ניוקי פריזאי (86 ש"ח) - מנה מעולה, ניוקי רך צרוב קלות ברוטב שמנת וכמהין. מנה טעימה אבל קטנה מאוד.
הרגשנו כאילו קצת עבדו עלינו. המחירים במל ומישל לא זולים ואנחנו רגילות לשבוע אחרי שלוש מנות שאנו חולקות ופה פשוט נשארנו רעבות לחלוטין. לא התחשק לנו קינוח במסעדה והחלטנו ללכת לחפש משהו נחמד באיזור. בסופו של דבר הגענו לבנדיקט ומרוב רעב חלקנו מנת אגז בנדיקט מעולה שסגרה לנו את הפינה.

erezavn

New member
הבעיה של מל ומישל זה גודל המנות.

האוכל טעים (לפחות כך היה בפעם היחידה שהייתי שם) אבל גודל המנות ממש קמצני. או שצריך לבוא חצי רעבים (או חצי שבעים) או שצריך להזמין 4 מנות כדי לשבוע ואז העניין הופך ליקר בטירוף.

inבאלי

New member
לא יכולה להיות הגדרה מדויקת יותר

Geralt of Rivia

New member
המנות שם באמת קטנות

יש ביניהן כאלה שטעמן מפצה על כך, כמו הניוקי הפריזאי, אבל כנראה שאחרות אינן כאלה. בכל מקרה, זה כנראה לא המקום שזוג ישבע בו משתי מנות ראשונות ועיקרית אחת. בפעמים שהייתי שם לא זכור לי שנותרתי רעב לאחר מנה ראשונה ומנה עיקרית, אבל גם לא יצאתי מפוצץ.

Histoplasmosis

New member
היינו לפני יותר משנה.

עם קופון כלשהו שמאפשר בחירה מהתפריט. זכורה לי מסעדה נעימה ורומנטית, אהבתי את ההגשה והכלים המיוחדים.
האוכל היה טעים אבל המנות קטנות בקטע מעצבן, בסוף הזמנו שתי מנות נוספות כדי לשבוע. אפשר בהחלט להוסיף כמה ביסים לכל מנה.

החתולית

New member
גם אני חושבת שהמנות במל ומישל קטנות

ביחס למחיר.
&nbsp
מלבד הניוקי שהוא מנת דגל במסעדה, שתי המנות האחרות נראות לי כל כך לא מתאימות למקום ולתקופה. יש מספיק דגים טריים בארץ. למה להגיש קרודו מסלמון? הגבינה והרוקט אמורים להיות סוג של תוספי טעם קישוטיים לקרפצ'ו, ולא צריכים להחביא אותו.

Bohemi

New member
התייעצות מל ומישל

לחגיגת חמש שנים שלי עם חבר שלי הייתי נעולה על מל ומישל ועכשיו הביקורת קצת הורידה אותי מזה. אם יש לי אפשרות להשיג הנחה משמעותית שם או שובר, המסעדה מומלצת? כלומר במחיר זול יותר הייתם הולכים?
אם לא, איך איטלקיה בתחנה ואמורה מיו? מחפשת מקום עם אווירה נעימה, אוכל טוב ושירות לא מתנשא

CherryBlini

New member
לא יודעת מה לומר לך

במחיר זול יותר ייתכן שהייתי חוזרת אבל בעיני האוכל שאכלנו (חוץ מהניוקי) לא היה מיוחד מספיק. מה שכן, האווירה שם מתאימה מאוד לחגיגה רומנטית ואם באים מוכנים להוצאה כספית מכובדת ולא נופלים לשם חצי בטעות אולי זה יכול להתאים.
לגבי שתי המסעדות האחרות: אמורה מיו מוצלחת יותר לטעמי והאווירה נחמדה, אבל האוכל סטנדרטי למדי.

Bohemi

New member
האמת שלאו דווקא איטלקית

עברתי על ביקורות וראיתי שג'מה זכתה ליותר אהדה לאחרונה מסרדיניה. איך האווירה בג'מה בערב? בעיקר חשוב לי שתהיה אווירה נעימה (מקום יפה וחגיגי בלי מוזיקה מחרישת אוזניים או אקוסטיקה צורמת) אוכל טוב, לא "פלצני" מדי (מנות לא קטנטנות, לא יקר מאוד-עד 350 לזוג בלי קינוח ויין, ושירות לא מתנשא). לצערי אין לי כל כך מקומות להביא שאהבנו והנה-כזה אני מחפשת.

erezavn

New member
ג'מה עונה יפה על דרישותייך...

המקום נעים וטעים. האוכל פשוט, אבל עשוי טוב, בכמות נדיבה ובמחיר סביר.
האווירה טובה.
אני הייתי בשישי בערב והיה מלא, אבל זה היה לפני גל טרור הסכינים...
אין לי מושג מה קורה שם עכשיו בימים לא פשוטים אלה...

החתולית

New member
בג'מה אכלתי רק בצהריים

אבל לפי כל הדיווחים שקראתי, היא תתאים לדרישות שלכם.

Geralt of Rivia

New member
הייתי הולך בכיף

אני חושב שהאוכל במל ומישל טוב, האווירה נעימה ורומנטית, וכאמור בביקוריי שם לא יצאתי רעב לאחר ארוחה מלאה. כנראה שכדאי ללכת על מנות יצירתיות יותר מקרפצ'ו, כי נשמע שבזה הם לא מצטיינים. החולשה העיקרית שם בעיניי היא VFM, אבל אם משלמים מחיר מופחת, אין בעיה.

Gרר

New member
מקווה שלא הקטינו שם את המנות..

גם כשאנחנו היינו המנות לא היו שופעות אבל הוציאו אותם מהמקום עם בטן לא מפוצצת אבל רגועה (מעדיף את זה ככה) וחלק מהן, ביניהן הניוקי הפריזאי המפורסם והלחם המושחת בפתיחה, היו מצויינים. הסיבה העיקרית שלא הלכנו מאז היא תחושה שקצת מיצינו את המקום. אני מקווה שהמנות לא קטנו מאז באופן משמעותי...

מיכאל ג

New member
לגבי חניה

יש להם שירות החניה, צריך פשוט לדבר איתם על זה. מגיעים למסעדה והם כבר ידאגו לרכב. זה עולה קצת יותר מחניון - 40 ש"ח - אבל בגלל החוסר המוחלט בחניונים באזור זה שווה.

Nרב

New member
יש חניונים בכיכר אתרים ויש במציצים, זאת באמת לא הליכה נוראית

למעלה