גיגסי באר שבע

פעמונט

New member
גיגסי באר שבע

במקרה רגיל לא הייתי מעלה את הדיווח הזה לפורום - מסיבות שיובהרו בהמשך, אבל בשל מיעוט הדיווחים הדרומיים זה בעיני שירות לציבור

נפגשנו לעסקית בגיגסי. זה מעין ספורט בר עם חדרים פרטיים, ואליי בכל אופן זה לא ממש מדבר, אבל הובטח שהאוכל במסעדה טעים, אז זרמתי.

מבנה העסקית הוא כזה:
פתיח קטן (סלט, הום פרייז, צ׳יפס) + מנה עיקרית + שתייה (לימונדה/תפוזים) במחיר מנה עיקרית.

אם רוצים מנה ראשונה אפשר להוסיף מבין מבחר מצומצם של 15 ש״ח או של 25 ש״ח
אם רוצים שתייה אחרת צריך להוסיף כסף.

אני ביקשתי לימונענע ונאמר לי שזה לא כלול בעסקית. ברצינות? עלה נענע מסכן?

אני בחרתי בסלט ובמנה של פרגית ואורז עם טעמים אסייתיים בשם הפרגית של מיאגי (69 ש״ח). ממול נדגמו פלאפל טלה מהמנות הראשונות בתוספת 25 ש״ח ומנה של אורז עם נתחי בקר(גם 69 ש״ח).

לגבי האוכל - הסלט היה בנאלי ונזנח יחסית מהר. הפלאפל היה די גרוע, לא הצלחתי להרגיש שום טעם של בשר. הפלאפל עצמו הרגיש מאוד תעשייתי.

מנות האורז היו גדולות וטעימות, ובאופן כללי הייתה לארוחה הזו תחושה די סתמית (ולכן במקרים אחרים לא הייתי טורחת לדווח).

אני חושבת שזו אחת העסקיות עם VFM די גרוע. קודם כל הרגיז אותי שהמנות הראשונות הן בתוספת שלטעמי היא די משמעותית, וכך גם לגבי השתייה. בשביל 69 ש״ח למנת אורז אני מצפה ליותר.

לא נראה לי שנחזור.

erezavn

New member
מקום די מוזר

נדמה לי שכל עניין הספורט והעיצוב בא על חשבון האוכל...
הייתי שם חודשיים-שלושה אחרי שנפתחו.
השף שבנה את התפריט הוא טל כהן שהוא בחור מנוסה עם רזומה רציני.
אני זוכר שישבתי עם אחותי, גיסי ואחייני והיינו לבד לגמרי בשבת בצהריים.
האוכל היה לא רע, אבל עשה רושם קצת כבד ומיושן.
מצד שני כמה מקומות לא כשרים יש בב"ש שפתוחים בשישי בערב ובשבת בצהריים...

יש די הרבה מקומות לא כשרים בבאר שבע

הבעיה המרכזית עם הגיגסי היא חוסר אחידות.
יש להם מנות שהן מדהימות ויש כאלו שהן ממש נפילה, והבעיה היא שאתה לא יודע על מה תיפול באותו יום , מכיוון שמדובר באותן מנות.
קרה לי להגיע לשם ולאכול מנה שהייתה מצויינת, לבוא כמה שבועות אחר כך ולהזמין את אותה המנה ולהתאכז קשות, ואחרי עוד כמה שבועות שוב להתלהב (אל תשאלו למה להזמין שוב מנה שהתאכזבתי ממנה. זה כבר נושא אחר).

בבאר שבע יש לא מעט מסעדות לא כשרות, במיוחד באותו האזור של הגיגסי (קפאסה, קמפאי, הספרייה - כולן במרחק של פחות מ-300 מטר מגיגסי. יש עוד באזור הקרוב לבית החולים כמו פסטינה, קאלדו ועוד ליד האוניברסיטה). בשנים האחרונות דווקא למצוא מסעדה כשרה נעשה יותר אתגר.

פעמונט

New member
מוסיפה לרשימה גם את כרמים ו-BBB

מסכימה איתכם שהמקום מעט מוזר.
&nbsp
בעיני עסקית צריכה להיות משתלמת ולמעשה להוות פרומו לארוחות הבאות וכאן זה לא היה כך.

למעלה