ארקפה באיזור "הבימה"
בחרתי ב"בוקר ארקפה" אשר מתוארת בתפריט באופן הבא:
ארוחת הבוקר עשירה המוגשת עם לחם הבית ומיני מאפים היישר מהתנור. ארוחת הבוקר כוללת שתי ביצים לבחירה (מקושקשת, עין, הפוכה, רגילה ועוד), סלט ירקות טרי, לאבנה, ממרח אבוקדו, ממרח טונה, מיקס זיתים מתובלים, יוגורט צאן עם גרנולה, חמאה וריבה תוצרת בית. לצד הארוחה יוגשו שני סוגי שתייה (מיץ טבעי וקפה).
בחרתי במקושקשת וביקשתי לוותר על זיתים, אבוקדו וחמאה (כי אלו דברים שאני פחות אוהבת וכאמור מאוד קשה לי עם זריקת אוכל).
המלצר היה מאוד נחמד ושאל אם ארצה לקבל צלוחיות כפולות של הדברים שאני אוהבת במקום הדברים עליהם בחרתי לוותר.
באופן כללי השירות היה מאוד נעים ומתחשב.
הארוחה כוללת שני סוגי שתיה. כשאמרתי ששתיה אחת מספיקה לי המלצר הציע לי לקחת בקבוק מים מינרליים לדרך.
אמנם לא לקחתי את המים אבל מאוד אהבתי את הגישה הזאת בשירות, שגורמת לארוחה להרגיש יותר כמו אירוח.
האוכל הגיע מהר ובהגשה אסטתית.
על הצלחת הגדולה היו מונחים המקושקשת וצלוחית הסלט.
על מגדל דו-קומתי של מגשים היו מונחים צלוחיות של ממרחים, כיכר קטנה של לחם טעים, שני סוגי מאפים וצלוחית עם ריבה.
המקושקשת הייתה קלילה, הסלט היה עשיר בירקות (ולא רק חסה כמו שמגישים בחלק מהמקומות), הממרחים היו טובים, הלחם היה טעים (גם לבדו וגם בתוספת ריבה). מהמאפים הצלחתי לטעום רק אחד כי הייתי ממש ממש שבעה.
המקום כולל ישיבה בפנים ובחוץ, הצוות נעים, השירות נהדר, הארוחה אמנם די סטנדרטית בהרכבה אבל טעימה ונדיבה.
בהחלט מקום שאני מתכננת לחזור אליו לארוחת בוקר בביקורים הבאים שלי באיזור.