אוכל באיזור רחוב הארבעה בת"א

גברת ע

New member
כמה המלצות

* בנדיקט בעקרון מאוד טוב, אבל לצערי הבנדיקט בשרונה על הפנים לדעתי, מבחינת שירות ומבחינת איכות המזון, בכל הפעמים שהתארחתי שם הייתי מאוכזבת במיוחד לעומת סניפים אחרים בתא ובארץ.
&nbsp
* אנגוסרי פתחו ברח' הארבעה 20, יש אפשרות לשבת במסעדה שפונה לחצר מאחורה או אם ממהרים להזמין טייקאוואי/לשבת על דלפקים בצד שמכיוון רח' הארבעה. מחירים סבירים ואוכל טעים מאוד, הסלופי גו מעולה .
&nbsp
* טפאו, ברח' הארבעה 16 אני חושבת, טעים מאוד, קוקטיילים מעניינים וטעימים, בסביבות 6 כשהם פותחים יש כל מיני דילים.
&nbsp
* יש את המסה (לא רחוק מהמינה טומיי), לא יצא לי להיות שם הרבה זמן אבל יש לי זכרון מאוד טוב כשהייתי שם, ושומעת הרבה המלצות על המקום.
&nbsp
* הירו רמאן בר בשרונה מרקט, של אהרוני, יצא לי פעם אחת לשבת שם היה טעים ומעניין אבל יקר לדעתי.
&nbsp
זה כמה שיצא לי לחשוב עליהן.
 

viczi

New member
תודה על ההמלצות
ושאלות


* לגבי בנדיקט: מעולם לא ביקרתי באף סניף של בנידיקט ובמקרה הזה בנדיקט מתאימה לי מבחינת שעות פתיחה. האם לדעתך עדיף לוותר ולחפש חלופות (שלא פשוט למצוא בשעה 11 בצהריים)?

* לגבי אנגוסרי: זו כבר המלצה שניה עליה בשרשור הזה אז נראה שאנסה. גם האופציה לשבת בחצר, במיוחד בשעות הערב המוקדמות, קוסמת לי.

* לגבי טפאו: דווקא חשבתי עליה אבל כשרציתי לעיין בתפריט גיליתי שהאתר לא מגיב... הפייסבוק נראה חי אז כנראה הם פתוחים, אבל הייתי מעדיפה לעיין בתפריט מראש... הייתי בסניף הרצליה שלהם לפני שנים רבות והיה מאוד נחמד...

תודה שוב על ההמלצות
 

גברת ע

New member
כמה תשובות

אני מאוד אוהבת את הבנדיקט ומבקרת בסניפים שלהם כל פעם שיוצא לי.
לצערי אחרי מספר נסיונות בסניף הספציפי הזה של הבנדיקט בשעות שונות, כל פעם מחדש בעיה אחרת או חוזרת ושירות גרוע.
את יכולה לנסות, יכול להיות שלך תהיה חוויה שונה.
&nbsp
בשרונה יש גם דברים 'רגילים' כמו מקס ברנר וקפה לנדוור שפתוחים בסביבות 11:00 יכול להיות פתרון נחמד.
&nbsp
לגבי תפריט של טאפו, אולי תנסי לשלוח להם הודעה בפייסבוק ותבקשי שיפנו אותו לתפריט שלהם?
&nbsp
&nbsp
אגב המלצה נוספת, גלידרייה מעולה, אניטה
נמצא ליד הטכניון וקפה איתמר בשרונה.
מומלץ מאוד!
 

viczi

New member
תודה רבה על המידע


אני חושבת שאנסה את בנדיקט פעם אחת.

גם גלידה מתוכננת, רשמתי את אניטה ואת וניליה שטרם ניסיתי לצד בוז'ה שאני כבר מחבבת.
זה הזמן להספיד את התזונה הבריאה עליה אני מנסה להקפיד....


תודה שוב
 

trilliane

Well-known member
מנהל
הערב אכלתי לראשונה ב"בוזה" (לא הכרתי; עברנו ליד אז ניסינו)

אהבתי מאוד את גביע השוקולד המלוח שלהם (הברקה!) אבל הגלידות עצמן קצת פחות הלהיבו אותי. יש להם רק 12 טעמים, זה די מעט (בפרט בהתחשב בכך שרובם היו כאלה שאיני אוהבת ולכן נפסלו מראש). רק שלושה טעמים התאימו (מלכתחילה) לטעמי, ואף אחד מהם לא הבריק. לקחתי שני כדורים (בגביע הנ"ל):
מנטה שוקולד – שילוב מצוין שקשה לפשל בו; אבל בהשוואה לגלידות מנטה-שוקולד אחרות שאכלתי בחיי, היא הייתה סטנדרטית לחלוטין.
שוקולד ויסקי – חביב אך לא מלהיב. במקום שהוויסקי ירים את השוקולד לגבהים ויוסיף לו אלכוהוליות מגניבה, הוא הפך אותו למשהו פחות מוצלח עם טעם לוואי שהלך והתגבר ככל שהמשכתי לאכול. בשלב מסוים הוא כבר נמאס עליי באמצע ופשוט שפכתי את רובו החוצה כדי שאוכל לאכול כבר את הגביע באין מפרע. בדיעבד זו התגלתה כבחירה לא כ"כ נבונה – הגביע מלוח מדי בלי מתיקות של גלידה שתאזן אותו...
&nbsp
בקיצור, פוטנציאל יש והגביעים המיוחדים מגניבים, אבל עד שלא יהיו יותר טעמים לטעמי אין לי ממש מה לחפש שם.
 

viczi

New member
אכן כמות הטעמים די קטנה

בשנה שעברה נהניתי מ"המלכה הלבנה", גלידת שוקולוד (טוב, קשה לפשל עם שוקולד) וסורבה נחמד מאוד (לא זוכרת באיזה טעם).
כשיש הפסקת גלידה של חצי שעה אני בהחלט מעדיפה את בוז'ה על פני אייסברג.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב, השם הוא בוזה (Buza, بوظه = גלידה בערבית) בלי גרש

http://buzaisrael.co.il/
 

salo22

New member
לבלוטות הטעם שלך יש בהחלט כיוון מיוחד משלהן &quot


ואני חושב שבמקרים לא מעטים הן אינן אוהבות במיוחד דברים שיצא לי מאוד להנות מהם

יש מתי מעט שבמעט גלידריות, שמכינות מאפס את הבסיסים שלהן ורוב הסיכויים שבוזה היא אחת מהן, לכן לצפות למספר טעמים רב, לא הולך כל כך עם השכל הישר של התחום הזה, כמעט ואי אפשר, גם לא צריך.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
לא משנה לי איך מכינים, משנה מבחן התוצאה... לא היה שוס, צר לי

אני לא צריכה מספר טעמים רב, העיקר שיהיו די טעמים שאני אוהב...
 

אור2221

New member
הייתי בקווטרו ממש לא מזמן והיה מעולה

לא בטוחה שהיו לי כוחות לביקורת - אני דווקא חושבת שכן, אבל לא בטוחה, היינו הרבה אנשים ותמיד כשיש הרבה מנות אין לי אנרגיות לכתוב..
 

viczi

New member
טוב לשמוע


תודה שחלקת את המידע, זה עוזר בקבלת החלטות...

לצערי גם לקווטרו וגם למסה יש הפסקה אחר הצהריים והן נפתחות שוב רק בשבע.
ולי יש רק ערב אחד שבו יש לי זמן לארוחת ערב אחרי שבע...
ו-oreldi הרגה אותי עם הביקורת שלה על מסה.
אז שומרת את קווטרו כאופציית גיבוי למקרה שבמסה לא יהיה מקום.

תודה
 

מיכאל ג

New member
B12 station

לא בדיוק על הארבעה אבל מאוד קרוב
אכלתי בסניף שלהם בנתניה, בגדול מקום של בשרים מעושנים קצת כמו פונדק דה לוקס, אני מאוד נהניתי מהאוכל שם.
שיהיה בתאבון ואייקון שמח!
 

trilliane

Well-known member
מנהל
הסניף בביתן אהרון מצוין, לצערי הרב הסניף התל אביבי מאכזב


 
למעלה