דיווחים מן הבירה
זו שנה שניה שאני מגיע לירושלים לכבוד פסטיבל היין במוזיאון ישראל. פסטיבל שלטעמי הוא מהמכובדים והמהנים בארועי היין בארץ (ושלא לדבר על קצת קרירות בקיץ...).
הפעם, כהפקת לקחים מהביקור הקודם, הוזמן מלון כדי להימנע מלחזור למרכז אחרי כל היין. מלון הרברט סמואל הוא המלון שנבחר.
את מסעדת המלון לא ממש ניסיתי.
לגבי ארוחת הבוקר, המלון לא מספק מאפים או מוצרים נטולי גלוטן (אפילו לא במיניבר) ולכן דאגתי להצטייד מבעוד מועד. בסופו של דבר לא היה בכך צורך.
ארוחת הבוקר צנועה ביחס למלונות אחרים. אין מיליארד סלטים או עמדות הכנת פנקייקים ושאר ירקות. מה שכן יש שם זה מבחר נאה של אנטי פסטי ושניים שלושה סלטים טריים טריים. שילובים של ירקות, גבינות, תבלינים ואגוזים. פשוט, איכותי וממש טעים. היו גם שניים שלושה סוגי דגים כבושים. כך שבסופו של דבר החוסר במאפים לא היה קריטי (אם כי היה משדרג פלאים את הארוחה)
זו שנה שניה שאני מגיע לירושלים לכבוד פסטיבל היין במוזיאון ישראל. פסטיבל שלטעמי הוא מהמכובדים והמהנים בארועי היין בארץ (ושלא לדבר על קצת קרירות בקיץ...).
הפעם, כהפקת לקחים מהביקור הקודם, הוזמן מלון כדי להימנע מלחזור למרכז אחרי כל היין. מלון הרברט סמואל הוא המלון שנבחר.
את מסעדת המלון לא ממש ניסיתי.
לגבי ארוחת הבוקר, המלון לא מספק מאפים או מוצרים נטולי גלוטן (אפילו לא במיניבר) ולכן דאגתי להצטייד מבעוד מועד. בסופו של דבר לא היה בכך צורך.
ארוחת הבוקר צנועה ביחס למלונות אחרים. אין מיליארד סלטים או עמדות הכנת פנקייקים ושאר ירקות. מה שכן יש שם זה מבחר נאה של אנטי פסטי ושניים שלושה סלטים טריים טריים. שילובים של ירקות, גבינות, תבלינים ואגוזים. פשוט, איכותי וממש טעים. היו גם שניים שלושה סוגי דגים כבושים. כך שבסופו של דבר החוסר במאפים לא היה קריטי (אם כי היה משדרג פלאים את הארוחה)