הרבה התרוצצות ומעט אוכל
סוף שבוע עמוס מאוד בהתרוצצות, שירטוטים של הבית, הובלות למינהם ושאר ירקות ובאמצע נשאר מעט מדי זמן לאכול.
בבישולים- קציצות ירק עם תפוחי אדמה- בצל-גזר והמון ירק שהלכו מעולה בתור כריך פועלים או עם אורז פשוט, שעועית שחורה ברוטב עגבניות עם תיבול הודי קליל ומרק עדשים שהפך לקבוע שלנו.
באוכל- בשבת בבוקר פיקניק עם חברים בדובנוב , חשבנו להזמין פיצה בסוף קנינו ג'חנונים די חיוורים, חריף לא חריף אבל טעים, רסק עגבניות סביר וג'חנון שחלקם היו קשים וקרים וחלקם רכים וחביבים, כרגיל העיקר היה כמויות ציוד הג'אגלינג ובועות הסבון שהבאנו שהפכו לאטרקציה כללית של רוב ילדי הפארק.
בצהרים הצטרפנו בספונטניות לחברים שישבו בלפורנטין בשניצל-בר החדש בשדרות וושינגטון, התמחור הוגן והמנות גדולות, אכלתי שניצל בג'בטה שהיה גדול, טרי וטעים והעיקר במחיר יוצא דופן של 25 ש"ח למנה גדולה עם ציפס VFM בהחלט, השאר אכלו דליים אישים של שניצלים שהיו בהם המון המון שניצלים, סלט ירוק רענן ודלי ציפס במחיר של 35 ש"ח, גם כן שווה. בנוסף אכלו סלט ירקות עם שניצל , פירה חביב עם תוספת פטריות ובצל סטנדרטים וציפס עם פרמז'ן שהיה פיספוס כי הגבינה לא נמסה, הבירות ב-19 ש"ח לחצי ליטר והשירות זרוק קצת אבל חביב, מקום נחמד לארוחה מהירה , משביעה וזולה.