אוכל הודי בבית וקפה בכפר בני דרור
שוב התקבצו ובאו כל הילדים והנכד לארוחת ערב . אוכל הודי הוא הפתרון לצמחונים והטבעונים .
הכנתי מרק עגבניות וגזר (מתכון מעל השולחן ) למתכון המקורי הוספתי כפית אבקת קארי שנרכשה בניו יורק- תערובת הבית - יצא נפלא.
צ'אנה מסלה - כולם שיבחו , דאל שיצא קצת דל...כרובית אפויה ניטרלית . אורז ונאן שאני מכינה לבד על המחבת . סלט ירקות כמובן
כחיזוק ,הזמנתי מבשלן מאתר יאמי מספר תבשילים- פאניר סאברה- קוביות טופו (חצי ליטר) וקוביות גבינת פאניר ברוטב אדום מתובל היטב טעים מאד
שני תבשילים נוספים נוורטן קורמה (עם קשיו ופירות יבשים) ואלו מטר פסאנדה (תפוחי אדמה ואפונה) - התיבול לא היה לטעם הסועדים
קינחנו בעוגת שמרים עתירת שוקולד מלחם ליאור בכפר סבא. כרגיל המאפים שלו מצוינים ולא יקר
בכל זאת שלחתי ידי באפיה שתקח הסטודנטית איתה- במדורה בידיעות אחרונות נתנה מאיה מרום מתכון ללחם נלסון המפורסם של לחמנינה. הכנתי- מפרוסה אחת שהשארתי לי בהחלט דומה . הכנתי גם עוגת בננה ועוגת פירות יבשים, חשבתי שאני שמה קמח תופח וזה היה קמח רגיל
. נראה שבכל זאת יאכלו .
בשבת הלכנו לבראנץ בקפה בכפר של עדנה - מתחם פרוטיאה בצמת דרורים
מקום נעים . ספריה עם ספרי ילדים וצעצועים לילדים . ביום שמשי - מאד נעים לשבת שם בחוץ. בששי שבת יש בראנץ עם מזנון עמוס כל טוב - סלטים, פשטידות , מרק כתום,לחמים , ממרחים. חלבה, 3 סוגי עוגה
מיץ סחוט במקום כולל סלק סלרי גזר וכו'. קפה גם בכוס גדולה ללא חיוב נוסף
69 שח לארוחה מצוינת. חביתה עם תוספות עוד 6 שח
ממליצה בחום ! חשוב להזמין מקום היה מלא כל הזמן.