יש מושלמת מהמנה הזאת? קיטשן מרקט - צריכה להגיע לשם יותר!

Nרב

New member
יש מושלמת מהמנה הזאת? קיטשן מרקט - צריכה להגיע לשם יותר!

אתמול עשינו סיבוב קצר בפסטיבל הפוד טראקס והגענו למסקנה שהוא לא בשבילנו...
קפצנו לקיטשן מרקט לארוחה קצרה ומדויקת :)
כבר בהמתנה שימחו את ליבנו בקוקטייל קטן של ג'ין-עשבי תיבול - סאוור-סודה. כשהתיישבנו המשכתי לשמח את לבבי ב- Summer Gin

פתחנו בשתי מנות ראשונות (בנוסף ללחם וחתיכת פוקצ'ה שהוגשו עם צלוחית עגבניות מרוסקות) - סלט עגבניות מוצרלה באפלו שהיה מצוין ואותה מנה משולמת של ברולה פורצ'יני שלשמחתי החצימחונית מגיעה ללא פרשוטו והיתה מענגת. ממש ככה. אחת הסיבות לחזור למסעדה הזאת שוב ושוב. אמנם מדובר בראשונה שהיא חצי קינוח אבל מעולה.
העיקרית שחלקנו היתה ניוקי פטריות גם הוא, הפעם העל התעקש על ציר עוף שלדעתי לא הוסיף למנה. הניוקי היו בכל מקרה שמנמנים ומושלמים.
היה תענוג ואין ספק שנחזור!





 
הכי טובה בארץ בעיניי

המסעדה, וכנראה גם המנה
המתחרה היחיד שלה הוא מאותה מסעדה- סשימי הטונה האמנותי.
 

erezavn

New member
המנה אכן משובחת והיא כוללת...

קרם ברולה מפיטריות פורצ'יני, ערמונים קלויים, פרמז'ן ופרושוטו. זו מנה ראשונה מצוינת שמשחקת היטב את המשחק של מתוק-מלוח ומצליחה לעשות את זה במינון נכון.
ואני נזכר בערגה גם בברולה הפורצ'יני עם גלידת המיסו שהיה קינוח אדיר של מסעדת פיצרוי ז"ל, בתחילת דרכה המצוינת, עם השף רועי גנצ'ולה והקונדיטורית אנה שפירו (היום הקונדיטורית של טאיזו).
 

Nרב

New member
כאמור, היא מוגשת עכשיו בלי פרשוטו ואכן תיארת נכון את משחק

הטעמים
 

החתולית

New member
נקרא נהדר

לא יודעת איך קרה שעדיין לא אכלתי שם.
&nbsp
ממה ששמעתי מחברים הפסטיבל צפוף ועמוס מאד, ודי מאכזב קולינרית. ויתרתי.
 

oreldi

New member
נראה מצוין

וגם נדיב. יש מסעדות שמגישות סלט עגבניות מוצרלה שהוא רבע מזה מבחינת הגודל. לא יודע איך לא הייתי שם עד עכשיו, הגיע הזמן
 

JewelStone88

New member
גם אנחנו היינו שם בשישי ונהננו

אכלתי בדיוק את אותן מנות - סלט מוצרלה ועגבניות וניוקי (ללא הציר עוף).
יחסית למסעדת שף המנות היו בגודל מניח את הדעת, יצאתי מפוצצת (במסגרת העסקית כולל סלסלת לחמים מצויינים שמילאו כשביקשנו).
מבאס אותי שאת רוב המנות אני לא יכולה לטעום כי לא אוכלת בשר וחלב ביחד.
 
למעלה