גומבה
[URL]http://www.goomba.co.il/[/URL]
אני מכירה את גומבה בפתח תקווה החל מיומיה הראשונים והסניף בבאר שבע דומה למדי (אני מניחה שזו הסיבה שקוראים לזה "רשת"
).
למי שלא מכיר: הקונספט הוא שמזמינים את המנות בקופה, מקבלים "באזר" שרוטט כאשר המנה מוכנה.
התפריט שלהם באתר לא כולל מחירים ואני לא זוכרת את המחירים המדויקים, אבל זכור לי שהמנות, במיוחד הראשונות, מתומחרות בצורה מאוד הוגנת.
השירות היה מאוד אדיב ויעיל, ואחד מאנשי המסעדה (לא יודעת אם הבעלים או אולי אחראי משמרת) הסתובב בין הסועדים ודאג לוודא שהכל בסדר.
בבאר שבע הסניף ממוקם במתחם "יס פלאנט" ובמזג אוויר טוב אפשר לשבת גם בחוץ.
לראשונות הפולניה הזמינה כרובית בגריל (דווח על הנאה רבה) ואילו אני הזמנתי פטריות צלויות (וגם מאוד נהניתי).
לעיקריות הפולניה בחרה בלינגוויני ברוטב "פונגי דל בוסקה" (תערובת של פטריות צלויות, שמנת, טימין, מחית כמהין ותרד). הפולניה אהבה את המנה, אמרה כי הרוטב טעים והפסטה במרקם נעים מאוד.
אחרי התלבטות בחרתי במנת "טורטליני בתוצרת ביתית" (במילוי גבינות ופטריות צלויות, ברוטב חמאה ומחית כמהין). בסה"כ מנה מאוד טעימה, אם כי מעט כבדה.
לסיכום: אני פחות מתחברת לקונספט של "שירות עצמי", אולי בגלל שרוב הביקורים שלי במסעדה הם בעצם מפגשים חברתיים ואני פחות אוהבת כשהשיחה נקטעת ע"י רטט.
אבל - המקום נעים, השירות אדיב, האוכל טעים. בהחלט עוד אופציה נחמדה בבאר שבע.
[URL]http://www.goomba.co.il/[/URL]
אני מכירה את גומבה בפתח תקווה החל מיומיה הראשונים והסניף בבאר שבע דומה למדי (אני מניחה שזו הסיבה שקוראים לזה "רשת"
למי שלא מכיר: הקונספט הוא שמזמינים את המנות בקופה, מקבלים "באזר" שרוטט כאשר המנה מוכנה.
התפריט שלהם באתר לא כולל מחירים ואני לא זוכרת את המחירים המדויקים, אבל זכור לי שהמנות, במיוחד הראשונות, מתומחרות בצורה מאוד הוגנת.
השירות היה מאוד אדיב ויעיל, ואחד מאנשי המסעדה (לא יודעת אם הבעלים או אולי אחראי משמרת) הסתובב בין הסועדים ודאג לוודא שהכל בסדר.
בבאר שבע הסניף ממוקם במתחם "יס פלאנט" ובמזג אוויר טוב אפשר לשבת גם בחוץ.
לראשונות הפולניה הזמינה כרובית בגריל (דווח על הנאה רבה) ואילו אני הזמנתי פטריות צלויות (וגם מאוד נהניתי).
לעיקריות הפולניה בחרה בלינגוויני ברוטב "פונגי דל בוסקה" (תערובת של פטריות צלויות, שמנת, טימין, מחית כמהין ותרד). הפולניה אהבה את המנה, אמרה כי הרוטב טעים והפסטה במרקם נעים מאוד.
אחרי התלבטות בחרתי במנת "טורטליני בתוצרת ביתית" (במילוי גבינות ופטריות צלויות, ברוטב חמאה ומחית כמהין). בסה"כ מנה מאוד טעימה, אם כי מעט כבדה.
לסיכום: אני פחות מתחברת לקונספט של "שירות עצמי", אולי בגלל שרוב הביקורים שלי במסעדה הם בעצם מפגשים חברתיים ואני פחות אוהבת כשהשיחה נקטעת ע"י רטט.
אבל - המקום נעים, השירות אדיב, האוכל טעים. בהחלט עוד אופציה נחמדה בבאר שבע.