אסיה ביפו
הגענו 4, ישבנו בחוץ, היה יום קר אבל ליד כל שולחן היה תנור חימום והם התגלו כאפקטיבים
האווירה מסביב ממש נחמדה, זה איזור רגוע יותר של שוק הפשפשים שנותן תחושה של אירופה.
לקחנו:
וון טון פרגיות- מנה קצת פחות מוצלחת, לא רעה אבל סטנדרטית. מטוגן, פרגית. סבבה.
כריות טופו חומוס- ממזריות ומקוריות, אהבתי.
נתח קצבים עם חסה וירקות- לא מה שהייתם מצפים, נתח קצבים שהופך לסנדוויץ' חסה, כיפי סך הכול.
מרק וון טון שרימפס- חריף בול במידה (כלומר חריף למדי), עם הרבה ירוקים מעלפים וכיסונים מושלמים. מנה מנצחת.
ספייריבס מקורמלים- מעט יותר מדי שומן לטעמי (אני אף פעם לא יודע בחזיר מה כמות השומן המתקבלת על הדעת. 30-40% מהמנה זה הגיוני?), אבל האמת שהבשר עצמו והקרמל היו פשוט נפלאים. התמוגגתי מכל ביס.
סלט אורז- הגיע מוקף במגוון ירקות אסייתיים לא מבושלים. מנה מאוד מקורית ומפתיעה, טעמים פרשיים. נייס.
דלעת בחלב קוקוס- מנה פחות מוצלחת- כמו שהיא נשמעת.
עוף בקארי - לא טעמתי אבל העוף היה נראה עסיסי ברמות לא סבירות והסועד התלהב מהמנה.
 
לקינוח:
לחמניות יפו בנגקוק- שתי לחמניות מאוד (מאוד) קטנות, אחת ממולאת בקרם שומשום שחור, השנייה ב.. וואלה לא זוכר, משהו מרציפני. מנה מאוד קטנה אבל מדהימה. מרקם של סופגנייה, רק קריספית, ומילוי שזורק אותך לחלק אחר בעולם.
קפה וייטנאם- כל מיני שכבות של קפה עם שוקולד לבן וגלידת חיטה. מוצלח ביותר.
 
 
סך הכול היה מעולה! לא בטופ של הטופ בארץ אבל בהחלט מסעדה מצויינת.