ריבר, פארק המדע רחובות- טעות מצערת מאוד

mereng

New member
ריבר, פארק המדע רחובות- טעות מצערת מאוד

אתמול הגענו למסעדה רעבים מאוד וממהרים מאוד. הושיבו אותנו בזריזות, לא היה עמוס במיוחד. הוא הזמין אטריות שבעת הפלאים, ואני הזמנתי אטריות עם טופו וירקות בקארי ירוק (נדמה לי שהמנה נקראת קימונו ירוק). בעת ההמנה וידאתי עם המלצרית שהמנה טבעונית - החלפתי את הנודלס באטריות אורז, ואת העוף בטופו. אופציית ההחלפה גם מצויינת במפורש בתפריט. אמרה שאין בעיה.

המנות הגיעו די מהר. התחלתי לאכול, ופתאום משהו מוזר בפה.... מוציאה ומגלה בחלחלה שמדובר בעוף ! מסתבר ששמו עוף במנה בנוסף לטופו. חדי העיין יבחינו בפיסת עוף בצד שמאל למטה. נגעלת, קוראת למלצרית שלוקחת את הצלחת תוך התנצלות והולכת להתלחש עם אחראי המשמרת. בינתיים בן הזוג רעב ומתחיל לאכול. מודיעים לי שמכינים לי מנה חדשה. עד שמנה הגיעה כבר היה מאוחר, ביקשתי שיארזו אותה + המנה של בן הזוג, כדי שנמשיך בבית. הודיעו לנו שרוצים לארוז לנו גם קינוח כפיצוי- הבחור לקח סופלה שוקולד (פונדאנט) שחומם בבית במיקרו חצי דקה והיה חביב אבל לא מדהים.

שורה תחתונה-
האוכל טעים גם אם לא מבריק, לבדוק את המנות בשבע עיניים בפעם הבאה.

החתולית

New member
תמיד כדאי לבדוק במסעדות לא טבעוניות

כי טעויות יכולות לקרות. זה לא שאסור לסמוך על מנות טבעוניות במסעדות לא טבעוניות, אלא צריך להבין שהיות שכולנו בני אדם, דברים יכולים להתפספס.
&nbsp
בסך הכל, נראה שטיפלו כמו שצריך בתקלה.

דקלה1984

New member
לבדוק מה?

היא עשתה את כל הבדיקות האפשריות וביקשה להחליף את המרכיבים הבעייתיים מבחינתה. מה אם היתה מורידה מרכיב מסויים בגלל אלרגיה, והיתה מקבלת את המרכיב הזה בכל מקרה? ולא תמיד אלו מרכיבים שניתן לראות מיד.
למען האמת אולי עדיף להגיד שאת אלרגית למרכיב מסויים מהחי, מאשר להגיד שאת טבעונית, כיוון שאז יש פחות זלזול..

החתולית

New member
לבדוק בעין את המנה

כפי שאני בודקת שאין פלפלים חריפים במנות שאני מזמינה.
&nbsp
גם אם תגידי שאת אלרגית, עלולות לקרות טעויות. כולנו אנושיים, אחרי הכל.

דקלה1984

New member
לא תמיד רלוונטי

ואם יחליטו לשפוך לך רוטב טבסקו במנה? הרי לא תוכלי לראות אותו לפני שתחושי בחריפות.

mereng

New member
לא היתה לי סיבה לחשוד. ראיתי שהמנה מכילה טופו ואטריות אורז,

לא עלה על דעתי לבדוק שלא הוסיפו לשם עוף. זה לא קרה לי מעולם.

משום מה יש לי תחושה שלא הוסיפו לשם עוף אלא לא הצליחו

להוציא את כל העוף שכבר בושל עם המנה...פשוט פספסו נתח אחד. לא רואה איך נתח עוף היה מתגנב למנה שבושלה לפי ההזמנה עם טופו. טוב ששמתם לב.

למעלה