סופ"ש
בחמישי בערב התקלקלנו לגמרי והזמנו שוב שתי פיצות "אסף גרניט", כאשר אבדנו אבדנו, שבוע שני ברציפות
זאת עם חזה הבקר היא פיצת נקניק נעימה וטובה בכל קנה מידה, כמעט, ה"ארבע מחבתות" או איך שקוראים לעניין, הייתה פחות טובה, מעט מידי ארטישוק משומר, יותר מידי פלחי שום אימתניים.. סה"כ לא נורא, אבל זאת עם הבקר לוקחת בגדול.
בשישי בצהריים חגגנו מומולדת לחבר בלימוזין ברמת ישי.. אין לי זיכרונות מבריקים משם מנסיונות מעטים לפני שנים רבות, אך הארוחה בהחלט הייתה נעימה.. המזגן עבד נפלא, בסופ"ש המהביל הזה בהחלט גם זה, מסתכם בהרבה נקודות זכות.. האוכל היה די טוב, השירות ובני\בנות העמק תמיד נעימים ואדיבים, מה צריך יותר..
אין שם לטעמי בשר שצריך לחצות גבולות עבורו, אין בארץ כנראה כזה, אך המנות נדיבות וההכנה בהחלט טובה והכל נעים וטעים כזה ולא מזיק - נקניקיות עגל עם חרדל וקרפצ'יו פילה בקר לראשונות, הנקניקיות לטעמי בלטו קצת יותר מקרפצ'יו אנמי משהו, אבל נדיב וטעים עם הלחם שהוגש, מטבלים "קצת אייטיז" כאלו של טחינה וכרוב בסויה ושומשום הגיעו גם כן עם הלחם.
בעיקריות - סינטה 350 גרם והמבורגר, שניהם בסדר גמור בכל קנה מידה, אני לא יודע עד כמה מקורות הבשר שלהם היום מגיעים מטרי "מובחר" או מיישון של מה שהיה קפוא, האמת גם לא מעניין במיוחד, לימוזין מעולם לא סיפקה חוויית בשר מפעימה לטעמי, כשיש רף גבוה כמו מקומות בדרא"פ נניח או ארה"ב, אחרי זה מעט קשה להרגיש איכות יוצאת דופן במסעדות בשר בארץ.. אבל עדיין, נעים, הכנה ראוייה, יישון משתדל ככל האפשר בתנאים ובנקודת ההתחלה הקיימים, סה"כ התוצאה ברמת הארץ היא לא רעה.
בשבת הכנתי אוכל ליושבי הבית למשך השבוע, כבד עוף ברוטב בצל ומחית דובדבנים ובלסמי ושוקיים לאט לאט בתנור ברוטב סילאן, בצל ושום (ואין סוף תבלינים).
בגיזרת ההכנות המשכתי לבוסס בעסיס דובדבנים מכל הסוגים הצבעים והמינים, שהפכו לג'רות של רוטב\מחית לשימוש עתידי, אולי גם סורבה בדרך, למרות שנראה לי קצת חבל לבזבז את המשאב הזה כרגע על האפליקציה הקפואה הזו, נראה..