בר לחם - ככה ככה
נפגשתי עם חברה שלא ראיתי המון זמן שגרה בקרבת מקום ומאוד אוהבת אותו.
עבורי זו הייתה הפעם הראשונה. המקום קטן אבל מסודר בצורה חכמה לטעמי, ונחמד מאוד לשבת שם. היו שם המון אנשים שנכנסו ויוצאו בזמן שישבנו, אבל לא הייתה תחושה של המולה או מחנק.
התרשמתי שיש מגוון גדול מאוד של סוגים ומאפים מיוחדים ולא רק את הדברים השגרתיים שיש בכל מקום וזה פלוס גדול מאוד.
מבט קצר על הויטרינה ואני רוצה לנסות הכל
לבסוף הוחלט על קרואסון שוקולד (בנאלי) ועוד בריוש במילוי גבינת מוצרלה ופסטו (אם אני לא טועה).
הציפיות היו בשמיים, אך המאפים קצת פחות...
קודם כל שניהם הוגשו קרים ולא שאלו אותנו אם נרצה לחמם אותם.
קוראסון השוקולד הכיל הרבה יותר בצק מאשר שוקולד... 2 פסים דקיקים של שוקולד וזהו. מאפה הבריוש היה טוב יותר אך גם יחס הבצק - מילוי נטה לכיוון הבצק.
יחד עם 2 קפה שילמנו כ-50 ש"ח. די הרבה לטעמי...
דבר נוסף - העובדים היו מאוד נחמדים ואדיבים, אבל האחראית או הבעלים עמדה בפרונט ונזפה בכמה עובדים, לי אישית זה לא נעים.
נפגשתי עם חברה שלא ראיתי המון זמן שגרה בקרבת מקום ומאוד אוהבת אותו.
עבורי זו הייתה הפעם הראשונה. המקום קטן אבל מסודר בצורה חכמה לטעמי, ונחמד מאוד לשבת שם. היו שם המון אנשים שנכנסו ויוצאו בזמן שישבנו, אבל לא הייתה תחושה של המולה או מחנק.
התרשמתי שיש מגוון גדול מאוד של סוגים ומאפים מיוחדים ולא רק את הדברים השגרתיים שיש בכל מקום וזה פלוס גדול מאוד.
מבט קצר על הויטרינה ואני רוצה לנסות הכל
לבסוף הוחלט על קרואסון שוקולד (בנאלי) ועוד בריוש במילוי גבינת מוצרלה ופסטו (אם אני לא טועה).
הציפיות היו בשמיים, אך המאפים קצת פחות...
קודם כל שניהם הוגשו קרים ולא שאלו אותנו אם נרצה לחמם אותם.
קוראסון השוקולד הכיל הרבה יותר בצק מאשר שוקולד... 2 פסים דקיקים של שוקולד וזהו. מאפה הבריוש היה טוב יותר אך גם יחס הבצק - מילוי נטה לכיוון הבצק.
יחד עם 2 קפה שילמנו כ-50 ש"ח. די הרבה לטעמי...
דבר נוסף - העובדים היו מאוד נחמדים ואדיבים, אבל האחראית או הבעלים עמדה בפרונט ונזפה בכמה עובדים, לי אישית זה לא נעים.