מה אכלנו..
מזללה (אנסה לזכור כמיטב יכולתי):

- קובנה של צביה - האמת, מאכזבת. כחובבת קובנות, אכלתי טובות יותר. צביה לא מאמינה ביותר מדי סמנה בקובנה שלה, וכנראה גם לא אוהבת את רסק העגבניות שלה מתובל וחריף כהלכה.
- נתחי שייטל - אני לא ממש זוכרת את פרטי המנה, אבל היא טעים.
- גספצ׳ו ים - גספצ׳ו עגבניות סמיך, עם סשימי טונה, וברוסקטות עם ממרח סרדינים. מנה מעולה. מאוד אהבנו.
- רחובות מומבאי - מנת קארי ירוק עם חזה טלה, במיה, חצילים תאילנדים, וכנראה עוד כמה דברים.
היה טעים וחריף, אבל האמת היא שניסינו לכוון למנות מיוחדות יותר, ובמחשבה שניה אולי היינו צריכים לבחור משהו אחר.
- קינוח: מזרח תיכון חדש. קינוח מהמם ולא מתוק (לשמחתי הרבה) של סורבה תפוז דם, מרנגים דקיקים מתובלים בסומק, קרם סולת ובהרט (מתקתק עדין, ולמעשה החלק המתוק היחיד בקינוח), אבקת יוגורט, ומסביב היו נגיעות של זעתר, שמן זית ועלי מיקרו בזיליקום. קינוח מדהים, אהבנו מאוד!

שתינו בירה וקוקטייל מרטיני יבש, ועוד שני חליטות נענע.
סה״כ עלה 400 ש״ח.

קיטשן מרקט:

- מנת לחם ופוקצ׳ה - הפוקצ׳ה היה ממש טובה, וגם נתנו לנו תוספת ממנה כשסיימנו. מוגש עם רסק עגבניות, שבניגוד למזללה, כאן היה טעים ומלא שום, כמו שצריך.
- ברולה פורצ׳יני וערמונים - מנה חביבה, אבל קצת מתוקה לטעמי.
- קרפצ׳יו דג חרב - מאוד טעים.
- מנת הביצה - אותי אישית היא איכזבה, ולא הבנתי על מה המהומה הגדולה סביבה. כולה ביצה..
- ראגו טלה - היתה מנה מעולה. מאוד אהבנו.
- פילה מוסר עם תבשיל ירקות כלשהו שהיה בעיניי מלוח בטירוף, והחלק היחיד בארוחה שהיה ממש לא מוצלח. הדג עצמו היה טוב.
- קינוחים: קינוח הלימון, שלדעתי היה מתוק בטירוף, במיוחד בהתחשב בעובדה שזה קינוח לימון. ציפיתי למשהו חמצמץ ומרענן יותר. וקינוח עוגת הגבינה עם סבלה זיתים, שהיתה מהממת, והמנה היחידה בכל הארוחה שהייתי חוזרת בשבילה.

בנוסף הזמנו גם בקבוק יין לבן, ושתי מנות קפה.
סה״כ עלה 660 אני חושבת…