הימור שנכשל- ארוחת ROUND TABLE בתרנגול הכחול
כמה מילים על הקונצפרט של ראונד טייבל- אתה משלם מראש ללא תפריט ידוע ואין דרך חזרה גם אם יש בקורת לא טובה על הארוחה מהערב הראשון. המחיר גבוה
בשנה שעברה "הצליח" לי , הפעם התלבטתי, העדפתי ששי בערב (להמנע מהפקקים בכניסה לתל אביב ) וכך לא בכל מסעדה היה מקום . התאור של השף ג'רמי פורד ממסעדת מטדור במלון EDITION במאמי שבה את ליבי והתעלמתי מהאכסניה
הגענו ששי בערב שבע ורבע למסעדה. שאול בן אדרת קבל את פנינו במאור פנים בכניסה ולידו בחור מזוקן שאמר שבת שלום במבטא אמריקאי. בהמשך הערב הוא עבר בין השולחנות ושוחח , גם איתנו- התברר ששמו ג'ושוע וגנר והוא מנהל תרבות ובדור במלון -לפי כרטיס בקור שנתן לי ,המליץ מאד על המסעדה במלון של הרשת שלהם בניו יורק
ולאוכל-ככר קטנה של לחם מחמצת אגוזים ובננות- הוגש חמים אבל הרגיש לא טרי ואת הבננות לא הרגשתי
כפתיח שתי צלחות חרס- האחת עם סביצה דג ים מושרה במיץ לימון פלפל חלפיניו מיקרו כוסברה ופופקורן אורז- בהחלט נחמד
ושרימפס דיאבלו- שרימפס קרים ברוטב לימון תפוז וצ'ילי הוגשו עם פרוסות בננה ושקדים- עם הוראות לאכול ביחד שרימפס ובננה , רק שהיו פחות פרוסות בננה מאשר שרימפס. מנה חרפרפה . טובה
מנה ראשונה מרק דלורית עם פטריות צלויות וגרעיני דלעת- לי המרק היה תפל, בעלי אהב מאד - היות ולא אכל אף אחת מהראשונות (לא אוכל דגים ופירות ים) העברתי לו בשמחה את צלחתי
מנות עיקריות- בחרתי בברווז צלוי מוגש עם רוטב "אנדיקוצו" קלמנטינות קרם ארטישוק וירקות צלויים. בשיחה עם ג'וש לפני שהוגשה המנה- סיפר שהמתכונים הם של השף ג'רמי, חומרי הגלם מהארץ פרט לפלפלים שהם הביאו איתם
הבשר היה דוקא טוב, הוגשו מספר קוביות של בשר ברווז אבל הרוטב שצבעו היה חרדל היה חמוץ בטרוף- ממש כאילו נשפך בקבוק חומץ ופגם מאד בטעם . גו'ש עבר לברר מה המצב ואמר שזה ענין של טעם כי לפני רגע בקשו ממנו את המתכון
קלמנטינות לא היו שם, היתה מריחת קרם סלרי שאבד בחמיצות וכמה חצאי צנונית אפויה.
הוא לקח מנה צמחונית שרש סלרי אפוי ברוטב קארי "פוליה" - הרוטב היה כל כך חריף- טעמתי טיפה והפה שלי צרב גם כשיצאנו מהמסעדה. עוד היו במנה אבקת עלי שומר מיקרו נבטי חמניה ושומר מאודה. הסועד הסיט את הסלרי מהרוטב ואכל -אמר שהוא נימוח
קינוח- פנקוטה יוגורט עם פירות טרופיים רוטב פטל ריבת משמש- לדעתי זו מנה שהכין בן אדרת, הפנקוטה נאנקה תחת עומס הג'לטין. היו גרגרי רימון, קצת פומלה קצת אננס . מנה נחמדה - לבית קפה
וברולה אגוזי מקדמיה- עם ביסקוויט קרמל מלוח ורוטב קרם קוקוס- קבלנו ערימת קצפת לצידה פרוסות בננה ברוטב קרמל ובצד ביסקוויט עליו ממרח . עכשו אני תוהה אולי הברולה הסתתר מתחת לקצפת? לא חפרנו בה.
מים לא קרים קבלנו בקנקן מתכת, שולחנות אחרים קבלו את המים בסירי אמייל
החשבון ללא דמי שרות היה 558שח. מזל שהוא אוהב אותי - כי היה המום מהחשבון (וביחס לתמורה)
תוך שעה היינו במעלית בדרך למכונית. עברנו ליד קפה בראון ושנינו אמרנו ביחד- יכולנו לאכול כאן טעים יותר בחצי מחיר
כמה מילים על הקונצפרט של ראונד טייבל- אתה משלם מראש ללא תפריט ידוע ואין דרך חזרה גם אם יש בקורת לא טובה על הארוחה מהערב הראשון. המחיר גבוה
בשנה שעברה "הצליח" לי , הפעם התלבטתי, העדפתי ששי בערב (להמנע מהפקקים בכניסה לתל אביב ) וכך לא בכל מסעדה היה מקום . התאור של השף ג'רמי פורד ממסעדת מטדור במלון EDITION במאמי שבה את ליבי והתעלמתי מהאכסניה
הגענו ששי בערב שבע ורבע למסעדה. שאול בן אדרת קבל את פנינו במאור פנים בכניסה ולידו בחור מזוקן שאמר שבת שלום במבטא אמריקאי. בהמשך הערב הוא עבר בין השולחנות ושוחח , גם איתנו- התברר ששמו ג'ושוע וגנר והוא מנהל תרבות ובדור במלון -לפי כרטיס בקור שנתן לי ,המליץ מאד על המסעדה במלון של הרשת שלהם בניו יורק
ולאוכל-ככר קטנה של לחם מחמצת אגוזים ובננות- הוגש חמים אבל הרגיש לא טרי ואת הבננות לא הרגשתי
כפתיח שתי צלחות חרס- האחת עם סביצה דג ים מושרה במיץ לימון פלפל חלפיניו מיקרו כוסברה ופופקורן אורז- בהחלט נחמד
ושרימפס דיאבלו- שרימפס קרים ברוטב לימון תפוז וצ'ילי הוגשו עם פרוסות בננה ושקדים- עם הוראות לאכול ביחד שרימפס ובננה , רק שהיו פחות פרוסות בננה מאשר שרימפס. מנה חרפרפה . טובה
מנה ראשונה מרק דלורית עם פטריות צלויות וגרעיני דלעת- לי המרק היה תפל, בעלי אהב מאד - היות ולא אכל אף אחת מהראשונות (לא אוכל דגים ופירות ים) העברתי לו בשמחה את צלחתי
מנות עיקריות- בחרתי בברווז צלוי מוגש עם רוטב "אנדיקוצו" קלמנטינות קרם ארטישוק וירקות צלויים. בשיחה עם ג'וש לפני שהוגשה המנה- סיפר שהמתכונים הם של השף ג'רמי, חומרי הגלם מהארץ פרט לפלפלים שהם הביאו איתם
הבשר היה דוקא טוב, הוגשו מספר קוביות של בשר ברווז אבל הרוטב שצבעו היה חרדל היה חמוץ בטרוף- ממש כאילו נשפך בקבוק חומץ ופגם מאד בטעם . גו'ש עבר לברר מה המצב ואמר שזה ענין של טעם כי לפני רגע בקשו ממנו את המתכון
קלמנטינות לא היו שם, היתה מריחת קרם סלרי שאבד בחמיצות וכמה חצאי צנונית אפויה.
הוא לקח מנה צמחונית שרש סלרי אפוי ברוטב קארי "פוליה" - הרוטב היה כל כך חריף- טעמתי טיפה והפה שלי צרב גם כשיצאנו מהמסעדה. עוד היו במנה אבקת עלי שומר מיקרו נבטי חמניה ושומר מאודה. הסועד הסיט את הסלרי מהרוטב ואכל -אמר שהוא נימוח
קינוח- פנקוטה יוגורט עם פירות טרופיים רוטב פטל ריבת משמש- לדעתי זו מנה שהכין בן אדרת, הפנקוטה נאנקה תחת עומס הג'לטין. היו גרגרי רימון, קצת פומלה קצת אננס . מנה נחמדה - לבית קפה
וברולה אגוזי מקדמיה- עם ביסקוויט קרמל מלוח ורוטב קרם קוקוס- קבלנו ערימת קצפת לצידה פרוסות בננה ברוטב קרמל ובצד ביסקוויט עליו ממרח . עכשו אני תוהה אולי הברולה הסתתר מתחת לקצפת? לא חפרנו בה.
מים לא קרים קבלנו בקנקן מתכת, שולחנות אחרים קבלו את המים בסירי אמייל
החשבון ללא דמי שרות היה 558שח. מזל שהוא אוהב אותי - כי היה המום מהחשבון (וביחס לתמורה)
תוך שעה היינו במעלית בדרך למכונית. עברנו ליד קפה בראון ושנינו אמרנו ביחד- יכולנו לאכול כאן טעים יותר בחצי מחיר