ספייס (מושב אמונים) - בינוני עד גרוע
עקב יום הולדת לחברה שומרת כשרות הגענו אתמול בערב למסעדת ספייס , הזמנו מקום כבר לפני כמה ימים והאפשרויות היו 20:30 או 22:30 מכיוון שלמקום יש 2 מושבים, בדרך מת"א התקשרנו כדיי להודיע שנאחר ב 15-20 דקות והמארחת אמרה שעד 15 דקות הם שומרים ומעבר לזה ניאלץ לחכות לשולחן פנוי .... מוזר אבל למזלנו הספקנו להגיע בזמן.
המקום עצמו נראה כמו גן אירועים או אולם חתונות יפה, כשהגענו הושיבו אותנו באוהל שיש בו שולחנות וכסאות, מקום די מחניק וכשביקשנו לעבור החוצה אמרו שאין מקום, חבל רק שלא טרחו לשאול בעת ההזמנה הטלפונית אם אנחנו רוצים בפנים או בחוץ אבל נניח שזאת התנהלות תקינה ועד כאן הכל בסדר.
לראשונות הזמנו חומוס ביתי , גלילת חציל וכרובית מטוגנת, הבעיה היא שהחומוס לא היה ביתי אלא תעשייתי (כחובב חומוס מושבע אני לא מסוגל לאכול חומוס תעשייתי ומרגיש מייד בטעם) וגלילת החציל הייתה מטוגנת למוות ,לדעתי ראוי לציין שזאת מנה מטוגנת בתפריט אבל נניח שאני קטנוני, הכרובית המטוגנת הייתה טובה.
לעיקריות הזמנו :
המבורגר - היה טוב לטעמו של הסועד.
מיקס בשרים - שהיה לא רע לטעמה של הסועדת מלבד בצל שהיה מקולקל ועם ריח לוואי חריף ביותר.
פילה מיניון - ביקשתי מדיום והגיע מדיום רייר, הערתי למלצרית והיא אמרה שזה מדיום כי יש פס אדום באמצע, 80 אחוז מהאמצע היה בורדו ורייר לחלוטין, העדפתי לאכול את זה ככה כי בטוח שהיו מחזירים לי אותו שרוף, הפילה היה ברוטב יין אדום שלא צמצמו אותו מספיק וטעם האלכוהול הרס את המנה.
סלט סלמון חם - אז פה הגיע השוס, בתפריט היה כתוב סלט עם רצועות סלמון חם למעלה ומה שהגיע היה סלט שעליו מונחים נתחי סלמון מצופים פירורי לחם ושומשום מטוגנים בשמן עמוק (ממש כמו שניצלונים בבריכה באילת), ציפיתי לציין בתפריט שהסלמון מטוגן ועוד יותר ציפיתי לנתחים של פילה סלמון ולא לשניצל פילה סלמון שמעולם לא ראיתי באף מסעדה
לגבי סדר הגשת המנות, אני קיבלתי את הפילה ראשון וכשהגעתי ל-2 הביסים האחרונים הגיע ההמבורגר, כשסיימתי הגיע מיקס הבשרים וכשההמבורגר סיים הגיע סלט הסלמון המופלא, כמובן שביקשנו להחזיר אותו כי הגברת כבר הייתה שבעה מלנשנש מכולנו אבל המלצרית אמרה שזה על חשבון הבית, בכל אופן ביקשנו להחזיר אבל היא אמרה שהיא מניחה בכל מקרה, לא נגענו בדבר המזעזע הזה.
קינוחים:
קינוח שנקרא "גן עדן" שהוא בעצם וופל בלגי שעליו מונחת שכבה של "לכאורה" קרם ברולה (לא מתקרב אפילו) ואז הר של גלידה(ברמה של גלידת מכולת), קינוח סתמי ששייך לכמה דורות אחורה.
סופלה שוקולד - לא ארחיב בנושא כי זה לא היה סופלה שוקולד.
אספרסו ארוך - הגיע בכוס של קפה שחור שמכינים בבית כאשר מילאו רבע ממנה באספרסו...
קיסמי שיניים - צ'ייסר ריק ובתוכו מונחים קיסמי שיניים לא עטופים וחשופים כביום ייצורם, בשולחן ליד המלצרית אספה כמה מהשולחן והחזירה בחזרה לצ'ייסר כי הניחה שהסועדים לא השתמשו בהם, זה מה שקורה כשלא מגישים קיסמים שעטופים אחד אחד.
החשבון יצא 680 שקל ללא טיפ (השארנו 100 שקלים).
חשוב לציין שהמקום מפוצץ אנשים והמקום מכיל לפחות 300 מקומות (אם לא יותר).
לסיכום: אוכל בינוני עד גרוע, טעמים זכורים לי משנות ה-90 כשהייתי נער במקומות כמו אפרופו, נאפיס וכדומה...
לדעתי מקום כזה באיזור המרכז לא היה שורד אפילו חצי שנה, כמו שנאמר: "כל קוץ במדבר הוא פרח"
אין סיכוי שנחזור או נמליץ למישהו להגיע לשם.
עקב יום הולדת לחברה שומרת כשרות הגענו אתמול בערב למסעדת ספייס , הזמנו מקום כבר לפני כמה ימים והאפשרויות היו 20:30 או 22:30 מכיוון שלמקום יש 2 מושבים, בדרך מת"א התקשרנו כדיי להודיע שנאחר ב 15-20 דקות והמארחת אמרה שעד 15 דקות הם שומרים ומעבר לזה ניאלץ לחכות לשולחן פנוי .... מוזר אבל למזלנו הספקנו להגיע בזמן.
המקום עצמו נראה כמו גן אירועים או אולם חתונות יפה, כשהגענו הושיבו אותנו באוהל שיש בו שולחנות וכסאות, מקום די מחניק וכשביקשנו לעבור החוצה אמרו שאין מקום, חבל רק שלא טרחו לשאול בעת ההזמנה הטלפונית אם אנחנו רוצים בפנים או בחוץ אבל נניח שזאת התנהלות תקינה ועד כאן הכל בסדר.
לראשונות הזמנו חומוס ביתי , גלילת חציל וכרובית מטוגנת, הבעיה היא שהחומוס לא היה ביתי אלא תעשייתי (כחובב חומוס מושבע אני לא מסוגל לאכול חומוס תעשייתי ומרגיש מייד בטעם) וגלילת החציל הייתה מטוגנת למוות ,לדעתי ראוי לציין שזאת מנה מטוגנת בתפריט אבל נניח שאני קטנוני, הכרובית המטוגנת הייתה טובה.
לעיקריות הזמנו :
המבורגר - היה טוב לטעמו של הסועד.
מיקס בשרים - שהיה לא רע לטעמה של הסועדת מלבד בצל שהיה מקולקל ועם ריח לוואי חריף ביותר.
פילה מיניון - ביקשתי מדיום והגיע מדיום רייר, הערתי למלצרית והיא אמרה שזה מדיום כי יש פס אדום באמצע, 80 אחוז מהאמצע היה בורדו ורייר לחלוטין, העדפתי לאכול את זה ככה כי בטוח שהיו מחזירים לי אותו שרוף, הפילה היה ברוטב יין אדום שלא צמצמו אותו מספיק וטעם האלכוהול הרס את המנה.
סלט סלמון חם - אז פה הגיע השוס, בתפריט היה כתוב סלט עם רצועות סלמון חם למעלה ומה שהגיע היה סלט שעליו מונחים נתחי סלמון מצופים פירורי לחם ושומשום מטוגנים בשמן עמוק (ממש כמו שניצלונים בבריכה באילת), ציפיתי לציין בתפריט שהסלמון מטוגן ועוד יותר ציפיתי לנתחים של פילה סלמון ולא לשניצל פילה סלמון שמעולם לא ראיתי באף מסעדה
לגבי סדר הגשת המנות, אני קיבלתי את הפילה ראשון וכשהגעתי ל-2 הביסים האחרונים הגיע ההמבורגר, כשסיימתי הגיע מיקס הבשרים וכשההמבורגר סיים הגיע סלט הסלמון המופלא, כמובן שביקשנו להחזיר אותו כי הגברת כבר הייתה שבעה מלנשנש מכולנו אבל המלצרית אמרה שזה על חשבון הבית, בכל אופן ביקשנו להחזיר אבל היא אמרה שהיא מניחה בכל מקרה, לא נגענו בדבר המזעזע הזה.
קינוחים:
קינוח שנקרא "גן עדן" שהוא בעצם וופל בלגי שעליו מונחת שכבה של "לכאורה" קרם ברולה (לא מתקרב אפילו) ואז הר של גלידה(ברמה של גלידת מכולת), קינוח סתמי ששייך לכמה דורות אחורה.
סופלה שוקולד - לא ארחיב בנושא כי זה לא היה סופלה שוקולד.
אספרסו ארוך - הגיע בכוס של קפה שחור שמכינים בבית כאשר מילאו רבע ממנה באספרסו...
קיסמי שיניים - צ'ייסר ריק ובתוכו מונחים קיסמי שיניים לא עטופים וחשופים כביום ייצורם, בשולחן ליד המלצרית אספה כמה מהשולחן והחזירה בחזרה לצ'ייסר כי הניחה שהסועדים לא השתמשו בהם, זה מה שקורה כשלא מגישים קיסמים שעטופים אחד אחד.
החשבון יצא 680 שקל ללא טיפ (השארנו 100 שקלים).
חשוב לציין שהמקום מפוצץ אנשים והמקום מכיל לפחות 300 מקומות (אם לא יותר).
לסיכום: אוכל בינוני עד גרוע, טעמים זכורים לי משנות ה-90 כשהייתי נער במקומות כמו אפרופו, נאפיס וכדומה...
לדעתי מקום כזה באיזור המרכז לא היה שורד אפילו חצי שנה, כמו שנאמר: "כל קוץ במדבר הוא פרח"
אין סיכוי שנחזור או נמליץ למישהו להגיע לשם.