אז מה אכלתם בסוף השבוע?

mereng

New member
האנוי, לילנבלום 18 ת"א

קפצנו לת"א אתמול בספונטניות לא שיגרתית. בדרך הוזמנו מקומות בהאנוי לשעה תשע. הגענו מוקדם יותר ונתבקשנו להמתין בחוץ, ובינתיים צ'ופרנו בברד אננס עם רום - טעים ומקסים!
כשהשולחן התפנה התיישבנו. המסעדה היתה מפוצצת, והרעש בווליום גבוה.
הזמנו למנות הראשונות ספרינג רולס עם טופו, לחם שטוח ממולא בתרד וכוסברה, ועלי גפן ויאטנמיים ממולאים בשרימפס ובשר כלשהו.
הכל היה טעים מאוד, והמשכנו בשמחה למנות הבאות - באטר צ'יקן עבורו, וסלט ויטאנמי עם טופו עבורי. שוב נרשמה שביעות רצון, אם כי לצערי נפלתי על חתיכת צ'ילי בהתחלת הסלט והחריפות השביתה את בלוטות הטעם שלי לכמה דקות, אח"כ החריפות נרגעה ונהנתי ממנו.
&nbsp
לשתייה הוזמנו קוקטייל רוניקולדה- ברד אננס עם רום, חלב קוקוס ודובדבן אמרנה. יש מצב שהיה שם גם ג'ין, לא סגורה על זה. זה היה טעים ומרענן ועבד מצויין שמנטרל חריפות. הוא לקח לימונדת למון גראס שהיתה סתמית לטעמי. קיבלנו ע"ח הבית תה יסמין.
&nbsp
לסיכום היה ביקור כייפי וקליל, אוכל שלא מעיק ולא מחייב וקצת שונה.
 

prizman

New member
אמש חגגנו את שובי

ולאחר בילוי של 24 שעות בנמלי תעופה ומטוסים ממש לא התחשק לי לבשל במיוחד שלא היה בבית מה.
בחרנו במסעדת דים סאם הנמצאת בקניון ליד הבית ששנינו אוהבים אותה יען כי כאן ניתן לעיתים למצוא מסעדות ראויות בקניונים.
כמובן שזה לא כל מה שהזמנו אבל דווקא היא בחרה במנת רגלי העוף ולא לראשונה.
תאילנדים אוהבים את הג'לטין הזה לא פחות מפולנים.
אישית מעדיף רגלי בקר אבל גם באופן כללי אני מעדיף בקר.

 

מיתר44

New member
אתמול, עם משפחת הבן

שבאו עם הנכדה והנכד (רגע לשלוש ורגע לשנתיים בהתאמה).
ארוחת בוקר בחדר שבמלון, טוסטים עם פילדלפיה וסלמון מעושן, ירקות
בשמן זית (בלנד ים תיכוני), פירות יער ובננות עם יוגורט (מחלב פרות אוכלות עשב),
אבוקדו מצויינים (ואני חטפתי קלח תירס מתקתק שהכנתי במיקרו). הקפה -
אין משהו טוב לדווח חוץ מ חם ורטוב.
שוטטנו הלוך וחזור סביב טיימס סקוויר, אכלנו כולנו נקניקיות עם רליש ושתינו
קפה קר על בסיס אספרסו אמיתי. אחלה. הפעוטות התרוצצו אנא ואנא בבריינט
פארק הקרוב וצפו בפאפט שואו להנאתם. בשבילם מנהטן זה באמת עולם
אחר כולל הכל, שכן הם גדלים בפריפריה המנומנמת - איתקה.
לעת ערב סעדנו בדיינר Brooklyn Diner. זה באמת מקום שרק בו אפשר למצוא:
מק @ צ׳יז בשביל הילדה שהיא בעלת דעה ורצון והעדפות למאכלים.
אכלתי המבורגר עם צ'יפס נחותים, חלקתי עוגת גבינה ניו יורק סטייל טובה,
עזרתי לנכדה לסיים כוס ענקית של גלידה, חלקתי בקבוק סודה ענק של פלגרינו.
לידי אכלו נקניקיות ענק, סלט עוף, סלט ירוק וקלמרי מטוגנים.
המקום המהודר, ספון עץ ואלמנטי נחושת, היה מפוצץ להפליא, והוא פתוח, לא
מפליא - 24/7.
יצאנו, איך לא, מפוצצים רק כדי להוות בייביסיטר לזוג הצעיר שביקש למצות
את הרגע.

 

יצורה

New member
ביקור מאכזב ב"נקסט דור" ופיצוי ב"בר א וין"

אוזריה נקסט דור הייתה אחת הפייבוריטים שלנו - כל מה שמכינים באוזריה או בנקסט דור טעים בטירוף, ונורא אהבתי לשבת עם חברים בנקסט דור, להזמין את כל התפריט ולטעום מכל מה שלא היו לו עיניים.
אז למה מאכזב? כי מסתבר שבאוזריה החליטו על שינוי קונספט והפכו את הנקסט דור לסופלקי בר; ביי-ביי ברוסקטה אלוהית עם טולום, שלום בוראטה, להתראות בצל צלוי על סלמורחו שגורם לי ללקק את הצלחת. מהתפריט המקורי נשאר בערך חצי (לאכזבתי הרבה - החצי הלא צמחוני) ונוספו מנות סופלאקי (נתח קצבים, קבב טלה, שרימפס, דג, פטריות ואולי עוד כמה שאני לא זוכרת).
אז נכון, מי שלא צמחוני ודאי היה נהנה יותר, ורוב המנות הללו נשארות באוזריה המקורית, אבל בגרסה מוגדלת (ותמחור בהתאם) וללא אווירת הנשנושים והבר שכה אהבתי.
יצאנו קצת מאוכזבים ולא לגמרי שבעים והלכנו להטביע את יגוננו בשלולית קממבר (איך, איך המנה הזאת עדיין לא מגיעה עם לחם?) בבר א וין. וגם בגוז'ר וצ'יפס וקרפ סוזט ואננס, שלא יחסר.
 
למעלה