לונדון בארבעה חלקים. יוני 2017. חלק א' - הפרק הנורדי
גיחה קצר ללונדון, 1-5 ביוני 2017:
4 לילות. אחלה מזג אוויר. פיגוע טרור אחד (שבעתו ישנתי כבר במלוני בשכונת פיצרוביה). פאונד בשפל, מה שהופך את הייאוש לא רק ליותר נוח, גם ליותר זול... וכמובן המון אוכל טוב...
חלק א' - הפרק הנורדי, כולל:
קפה ומאפה של בוקר בבית קפה/מאפה סקנדינבי (דני), Ole & Steen.
בית קפה ומאפייה דנית שנפתח בדצמבר 2016 במתחם St James’s Market היוקרתי (מתחם מסחרי-עסקי שנמצא בין כיכר טרפלגר לפיקדילי).
ארוחת בוקר קלה וקפה במסעדה שוודית די חדשה בלונדון: Aquavit London, שמסעדת האם שלה בניו יורק היא בעלת 2 כוכבי מישלן בראשות השף מרקוס סמואלסון. אכלתי את ה-Eggs Bebedict הכי טעים שטעמתי, עם צלופח מעושן.
גולת הכותרת:
ארוחת צהריים במסעדת כוכב מישלן של שף איסלנדי בשם Texture. מסעדה די ותיקה בשכונת מרילבון שמציעה מטבח סקנדינבי מודרני, משובח ומושקע.
דגמתי ארוחת טעימות מעולה של 5 מנות (לא כולל צ'ופרים) ב-62£. בין השאר נאכלו מנות עם סלמון, דג קוד, בשר יונה, קינוח רוברב ועוד. היה שירות פנטסטי ואוכל מצוין.
דיווח מלא:
http://processing-food.blogspot.co.il/2017/06/blog-post.html
גיחה קצר ללונדון, 1-5 ביוני 2017:
4 לילות. אחלה מזג אוויר. פיגוע טרור אחד (שבעתו ישנתי כבר במלוני בשכונת פיצרוביה). פאונד בשפל, מה שהופך את הייאוש לא רק ליותר נוח, גם ליותר זול... וכמובן המון אוכל טוב...
חלק א' - הפרק הנורדי, כולל:
קפה ומאפה של בוקר בבית קפה/מאפה סקנדינבי (דני), Ole & Steen.
בית קפה ומאפייה דנית שנפתח בדצמבר 2016 במתחם St James’s Market היוקרתי (מתחם מסחרי-עסקי שנמצא בין כיכר טרפלגר לפיקדילי).
ארוחת בוקר קלה וקפה במסעדה שוודית די חדשה בלונדון: Aquavit London, שמסעדת האם שלה בניו יורק היא בעלת 2 כוכבי מישלן בראשות השף מרקוס סמואלסון. אכלתי את ה-Eggs Bebedict הכי טעים שטעמתי, עם צלופח מעושן.
גולת הכותרת:
ארוחת צהריים במסעדת כוכב מישלן של שף איסלנדי בשם Texture. מסעדה די ותיקה בשכונת מרילבון שמציעה מטבח סקנדינבי מודרני, משובח ומושקע.
דגמתי ארוחת טעימות מעולה של 5 מנות (לא כולל צ'ופרים) ב-62£. בין השאר נאכלו מנות עם סלמון, דג קוד, בשר יונה, קינוח רוברב ועוד. היה שירות פנטסטי ואוכל מצוין.
דיווח מלא:
http://processing-food.blogspot.co.il/2017/06/blog-post.html