"יהלומה בנמל"- אוכל טעים, שירות על הפנים.

mereng

New member
"יהלומה בנמל"- אוכל טעים, שירות על הפנים.

הגענו זוג, ישבנו על הבר.
הברמנית ניגשה ולקחה הזמנה - פלאפל לראשונה שחלקנו, שייטל עבורו וריזוטו עבורי. שכחה לקחת הזמנת שתיה- ניחא.
אחרי זמן מה קראנו לה וביקשנו להזמין שתיה. הוא הזמין בירה, ואני מים. בינתיים הגיע האוכל ע"י אותה ברמנית. האוכל היה טעים, אין מה לומר. השתיה - לא הגיעה. לא המים ולא הבירה.
קראנו שוב לברמנית, וביקשנו שתבטל את ההזמנה של הבירה כי סיימנו לאכול. התנצלה ששכחה. ביקשתי שבכל זאת תביא את המים - היה חמסין בחוץ, אנחנו צמאים. אמרה בטח בטח ו.... לא הביאה.
פינתה את הצלחות הריקות ועדיין לא הגיעה השתיה... בסוף התייאשנו וביקשנו חשבון מברמן אחר, והשארנו טיפ סימלי של 5 ש"ח.

מה שהכעיס במיוחד זו התחושה שפשוט לא היה אכפת לה.... ישבנו על הבר, פראקטיקלי מול הפרצוף שלה, והיא פשוט התעלמה מאיתנו.... וגם כשגילת האת הטעויות שעשתה, התנצלה רפות ולא עשתה שום מאמץ לתקן את הטעות.

על אף האוכל הטעים, לא נראה לי שנחזור.

בעיקר חבל

אני מאוד מחבבת את עינב ברמן ולכן ציפיתי לפתיחה של המקום, אבל לצערי את לא הראשונה שכותבת על השירות הבעייתי ולכן אני דוחה את הביקור.

erezavn

New member
ישבתי שם בשישי בערב...

אתן דיווח מלא בהמשך השבוע.
בגדול האוכל טעים. אפילו הפתיע אותי באיכותו. ניסינו 4 מנות שנעו בין טעימות לטעימות מאד. גודל המנות לעומת זאת די קטן, כך שה-VFM בינוני.
אנחנו ישבנו בחוץ והשירות שלנו היה בסדר גמור, אולי בגלל שהמקום לא היה מלא. מה שכן - מי שיושב בחוץ יכול בקלות להישכח.
מה שעיצבן אותי זה מחיר בקבוק ויינשטפן ב-32 ש"ח... הרבה יותר מדי.

לא בטוחה. קניתי לפני החג שישיה של ויינשטפן בחינאווי

שהם יחסית זולים ועלה כ-57 ש"ח [לא זוכרת במדויק אבל אולי שקל לכאן או לכאן].
כלומר, כ-10 ש"ח לבקבוק. מסעדות מכפילות מחירים בשלוש אז זה די קרוב. מה שאומר חזירות קטנה אבל לא נורא גדולה

תזכרי שמסעדות קונות את הבקבוקים בפחות

מהצרכן עצמו.
&nbsp
העניין הוא שבמקומות בהם מוכרים ווינשטפן מהחבית זה המחיר לכוס של חצי, אז למכור בקבוק של שליש במחיר הזה זה חזירות.

חשבתי שהמחירים בחינאווי קרובים למחירים סיטונאיים.

לגבי החבית, זה בטח עולה למסעדות פחות מבקבוקים, לא? אבל אני באמת לא מתמצאת במחירי בירה בחבית.

חבית משתלמת יותר למסעדה זה ברור

אבל עדיין בקבוקים כאלו אמורים להיות מתומחרים מעט פחות.
&nbsp
חינאווי די יקרים בכל תחום האלכוהול מההתנסות שלי איתם.

מבין הרשתות

מעדיפה את דרך היין וגם חברת מועדון שלהם, המחירים שלהם עבור רוב המוצרים, מעט יותר הוגנים.

האמת שחיפשתי בירה ארדיגר ולא מצאתי בכל מקום.

ואז מצאתי בחינאווי ועשיתי הזמנה. כמה שעות מאוחר יותר צלצלו ואמרו שאזל ואז החלפתי לווינשטפן. כמובן, שזה היה חלק ממשלוח גדול יותר לחג. וזה קורה בערך פעם בשנה. אבל להבא, אבדוק בהחלט את דרך היין.
מה שכן, לכל חברה יש מבצעים אחרים ואם יוצא ואתה צריך משהו שבמבצע אז בסוף זה מתאזן.
מה ששיגע אותי היה הפרש המחירים בין רשת כזו לחנות פרטית. אני קונה פעם בשנה בקבוק עראק שמשמש אותי לתיבול בויאבס ותבשילים שונים על בסיס פירות ים. לפני שבועיים קניתי במכולת ושילמתי 89.90 ש"ח. בחינאווי זה היה 54! מזל שעוד לא פתחתי את זה שקניתי ומיד החזרתי אותו. לזה אני כן קוראת חזירות!

אכן נשמע הפרש מוגזם לחלוטין

אם את מחפשת בירות מיוחדות מדי פעם שווה לבדוק את בית המשקאות של נפתלי.

החתולית

New member
על הדיווח

וחבל שחוויה שיכולה היתה להיות מצויינת, הופכת לחוויה לא טובה, בגלל ברמנית שנראה שלא ממש מבינה את תפקידה.

למעלה