סופ"ש
כרגיל ביתי עם כמה אלמנטים בסיסיים שהתחברו ביחד לאוכל.. זריקת הפחממות הרגילה מלואיז הייתה היוצאת מהכלל, אך גם היא נאכלת בבית.. הלחם שלהם כשהוא טרי הוא באמת טופ של טופ, לטעמינו, בכלל סוג של זמירות חדשות משם, אחרי שבשנים האחרונות פחות נהננו בארוחת הבוקר שלהם ביחס לעבר הרחוק, בשישי שעבר זוגתי וחברה שלה ישבו שם לאחר צהריים מאוחרים והופתעו מאוד מהאוכל וגם היחס, היה להם כיף מאוד, גם לחברה התל אביבית הידועה בסטנדרט מאוד נוקשה ומחמיר בענייני בתי קפה
ראש וראשון בסופ"ש הזה - הטרגון, חולה ברמות קשות על החומר הזה, מכניס אותו בזמן האחרון בכל מקום, מצידי גם בקפה שיהיה טרגון, בטח בקינוחים..
הניסיונות הם למצוא מה משתדך איתו במיוחד טוב, מבלי להציץ בספר שילובי הטעמים של Niki Segnit, למי שמכיר "
הזוכה הגדול עד עכשיו - עירית כמובן, במחית יחד עם הטרגון זו חתונה שמחה מאוד, הנוזל הרגיל של קצת סויה+מירין+שמ"ז ותבלון, תמצית יוזו או מה שזה לא יהיה, הסמכה קטנה בקנסטן גאם, זה הולך נפלא בכל דבר מלוח..
ציר של ראשי דגים שכבר השתלטו על הפריזר, עזר בפאייה מזוייפת עם כוסמת, סשימי סלמון עם מחית העשבים ההיא, סלט טעים של "חסה צעירה"+פלחים דקים וקראנצ'יים של מלפפון ונקטרינה, המון זרעי דלעת קלויים (בסוף קלייה ארוכה והרמה\שיקשוק תכופים במחבת שלא ישרפו, מתבל ומקפיץ אותם במלח ושמ"ז, עובד מצויין), אבקת תבלין הבית על בסיס גרגירי פלפלים צבעוניים, תועפות טרגון וכוסברה קצוצים, קוביות חלומי מטוגן, רוטב על בסיס דבש פרחי הדרים\חומץ שרי\שמ"ז.. אה וגם קצת פרמזן מגורד פנימה, שלא יחסר.. אפשר להחליף את הנקטרינות בכל דבר אחר שבעונה, הלך טוב גם עם אגס..
בגיזרת המתוק כרגיל קצת מגזימים מידי, דברים שהזכרתי פעמים רבות בעבר וקבועים מידי בבית,כמו חתיכות בננות בשוקולד מריר מטומפרר, אין קינוח טעים מזה "
שאריות עונת המנגו שכיכבו כרגיל בעיקר בשייקים קפואים.. סופ"ש סטנדרטי ודי עייף בבית בלי יותר מידי מה לחדש..