אתמול, עם משפחת הבן
שבאו עם הנכדה והנכד (רגע לשלוש ורגע לשנתיים בהתאמה).
ארוחת בוקר בחדר שבמלון, טוסטים עם פילדלפיה וסלמון מעושן, ירקות
בשמן זית (בלנד ים תיכוני), פירות יער ובננות עם יוגורט (מחלב פרות אוכלות עשב),
אבוקדו מצויינים (ואני חטפתי קלח תירס מתקתק שהכנתי במיקרו). הקפה -
אין משהו טוב לדווח חוץ מ חם ורטוב.
שוטטנו הלוך וחזור סביב טיימס סקוויר, אכלנו כולנו נקניקיות עם רליש ושתינו
קפה קר על בסיס אספרסו אמיתי. אחלה. הפעוטות התרוצצו אנא ואנא בבריינט
פארק הקרוב וצפו בפאפט שואו להנאתם. בשבילם מנהטן זה באמת עולם
אחר כולל הכל, שכן הם גדלים בפריפריה המנומנמת - איתקה.
לעת ערב סעדנו בדיינר Brooklyn Diner. זה באמת מקום שרק בו אפשר למצוא:
מק @ צ׳יז בשביל הילדה שהיא בעלת דעה ורצון והעדפות למאכלים.
אכלתי המבורגר עם צ'יפס נחותים, חלקתי עוגת גבינה ניו יורק סטייל טובה,
עזרתי לנכדה לסיים כוס ענקית של גלידה, חלקתי בקבוק סודה ענק של פלגרינו.
לידי אכלו נקניקיות ענק, סלט עוף, סלט ירוק וקלמרי מטוגנים.
המקום המהודר, ספון עץ ואלמנטי נחושת, היה מפוצץ להפליא, והוא פתוח, לא
מפליא - 24/7.
יצאנו, איך לא, מפוצצים רק כדי להוות בייביסיטר לזוג הצעיר שביקש למצות
את הרגע.