תשרין- טייק 2
על תשרין כבר דיווחתי כאן. אחרי שאלרידא ירדה מהפרק, נשארו דיאנא ותשרין
מכיוון שבדיאנא אין כל כך אווירה (ה"תירוץ" לנסיעה היה יומולדת), והיא די מזכירה שיפודיה, ואילו בתשרין יש , נבחרה שוב תשרין
תשרין נמצאת במבנה אבן עתיק, והיא מחולקת לכמה חללים. התאורה חשוכה יחסית, והמקום באמת יפהפה. כיף לבוא ולשבת פה.
להלן המנות שהוזמנו
סלט סברס ותאנים על מצע ירקות (38 שקל): הסלט, שהגיע בכמות מכובדת מאוד, כלל בנוסף לפירות גם חסה ורוקט, והיה מתובל בחומץ בלסמי. למרות שזה הרגיש יותר כמו קינוח, הוא היה מאוד טעים. רק התיבול היה חזק מעט יותר מדי
בנוסף הזמנו עראיס- בצק פילו במילוי בשר טחון (58 שקל): המנה כללה 2 גלילים של בצק פילו ממולא בשר. הבשר היה יבש ואנמי. גם הירקות בצד היו סתמיים ותובלו בגסות. מנה לא מוצלחת.
חציל בלדי שלם עם פסטו וגבינה ו(42 שקל): מנה סבירה. החציל היה עם טעמים טובים והשילוב עם הגבינה היה נחמד. פסטו לא הורגש. רק חבל שהחציל לא היה מקולף עד הסוף והכיל גרעינים
כמו כן הזמנו פסטה בולונז (49 שקל): מנה גרועה. הפסטה היתה מבושלת יותר מדי והוטבעה בים של רוטב.זה היה מרק פסטה עם בשר ולא בולונז. האצטט את האישה שאמרה ש"זה מרגיש כמו פסטה שחובבן הכין בבית ולא פסטה של מסעדה"
בנוסף הוזמן חזה עוף בפסיפלורה עם תפו"א (בסביבות 60-70 שקל, לא זוכר בדיוק): לי המנה היתה טעימה. העוף היה עסיסי, והרוטב המתקתק- חמצמץ התאים והשתלב היטב. האישה פחות אהבה, וטענה הרוטב לא מתחבר לעוף.
שורה תחתונה: הביקור הזה כלל 2 מנות טובות (העוף והסלט) אחת סבירה (חציל) ועוד 2 לא טובות (הפסטה והעראיס). ביקור בינוני מאוד, שמגיע אחרי ביקור טוב יותר. יתכן שתשרין שווה ביקור אחד, אם מוסיפים גם את האווירה הנהדרת. לא בטוח שיותר מזה.