סופ"ש
מאוד גלוטני - מאפי קמח מלא מקפה לואיז, מוזר שגל מכין להם כאלו ולא טורח להכין גם לעצמו, הם יותר טובים מהמאפים של "קמח לבן", או מה שזה.
לפני לואיז הספקתי כרגיל למלא את הבית עד התקרה בערך, עם סחורה מעניינת מוקדם בבוקר משוק תלפיות, עם גל גשם קצר מאוד אך אימתני באמצע.
שישי מאוחר יותר היינו אמורים להיות באיטליאנו אבל החברים בטלו, מניאקים, אז נדחה בעצב מסויים לפעם אחרת, די התגעגענו לחזור, התנחמנו בסושי ביתי עם סלמון.
בשבת אירוח בראנץ' מתנה לבן משפחה יקר, כשהמטרה הייתה כמה מאכלים שהוא אוהב במיוחד. אז אשורה לא יכולתי להכין, אבל פודינג טאפיוקה מבושם בתועפות תמצית פריחת הדובדבן הלך טוב מאוד עם רוטב אבטיח, תמצית יוזו ומי זאהר, קינוח פרווה סופר פשוט ומאוד קוסמופוליטי, חתן השמחה אכל את רוב הקעריות והיו הרבה.
קיש פטריות טעים מאוד וסלט חסה ומלפפונים עם נקטרינה ושזיף ושאר דברים, הרים של פנקייקים שזוגתי הכינה כמו בימים הטובים כשהייתה מכונת פנקייקים רעה ואכזרית בימי הקליטה הרחוקים בקיבוץ
30-40 יחידות לדעתי ב 20 דקות על שני מחבתות, רב אומן בפעולה.. הרבה תוספות ליד זה, קאג'טה (ריבת חלב מכסיקנית שהזכרתי בעבר), שעמדתי כמעט שעתיים לידה, סלט פירות קצוץ דק דק שתמיד הולך טוב עם מייפל, גלידת רוזטה אינסטנט שאני מכין בערך 3-4 פעמים בשבוע (ומזכיר כל סופ"ש כאן, מה לעשות, זה מה יש..).
ושאר מיני תופינים ביתיים פשוטים למי שחסר היה קצת מתוק - בננות משוקלדות, ליצ'י מיובש עם וניל וגרידת ליים, צ'יפסים מיובשים של מנגו, סיידר אלכוהולי..
"חגיגה של הטבע", הכי כיף
אה היה גם קצת פחות חגיגה של הטבע בשבת עם פיצות בקרנה מדומינוס שהצטברו בפריזר, לתומי הזמנתי ביום ראשון בתחילת השבוע זוג מתוך מחשבה שהמבצע קשור, אבל התברר שמחייבים במחיר מלא שבמלא כי ההנחה בראשון רק על פיצות רגילות ויתרה, אפילו מבטלים כל המבצעים האחרים כולל פיצות שלא במבצע. אז התקשרתי והערתי בעדינות שזו סיטואציה מעט מוזרה, מיד התנצלו וחייבו 120 לשתי הפיצות ואף הבטיחו פיצוי, ביקשתי במטוטא, אל תשלחו כזה, אין צורך בעוד פחמימות, תשקלו לפחות משהו אחר, אז כמובן שהתחשבו ושלחו לחם שום. לא מספיק זה, כנראה שהשליח איחר בשלושים שניות (אני לא הרגשתי) ומסר גם פיצה שלישית כפיצוי על העיכוב.. שאלתי אותו על איזה עיכוב לעזאזל מדובר ולמה אנחנו צריכים לסבול כל כך הרבה פיצה, באמת שזה היה בציניות אבל הוא לא הבין מה אני רוצה ממנו ונמלט בריצה מהירה.. בקיצור נתקענו עם שלוש פיצות בקרנה, קורה, נחמדים שם מידי בדומינוס ? מלחיץ קצת..