עיסקית בעלה גפן - הקריות חיפה

gastro101

New member
עיסקית בעלה גפן - הקריות חיפה

שנתים חלפו ביעף והבת נקראה לגזור את תעודת החוגר . בבסיס שלה מקובל לערוך טקס עם שפע נאומים והרבה אוכל. המכונית התמלאה קערות סלטים, מאפינס תירס, לחם גבינות, עוגיות פתיתי שוקולד עוגת שוקולד גדולה עם קרם בריגדרו, מבחר גבינות ועוד
לא נשאר פרור
אם כבר אני באזור הקריות- קבעתי עם חברה לאכול ביחד בעלה גפן.
המסעדה שוכנת במתחם קניות והיה קל למצוא חניה . למרות מזג האויר הגשום היתה תפוסה של כשליש . עומר השף היה במטבח

יש עיסקיות במספר רמות מחיר לפי העיקרית . לקחנו עיסקית של 69 שח
לראשונה חלקנו מנת חציל קלוי עם לבנה - להפתעתי החציל היה חם וזה היה מיוחד וטעים , עם שפע צנוברים וזילופי רוטב מתקתק . לו הייתי שופטת במסטר שף הייתי מעבירה את המתמודד לגמר
וסלט עגבניות שרי עם גבינת שנקליש - שפע עשבי תבול כולל נענע- רענן מיוחד
קבלנו גם פיתה מהטאבון
בשלב זה כבר הייתי שבעה אבל הגיעו העיקריות
מחמר- פיתה עליה מצע של בצל מטוגן שהקנה רטיבות ועליו נתחי עוף - מעין פיצה עם בשר ובצד צלחת יוגורט . הייתי מעדיפה טחינה בצד. אכלנוונהננו ולמנה השניה - מבלי לשים לב הזמנו מנה שניה על בסיס בצק גם כן- לחמעג'ון שהגיע כמאפה סגור -נארזה והחברה לקחה הביתה

כמובן שלקינוח יש קיבה ניפרדת-חלקנו כנאפה- מעולה רק מתוקה מדי - הייתי מפחיתה כמות סוכר בסירופ , הוגשה עם סורבה תות . 38 שח בלבד

העיסקית כוללת מיץ תפוזים או לימונדה- הלימונדה שלי הוגשה בכוס גדולה והיתה מאד טעימה בהתחשב שמן הסתם לא הוכנה במקום. קבלנו גם בקבוק מים צוננים

החשבון 184 שח כולל כוס תה לחברה .
חבל שהמסעדה רחוקה לי. הייתי שמחה לקפוץ לשם לארוחת צהרים או ערב לעתים קרובות יותר .
 

bob68

New member
על הדיווח

נראה שדברים השתנו מעט מביקורנו לדוגמה לא קיבלנו עם המחמאר צלחת יוגורט מצד שני קיבלנו בעסקיות פתיח לבחירה (בחרנו חומוס וסלט פלאח קלאסי) בנוסף לכוס שתייה.

מה שהפריע לי במנת החציל הקלוי, שהיא מנה מיוחדת בהגשתה, הייתה החמיצות הדומיננטית שהאפילה על כל יתר הטעמים.
 

gastro101

New member
במנה שלנו לא היה שמץ חמיצות, הופקו לקחים?


לגבי היוגוגט- לא הוגש אוטומטית, עומר, השף ,חלף לידנו שאל אם טעים והציע מיוזמתו את היוגורט. רציתי טחינה אבל לא היה לי נעים לבקש..
 

החתולית

New member
נקרא מצויין

הזמנתן ארוחה שכמעט כולה בצק, אבל זה משהו שקל מאד לעשות בעלה גפן

&nbsp
&nbsp
 

sweetdreams

New member
תודה על הדיווח. הרבה זמן לא ביקרתי בעלה גפן

אכלתי שם כמה ארוחות מוצלחות מאוד לצד ארוחות שהיו מאכזבות.
עניין החמיצות במנות, שהזכיר בוב, מוכר גם לי. השירות גם כן לא יציב. ועוד כמה עניינים. שומדבר לא ברמה של לפסול את המסעדה על כך, וכאמור, היו גם ארוחות ממש טובות. אבל איכשהו, לאורך הזמן הם ירדו לי מהרדאר, ומצאתי את עצמי מעדיפה מקומות אחרים, ובטוחים יותר, על פניהם.
אבל נראה, אולי הגיע הזמן לנסות שוב.
 

HEYלו

New member
כתבתי ביקורת שלא קפצה כבר

כדאי לנסות שוב:)
בעיקר- לשמור מקום לקינוחים
 
הייתי שם היום בפעם הראשונה ונהניתי מאוד

חלק מן המנות יומרניות עד כדי "מה הקשר?" (למשל, בסיס הקראמבל בחלק מן הסלטים, או הסורבה על הכנאפה), אך באופן כללי האוכל מוקפד - במובן הבסיסי, לא הפלצני, של המילה - מעניין ומעשיר. הכנאפה, אגב, אם מתעלמים מהסורבה שעליה, היתה מצוינת. הטובה ביותר מבין מנות הכנאפה האישיות המוכנות-במקום שאכלתי במסעדות (למשל, אל באבור או חאג' כחיל). המנה היחידה שהיתה רק "בסדר" ולא יותר, היתה הבצק הממולא קרם חצילים (לחמעג'ון בגירסה צמחונית). חשוב לציין שטעמתי רק את המנות הצמחוניות.
 
למעלה