בומביקס מורי- קניון קרית אונו

gastro101

New member
בומביקס מורי- קניון קרית אונו

המסעדה שוכנת בחלקו החצוני של הקניון בפינה בין שד אשכול לשלמה המלך (ותודה למאבטחים בכניסות לקניון שעזרו לנו להגיע )

5 חברות , 3 היינו יחד גם ביסודי וגם בתיכון ושתים הצטרפו בתיכון. ניפגשות אחת לכמה חודשים לחיבוקים ועדכונים. היות ואחת שמירטפה על נכדים בקרית אונו קבענו להיפגש שם . תמיד מוטלת עלי משימת מציאת מקום . הפעם הצטרפה אלינו עלמת חן- בת של אחת החברות שהיתה בסביבה ולהפתעת אמה הסכימה להצטרף -זו היא שהזמינה סאקה חם (25שח )

למסעדה- יש בר גדול וסביב שולחנות במעין מעבר, למזלנו קבלנו שולחן ל 8 באזור מבודד בקצה המסעדה . אבל המיזוג לא חימם מספיק ואני נשארתי עם המעיל . לעומת זאת את עוצמת המוסיקה הנמיכו לבקשתנו

התפריט אקלקטי מאד עם מבחר מנות מ"מזרח " . לא גילו גמישות - המנה היחידה של "מוקפץ" פאד תאי היתה עם ציון חריף והמלצרית אף ציינה זאת אבל לא איפשרה לקבל אותה ללא החריף.

סך הכל האוכל היה בסדר גמור לדעת הסועדות. הזמינו-כרובית מסלה, סמוסה הודית, ספרינג רול , מלאי כופתה- העלמה לקחה כדור אחד מצלחת אמא שלה ואמרה שזה מצוין (היא חובבת אוכל הודי) סלט סום טאם
מרק טום יאם עם נתח דג ושרימפס בטמפורה- הגיעה צלחת עם המוצקים והמרק נימזג מקנקן
אני לקחתי סלמון רול - אינסייד אאוט עם סלמון אבוקדו וקנפיו- האצה היתה סמרטוטית לטעמי. רול לא מוצלח -32 שח. ו2 לחמניות מאודות עם פרגית- הלחמניות היו טובות , הפרגית ניתנה במשורה אבל הצ'יפס שליווה את המנה היה מעולה - רצועות מעט קעורות , לא שמנוני . עם המיונז החריף שהוגש עם הסושי היה מעדן -54שח

חלקנו קינוחים - גלידת טחינה עם סילאן , נמסיס שוקולד (שהיה טוב יותר מזה שהוגש ביפו תל אביב ) -נחמדים מאד

מים הוגשו בקנקני מתכת . למרות שהודגש שהשולחן שלנו לשעתים - לא נצפה בקוש לשולחן וישבנו כמעט 3 שעות

עם 2 רולים של סושי שנלקחו הביתה לסטודנטית רעבה וכוס קפה שחור עמד החשבון על 596שח לא כולל שרות . מלצרית אחת היתה בסדר גמור והאחרות די מעופפות .
לסכום- מקום חביב , לא מסעיר. ממליצה על הצ'יפס והמלאי כופתא אם אתם בסביבה .

inבאלי

New member
על הדיווח

ארוחה בינונית כזו בטח שלא עושה חשק להגיע במיוחד למסעדה.

אור2221

New member
יש מסעדה בקניון ששווה להגיע אליה?

לא יצא לי לפגוש הרבה כאלה.

foofoo77

New member
אני מסכימה

אכלתי שם
היה נחמד מאוד, ציפיתי ליותר ממסעדה כזו. סביר ונחמד אבל ממש רציתי איזו בשורה חדשה באוכל האסיאתי בישראל.

Nרב

New member
למי שגר בסביבה אני מניחה שאופציה סבירה...

למעלה