אז מה אכלתם בסוף השבוע ?

mereng

New member
בנדיקט ראשל"צ, שישי בבוקר

בדרך לקניות עצרנו בבנדיקט. שמונה בבוקר, עוד היה מקום בשפע- אח"כ התמלא.
&nbsp
הלכנו על אגס בנדיקט פלורנטין עבורי - שתי ביצים עלומות על מצע תרד ושמנת, מעל 2 משולשי בריוש, והבחור לקח את המנה הקלאסית עם בייקון. המנות היו טובות וטעימות, הביצים מושלמות. קיבלנו גם סלט ירקות שהיה טרי וטוב, סלסילת לחמים עם נוטלה חמאה וריבה ושתיה חמה.
&nbsp
סכה"כ היה נחמד ונעים, התאים לנו לארוחת בוקר זריזה.
 

inבאלי

New member
ארוחות המבורגרים: מוצלחת באנגוס בתא, בינונית בסלון ביקום

ביום רביעי לפני סרט בסינמטק קפצנו לאכול המבורגרים באנגוס ברחוב הארבעה.
תחילה הדוק אכל למנה ראשונה רוסטביץ שהיה מצויין אבל עם יותר מדי חתיכות שומן(המלצרית הזהירה ובכל זאת זה היה מוגזם). הוא הגיע עם טוסטים, קורנישים קטנים, חרדל ואיולי מצויין. 34ש"ח.
לעיקריות שנינו בחרנו בהמבורגרים הרגילים שהיו טעימים מאד, עשויים כל אחד לדרגה המדויקת שביקשנו, והוגשו בלחמניות טריות שנצרבו קלות על הגריל. תחילה הזמנתי כתוספת הום פרייז אבל הם לא היו לי טעימים ומיד הוחלפו לצ'יפס מהטובים שאכלתי לאחרונה – הסוג העבה, עם תיבול טעים ופריכות מושלמת. 48ש"ח לכל מנה של המבורגר עם תוספת.
שתינו מים קרים, והדוק שתה גם קוקטייל וקפה לסיום.
היינו לבד במסעדה (שש בערב) ושירתה אותנו מלצרית נחמדה ויעילה.
הכל ביחד עלה 191ש"ח.
נהננו ונחזור.



ביום שישי, בהיעדר ארוחת ערב משפחתית ו/או אנרגיות של מישהו מאיתנו לבשל, קפצנו לסניף של הסלון בורגר בר בכניסה לקיבוץ יקום: אחותי, גיסי, בנם הפעוט ואני.
זה סניף שאנחנו פוקדים אותו תדירות שכן הוא קרוב אלינו והבשר מעולה.
עקב אכילס שלהם הוא השירות - כאן אתה מרגיש ממש כמו בקזינו: לפעמים השירות בסדר גמור ולפעמים גרוע. ביום שישי הוא היה גרוע מאד.
כשהגענו גילינו שעל אף הלחץ רק קופה אחת עבדה, ובתור כולם כמעט היו משפחות עם ילדים והזמנות גדולות, אז חיכינו המון זמן בתור בסבלנות. כשהגענו לתור התברר שאין להם את ההמבורגר הצמחוני כך שאחותי נאלצה להסתפק בצ'יפס וטבעות בצל.
מרגיז שהם לא שמים שלט ומיידעים שחסרה המנה הצמחונית ואתה מגלה את זה רק אחרי שחיכית 20 דקות בתור.
אחר כך חיכינו דקות ארוכות גם לאוכל...כשהוא הגיע הסתבר שחלק מההמבורגרים הגיעו חצי שרופים. לא התלוננו ולא החזרנו אותם כי היינו רעבים ומותשים.
בנוסף, מיכל המים שעומד לרשות הסועדים במסעדה(מחווה יפה ללא ספק) התרוקן, ולמרות שפניתי למי שעבד בקופה והוא אמר לי שהוא מיד ממלא אותו, עברה חצי שעה עד שיצאנו הביתה והוא לא טרח לעשות זאת.

בכל פעם אני נדהמת מחדש איך יש להם מוצר מעולה והשירות יכול להיות כל כך חובבני ובעיקר מוציא את החשק לשוב אליהם בקרוב.

 

החתולית

New member
מוציא את החשק לחזור, ובכל זאת חוזרים

מקומות כאלה מפתיעים גם אותי בכל פעם מחדש. מוצר טוב או סביר, שירות מתנדנד בין סביר לרע וחובבני, ובכל זאת, אנשים חוזרים.
&nbsp
צריך לעשות על העניין הזה מחקר אנתרופולוגי
 

inבאלי

New member
עדכון לגבי בורגר סלון

דרך חברים ששיתפתי בחוויות שלנו מיום שישי, פנה אליי אחד ממנהלי הרשת(לימוזין ובורגר סלון) וביקש לשמוע ממני ישירות מה היו הבעיות בביקור שלנו.
היתה לנו שיחת טלפון נעימה בה הוא הסכים איתי שיש מה לשפר, רשם לעצמו את ההערות וביקש ממני לפנות אליו במידה ונתקל בעתיד בבעיות דומות ו/או אחרות.
ראשית, כל הכבוד שהוא טרח לפנות אליי, גילה אכפתיות רבה והיה פתוח לכל ההערות שהערתי.
שנית, לדבריו הם עובדים על טיפול בתקלות שירותיות כפי שתיארתי ואני מקווה שאכן נראה את התוצאות בשטח.
 
ארוחת שבועות מאוחרת

שום דבר לא הצליח לי עם החג הזה השנה. עד שכבר נקבעה ארוחה (והאוכל בשבועות הכי טעים בעיניי!) אז פרצו לבית המארחים כמה שעות קודם והכל בוטל. כשכבר נקבע מועד חדש זה היה מאוחר מכדי להכין את עוגת הגבינה שלי, אז אני עודני משוטטת עם חסך רציני בעוגת גבינה... כדי להימנע מלהכין אחת ולחסל תבנית בעצמי אאלץ לקפוץ בקרוב לקפה מדרחוב בכפר סבא להזמין חתיכה מהעוגה הנהדרת שלהם.

כמה מהמנות בארוחה שהיתה:
מגש גבינות, שאומנם נפל מזה של שנה שעברה (שבו חלק מהנוכחים הגיעו ישר עם הקניות בפריז...), אבל הפך למעדן בזכות ריבת יין תוצרת בית (אחותי) ולחמים נהדרים, בהם לחם אגוזים קנוי ולחם כוסמין יין תוצאת בית.
סלט אבטיח והרבה ירוקים כולל פולי סויה ורוטב חמצמץ עם שומשום שחור.
סלט גזר, קשיו ופקאן סיני/ סלט שומר/ סלט סלק מעולה/ אורז שבו כבר לא נגעתי.
קיש פיטריות נהדר וקיש בטטה מרשים שנוקד בבטטה כתומה למעלה וכשנחתך התגלתה בטטה סגולה מבפנים.
לקינוח הגענו הרוגים ומלאים, אז יישרנו קצת עוגת ביסקוויטים. עוגת שוקולד יין אדום כמעט ולא נאכלה, וכמוה עוגת תפוזים-פטל-מי ורדים שכרגע משמשת אותי על תקן ה"ליד הקפה של הבוקר".
 

londi81

New member
אחוזת בית 3

ישבנו על הבר באופן די ספונטני - מבחינתי היה מושלם. אוכל מדוייק, טעים, כזה שאת רוצה להעביר את האצבע כדי לנגב את כל הרוטב מהצלחת.
אוירה נעימה ושקטה, היינו 3, 6 מנות לא גדולות (אולי 7), בקבוק יין, קינוח, קפה - 530 שח כולל טיפ. שווה כל שקל.
 

מיתר44

New member
המרדף אחר בטן החזיר

כדי לנצל את מכשיר הזו ויד החדש ועל מנת לשמח את חכי חיפשתי נתח בטן חזיר (עם עורו). לבסוף, לאחר
ביקור אכזב ב״קשת טעמים״ החדש דנדש הגעתי לטיב טעם (הכל בזירת בירת הנגב). שם, בפנטומימה
עשיתי הופעה לפני ספק קצב שלא דובר עברית, יצאתי עם נתח יפה, כנראה מהחזה אך ללא עצמות.
לאחר שהתייחסתי אליו כאל בטן, השקיתי אותו בתיבול אקזוטי שכלל גם את 5 התבלינים ואפילו שיקוי
עישון היקורי, נתתי לו אמבט של 12 שעות. יצא מעדן שהוגש עם פירה בטטה ותפוא.
בנוסף, התפנקנו במעדני פיקארד: סלט קסג׳ וגם שני תריסרים של חלזונות.
את הארוחה סיימנו במנת ילדים: ג׳ילה מועשר במישמשים.

 

passioneta

New member
מזנון וויאטנמי ל-15 איש

לא היה לי כח להכין פשטידות...
&nbsp
Baguettes
&nbsp
Salads:
1. Tomato basil Asian:
Ingredients
• 1 pint cherry or grape tomatoes
• 2 tbsps. whole or halved basil leaves
• 1 tbsp. soy sauce (GF, if needed)
• 1 tsp. dark sesame oil
• Pinch of sugar
• Salt, if necessary
&nbsp
2. Noodles: cook vermicelli noodles (rice or beans), rinse in cold water. Add cucumbers, carrots, mint/coriander. Sauce: 3 soy, 2 lemon, 1 sesame oil. Sprinkle peanut pieces.
3. Lettuce salad
4. Home made pastrami - http://www.mouse.co.il/gallery/1.3356760
5. Meatballs – (I bought the meat already ground. Chopped everything in the electric small chopper. Also you can replace lemon grass with grated lemon zest, and replace fish sauce with soy, but put a bit less. Instead of shallot you can use red onion. No lettuce wraps – they go in the sandwich). http://www.foodandwine.com/recipes/joyces-vietnamese-chicken-meatballs-in-lettuce-wraps
6. Pickles and spicy mayo from here http://www.epicurious.com/recipes/food/views/pork-meatball-banh-mi-356790 + some people just wanted the hot sauce.
7. Optional – buy chicken liver pate (they sell in the supermarket)
8. Coriander leaves
&nbsp
Sandwich – bottom to top – bread, mayo, coriander, meat of choice (we also had marinated tofu for the vegetarians), pickles, liver pate if you like it, bread.
&nbsp
My dessert was hot chocolate lava cake with ice cream and raspberry coulis . And we offered some melon.
&nbsp
 
למעלה