מנסה בפעם הראשונה
יום שישי קפיצה עם חברה טובה לבראנץ ב'לול' ברחובות.
נמצא במרכז רחובות על הרחוב הראשי, מקום קטן מקומות ישיבה בפנים ובחוץ, כשר.
שתינו אכלנו ביצה בקן סנדוויץ טוסט במחבת עם ביצת עין שבורה בפנים (מקבלים שניים), מוגש על קרש עץ עם סלט קצוץ ליד ו4 מתבלים לבחירה - הפסטו מעולה לדעתי.
2 שתיה חמה/קרה לכל ארוחה.
סה"כ 102 ש"ח.
מה שאני אוהבת במקום הזה שבניגוד לרוב המקומות הם לא מחייבים באקסטרה תשלום מי שלוקח קולה/דיאט קולה/ספרייט/וכו .
ניתן להמיר את השתיה בשייק פרות בתוספת של 6 ש"ח (ייתכן ואני טועה בסכום אבל גם אם זה יותר אז זה לא הרבה יותר).
מקום שכונתי קטן מאוד מומלץ, גם מנות אחרות שיצא לי לטעות מאוד טעימות.

מוצ"ש - קפה נמרוד במתחם שרונה, המקום פתוח כשבועיים, לצערי למרות הסיפור היפה והעצוב שסביב המקום ולמרות האוירה הסה"כ נחמדה לא ממש נהניתי מהמקום.
המלצרים נחמדים מאוד אבל מאוד מאוד איטיים (לא היה עמוס) ברמה של להמתין 15 דקות לבקבוק קולה, המנות היו סבירות, לקחנו: פיצה עם בצל - שמו בצל סגול שזה היה נחמד ומעניין אבל הרוטב של הפיצה היה יותר מידי מלוח כל מי שהיה הרגיש את זה, טוסט עם גבינת פטה, ביצה וזיתים, פסטה עם שמנת שעועית ירוקה ובטטה - המנה הייתה נחמדה, רוטב השמנת לא היה כבד מידי מנה יפה מבחינת כמות.
מנה נוספת שלקחנו הייתה פלאפל כרישה - כדורים עם תערובת גבינות, עגבניות מיובשות ועשבי תיבול על מצע של יוגורט נענע, על הנייר המנה נשמעת נהדר, אבל היא הייתה לא מאוד מאכזבת הכדורים היו לא טעימים מתוך 10 אכלנו רק 1, ליוגורט היה טעם מוזר ולא כלכך זרם עם המנה.
עלות : טוסט - 49 ש"ח + 12 ש"ח לתוספות, פלאפל כרישה - 59 ש"ח, פיצה - 44 ש"ח, פסטה בסביבות ה50 ש"ח (לא זוכרת במדויק), לקחנו גם 2 קולה, קפה הפוך ולימונדה.
לדעתי עלות לא מוצדקת, בסוף אמרנו גם לאחד העובדים שאת המנה של הפלאפל כרישה לא אהבנו וגם רואים שלא נגענו והצורה שהגישו לנו נשארה אותו דבר ולא נעשה עם זה כלום, נאמר לנו "טוב, אין לי מה לעשות עם זה", לא חייבים כמובן וזאת בעיה שלנו שבחרנו את המנה הזאת, אבל עדין יצאנו קצת בהרגשה רעה.
יכול להיות שאתן עוד צאנס למקום אבל כנראה שזה לא יהיה בקרוב...

אם פספסתי משהו בהמלצות/ביקורת אשמח להערות והארות