מלגו & מלבר - האוכל מעולה השירות פחות

מלגו & מלבר - האוכל מעולה השירות פחות

הזמנו מקום לשבע וחצי כדי להספיק להופעה של כריס קורנל האגדי בהיכל התרבות , התכווננו להכנס בתשע. כמה דקות לפני התקשרו לשאול אם בר זה בסדר. אמרנו שמעדיפות שולחן. הגענו למקום אמרו לנו שבכל זאת בר. שבו, כשיתפנה מקום נעביר אתכן ובינתיים נפנק אתכן (קריצה). סבבה, אנחנו לא כזה נגד הבר אחרי הכל. יש שם גם טבח (?) שלראות אותו עובד זה תענוג צרוף, אז בכלל. ספוילר - לא הועברנו לשולחן (האמת שגם לא ביקשנו), וגם לא קיבלנו שום פינוק. אני מניחה שהכוונה המקורית הייתה לצ'ייסרים או משהו בסגנון, נו שוין.
למנות הראשונות חיכינו בערך 20 דקות בלי לחם, רעבות. שוב, שוין.
הוזמנו:
ספיישל של סקאלופ על קרם פרש עם אספרגוס לבן וחתיכות קריספי בייקון - מנה נפלאה. הסקאלופ במידת עשיה מדוייקת, רך ומשתלב נפלא עם הרוטב וטעמו המעושן של הבייקון
קרפצ'יו דג וקריספי ג'ינג'ר הדרים מושחמים, צ'ילי חריף ועלי נענע - היה מעולה, עם חריפות מדוייקת מאוד של הג'יג'ר והפלפל על אף חששות החבורה האשכנזית. הצלחות של שתי הראשונות האלה נוקו יסודית, אף מרכיב ואף פירור לא היו מיותרים.
חסה מובחרת ואנדיב עם תפוחי עץ ושקדים חריפים בויניגרט פטל - טוב זה היה של החברה הדיאטטית, היה נחמד יחסית לזה שזה סה"כ חסה. הרוטב היה טוב ומורגש.
סיימנו את הראשונות וחיכינו... וחיכינו.... וחיכינו. שאלנו מדי פעם מה עם העיקריות? עוד כמה דקות יגיעו אמר המלצר כל עשר דקות. בסופו של דבר חיכינו קצת פחות מארבעים דקות. מזל שהחברה נעימה והשיחה זורמת, הזמן עבר לא רע, אבל התחלנו להלחץ שמא נפספס כמה דקות מכריס.
בסופו של דבר הגיעו :
בטן חזיר בבישול איטי סלט עדשים, תפוחים, קרמל סויה וקרם תפוז-גזר - החזיר היה רך ומצויין, עם שכבת שומן טעימה ומעושנת.הסלט עדשים היה טעים גם כן, רק בעיניי היה ראוי שיהיה טיפה יותר ממנו בצלחת, אבל יכול להיות שזו פשוט תוצאה של זה שנהיינו רעבות ועצבניות בהמתנה הארוכה.
קלמארי סגול על ראגו שעועית עם בצל מושחם על איולי שחור - המסביב היה מצוין, הקלמארי טיפה קשה מדי.
העיקריות שלנו היו למעשה מנות ביניים לא גדולות מאוד, אך גם לא קטנות מדי, ולא יקרות
גם להביא את החשבון לקח זמן ושלוש בקשות משני מלצרים ואחראי משמרת.
פייר - חשבנו שלפחות תהיה התנצלות. במקרה הממש טוב הנחה כלשהי או פינוק קטן (נניח אפילו אותו צ'ייסר). אך לא. על חשבון של 360 שח (כולל גם שתי בירות) השארנו טיפ מדוייק של 36 שקלים.
פספסנו את מופע החימום והגענו הישר לעלייתו של כריס לבמה, לפחות הוא לא איכזב, לא גרם לחכות ונתן שואו מושקע.
 

gastro101

New member
כל כך מעצבן להמתין זמן רב למנות , במיוחד כשממהרים

ישבתן על הבר- האם לא הודעתם לברמן שאתן "קצרות בזמן"
על הבר זו האפשרות לתקשר הכי טוב , ואם זה לא עזר- הטיפ המדוד מיותר אף הוא
והמנות העיקריות- פרט לקלאמרי אף אחת לא מוכנה על המקום- בטן החזיר- בשול איטי...ראגו השעועית אף הוא כך שאין כל צידוק
 

Histoplasmosis

New member
חבל. כי נשמע שבאמת האוכל טוב.

אני בדרך כלל סלחן בנוגע לשירות, כל עוד אני מרגיש שהתקלות לא נובעות מחוסר אכפתיות. אבל כאן היה לחץ של זמן. טוב בסוף לא הפסדתם כלום. כריס קורנל מצויין גם לדעתי.
אני למדתי על בשרי כמוכם בבראסרי אחרי שחיכיתי 45 דק' להמבורגר לפני הצגה שגם במקומות הכי יציבים לפעמים שעה וחצי זה זמן גבולי.
 

sweetdreams

New member
סורי, אני גם כן עסוקה בהייפ מההופעה, שאני לא מצליחה להתרכז..

.. בדיווח על המסעדה (אני אנסה לקרוא שוב מחר).
&nbsp
אז בינתיים, בנוגע לכריס -- כמה כיף לשמוע שנהנית. אנחנו מתרגשים לקראת ההופעה הערב בקיסריה.
 

sweetdreams

New member
היה מעולה, הוא נתן הופעה ממש מושקעת של יותר משעתיים

היינו גם בהופעה לפני שנתיים בנוקיה, שגם כן היתה טובה, אבל מההופעה הזו נהנינו יותר.
 

החתולית

New member
ציינתן שאתן ממהרות ובדרך להופעה?

לטעמי חיכיתן זמן רב מדי למנות שלכן, וראוי היה שיתנצלו בפניכן.
&nbsp
תקלות קורות לפעמים, וזו לא תקלה חמורה מדי, אבל אם ישבתן על הבר וציינתן מראש שאתן ממהרות, מישהו שם היה צריך לקחת זאת לתשומת ליבו.
&nbsp
&nbsp
 
ציינו אבל רק אחרי שכבר קיבלנו את הראשונות

כשראינו שגם להן לקח זמן להגיע. אני גם לא חושבת שזו תקלה חמורה, אבל כן ציפיתי להתנצלות כלשהי, אני חושבת שאם כשקיבלנו חשבון המלצר היה אומר "ומתנצל על ההמתנה הארוכה" היינו יוצאות יותר בטוב
 

salo22

New member
לפחות האוכל היה מעולה, גם זה משהו בימינו


תודה על ביקורת נעימה לקריאה..
 
לא יודע אם הייתי נכנס לפינה הזאת

לפחות לא בפורמט של ראשונות ועיקריות. מילא למנה אחת לכל אחד. למה סתם להלחץ?
 
מאכזב

כשאנחנו היינו במקום השירות היה מצוין וכיוון שהאוכל שלהם באמת טוב, חבל שהם לא מצליחים לשמור על יציבות בגזרת השירות
 
למעלה