בר לחם - ככה ככה

פעמונט

New member
בר לחם - ככה ככה

נפגשתי עם חברה שלא ראיתי המון זמן שגרה בקרבת מקום ומאוד אוהבת אותו.

עבורי זו הייתה הפעם הראשונה. המקום קטן אבל מסודר בצורה חכמה לטעמי, ונחמד מאוד לשבת שם. היו שם המון אנשים שנכנסו ויוצאו בזמן שישבנו, אבל לא הייתה תחושה של המולה או מחנק.
התרשמתי שיש מגוון גדול מאוד של סוגים ומאפים מיוחדים ולא רק את הדברים השגרתיים שיש בכל מקום וזה פלוס גדול מאוד.

מבט קצר על הויטרינה ואני רוצה לנסות הכל

לבסוף הוחלט על קרואסון שוקולד (בנאלי) ועוד בריוש במילוי גבינת מוצרלה ופסטו (אם אני לא טועה).

הציפיות היו בשמיים, אך המאפים קצת פחות...
קודם כל שניהם הוגשו קרים ולא שאלו אותנו אם נרצה לחמם אותם.
קוראסון השוקולד הכיל הרבה יותר בצק מאשר שוקולד... 2 פסים דקיקים של שוקולד וזהו. מאפה הבריוש היה טוב יותר אך גם יחס הבצק - מילוי נטה לכיוון הבצק.

יחד עם 2 קפה שילמנו כ-50 ש"ח. די הרבה לטעמי...

דבר נוסף - העובדים היו מאוד נחמדים ואדיבים, אבל האחראית או הבעלים עמדה בפרונט ונזפה בכמה עובדים, לי אישית זה לא נעים.
 

salo22

New member
אחל'ה ביקורת לעניין

כל הסיפור הזה של אחראי משמרת או מנהלים שנוזפים בעובדים באמצע יום עבודה לעיני הלקוחות, בהחלט עניין הזוי ומעצבן, ניהול לקוי.
כשהבנתי שיש באז וגרתי בסביבה, ניסיתי אותם פעם פעמיים ולא זוכר שהמתוק הרשים במיוחד, אבל פוקצ'ת הדגנים עמוסת השמן הייתה בהחלט גילוי נחמד וטעים
 
אם הכוונה לבר לחם בנאות אפקה, זה לא סיפור של באז.

הוא קיים כבר הרבה שנים ובאז זה דבר זמני.
עוגות השמרים שלהם טובות במיוחד עוגת השמרים.גבינה האישית. כל השאר, בסדר.
לא יותר.
 

salo22

New member
התכוונתי לסוג של באז חיובי תמידי


מודע לזה שהמקום ותיק..
 
באז חיובי תמידי = מוניטין, לא?

נכנסתי לשם לפני שבוע אחרי קניית הגבינות באגתה כדי להשלים עם לחם שאור ובגט.
הבגט היה לא רע, לחם השאור טעים. השמרים/גבינה , כאמור, מעולה.
אבל בחרתי בבר לחם רק כי זה היה בדרך חזרה הביתה. לא הייתי נוסעת במיוחד. לדעתי הוא משרת את תושבי השכונות הקרובות, לא מעבר.
 

החתולית

New member
על הדיווח

מצטרפת לדברים של סאלו בעניין ניהול עובדים בזמן סרביס. התנהלות מול עובדים צריכה להיעשות מאחורי הקלעים, והלקוחות לא אמורים להיות עדים לה.
&nbsp
&nbsp
 
למעלה