באמת? אף פעם לא נתקלתי בה.. (אני כבר אגיב לשניכם
)
אז קודם כל, טוב לדעת שיש אויסטרים. איך פספסנו אותם עד כה?
דבר שני, שיפוץ מסיבי במבנה? הללויה, ימות המשיח. טוב לדעת 2.
 
ולדבריה של סבתא רותרות, אני לא משווה בין אורי בורי לבית מסעדות דגים פשוטות יותר. אני אוהבת את שני סוגי המסעדות, ומבחינתי, הן כלל לא מתחרות אחת בשניה. פרט לעובדה שבשני המקרים מגישים מנות עיקריות מן הים, הקונספט כל כך שונה. כך שההחלטה איפה לאכול נקבעת יותר על פי האווירה, ומה מתאים לנו לאכול באותו הרגע.
 
אנחנו מאוד אוהבים את אורי בורי. דווקא מנות השמנת פחות אהובות עליי, אם כי הקוקי סאן ז׳אק בהחלט מוצלח בעיניי. המנות האהובות עליי הן אלה עם הרטבים הים תיכונים, השרימפס עם האבוקדו, שנינו (אני ובן זוגי) מאוד אוהבים לראשונה את הסלמון עם הסורבה ווסאבי, אנחנו גם מאוד אוהבים את קדירת הבס שאכלת. אנחנו בדר״כ מתחילים עם סלמון, ועוד שתי ראשונות מתחלפות, עוברים לכמה מנות של פירות ים, ומסיימים עם הקדירה.
אנחנו גם אוהבים שהמנות מלוות לרוב ברטבים טעימים, ומגיע לחם מוצלח על מנת למצות אותם כמו שצריך, ויש ליווי ראוי של יינות.
 
מה שאנחנו פחות אוהבים זה את המבנה הרעוע. המראה המקולף משהו של הקירות והתקרה דווקא פחות מרתיע בעיניי. מה שכן מפריע הוא שלעיתים התקרה דולפת ומפילה חלקיקים על השולחן (או לתוך כוסות היין!
). אבל לשמחתי את אומרת שהם עוברים שיפוץ, אז יש תקווה לשיפור.