לוויתן- מלון הורדוס בחלקו הפונה לירדן
רבות נכתב על המסעדה . מזל שעיינתי בפייסבוק שלהם בו הודיעו שלרגל הפסטיבל פותחים כבר בשעה שש כדי שספיק להופעות של שמונה
הגענו בשש וחצי עם חברה שהגיעה אף היא לפסטיבל . מסעדה נעימה בהירה , אין מפות אבל יש מפיות בד. המלצרית היתה נעימה וידענית
המחירים די יקרים רב העיקריות מעל 150 שח
ומה אכלנו ? הוא לקח מנה ראשונה של פריקי עם דלורית צלויה ונתחוני גבינה לבנה מעט מלווה- מנה נדיבה מאד , בהחלט לחלוק אם רוצים. אומר שהיתה טעימה מאד . מחיר 43שח
מצד שני מהעיקרית שלו- ריזוטו ירוק התלהב פחות, אמר שתפלה לו , הצעתי לו לבקש פרמזן קבל אבל זה לא שיפור בהרבה. מסכם כמנה בינונית ואני אומרת כנראה זה עונשם של צמחונים מחיר 87 שח
החברה לקחה ניוקי עם בשר סרטנים ושרימפס- הוזהרה שהם מגיעים לא קלופים.
טעמתי מהרוטב - מעולה. היא אהבה מאד את המנה ואף סרבה לטעום מהקינוח כדי לא לקלקל את הטעם . 123שח
אני לקחתי את השרימפס בוגר- מנת הדגל של המקום עוד ממשכנו הקדם (היום שמתי לב שגם באנג'לינה הוד השרון יש שרימפסבורגר)
קבלתי לחמיה מצוינת עם המון מיונז עם מלפפון חמוץ קצוץ , קציצה מכובדת עשויה שרימפים דחוסים . הקצוות היו נוקשים מטיגון אבל הסרתי אותם . מנה טעימה . בצד, כתבו קורנישונים אבל הוגש מלפפון חמוץ חצוי- רכרוכי ומבייש את המנה. 4 פרוסות עגבניה זעירה ועלי חסה עליהם הזליפו מיונז. בצד צ'יפס נחמד
הייתי מגדילה את כמות העגבניה על חשבון המלפפון החמוץ זה היה שובר את כובד המנה . 95שח
לא לקחתי מנה ראשונה כדי לשמור מקום לקינוח.
הקינוח היה אלוהי - היער השחור- בכוס גבוהה גלידת מסרקפונה , גלידת שוקוךד דובדנים משומרים חמצמצים , כפתור מרנג ,קוביות עוגת שוקולד מעולה . בקשתי בלי קצפת- המלצרית הלכה לברר אם יסכימו. לשמחתי הסכימו .
המחיר מצחיק- 40 שח בלבד למנה מענגת שאני מפנטזת על מפגש חוזר איתה
קבלנו גם ככר לחם וממרח חמאה מתובל- הגיע קצת באיחור כך שרובו נשאר
מים קבלנו בבקבוק
עם אספרסו כפול -9 שח בלבד- 397 שח - ראשונה אחת , 3 עיקריות שכולן בטווח הנמוך של המחירים וקינוח נפלא
בהחלט נחזור
ומבזק מהפסטיבל- שלום חנוך והאורקסטרה של אבי ליבוביץ- חד פעמי- נפלאאאאא