נח ביסטרו

gastro101

New member
נח ביסטרו

ברגע של חולשה היא הסכימה לארוחת צהרים , כשהתעשתה -לא היה נעים לה לבטל. כדי שיהיה קרוב לאוניברסיטה - נסענו לביסטרו נח - השלט רוקח 73 עדין מתנוסס- אבל זו הרי הכתובת . עכשו אני שמה לב-לקחתי אותה ממוזיאון הטבע החדש שנחנך השבוע והבנין בצורת תיבת נח ל..ביסטרו נח

חניה - בשפע ואפילו בצל
המסעדה היתה די ריקה וחבל. פרט לנו שולחן של ארבעה ושולחן של זוג
בתשישותה הניחה לי להחליט ולהזמין , היא צמחונית כך שבחרתי מנות צמחוניות בלבד

לפתיחה- מרק גספצ'ו לכל אחת- הוגש בקערית זכוכית עם מכסה ! המרק עם פרוסות צנונית מלפפון גבעולי בצל ירוק וחזרת מגוררת היה טוב מאד , אפשר היה עוד כמה כפות
חלקנו ברוסקטה עם עגבניות צלויות , ארטישוק ירושלמי אפוי, אגוזים וגבינת המאירי- מנה משובחת ומומלצת בחום.

חלקנו גם עיקריות- טורטליני במלית דלורית על מצע עדשים שחורות, במרכז לבנה תוצרת המקום - מעודנת מעולה, עוד היו במנה קוביות לימון ששברו את מתיקות הדלורית. שוב מנה לא נדושה- מאד טובה- אבל מומלצת לחלוקה
וריזוטו ירקות שרש- בפועל היו הרבה יותר קוביות ירקות מאשר אורז- היא אהבה את המנה יותר ממני - מנה נדיבה מאד והצלחת נשארה ריקה
המלצר אמר שזו מנה לטבעונים- אם לא שמים פרמזן

התלבטנו לגבי הקינוחים -בסוף נפל הפור על ריזוטו תפוז וסלט פירות- ריזוטו שמנתי עם קוביות קליפת תפוז מיובש, פטל , תות שחור, פלחי תפוז קלופים, קוביות תפוחי עץ וקויוי. מנה רעננה, גדולה טרטיי משמע

עם בקבוק מים מוגזים (של פרלה - הרב הפחות טוב מסן פלגרינו ) -275 שח לא כולל שרות . שהיה טוב מאד. בצהרים יש 15% הנחה על התפריט

פנינה חבויה- ממליצה בחום !!!!

אור2221

New member
הייתי שם לפני מספר חודשים וגם אני כתבתי דיווח מאוד חיובי

מסעדה מצויינת אבל ריקה וגם בעיני לא מפרסמת מספיק. אנשים לא מודעים לקיומה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

erezavn

New member
מסעדה טובה. במיוחד מאז שעינב ברמן אחראית סולו על המקום.

כשהיא נפתחה זו הייתה שותפות עם יהלומה לוי וכשישבתי שם בפעם הראשונה, די בתחילת הדרך, לא נהניתי. בפעם השנייה, אחרי כמה חודשים, היה מוצלח בהרבה, ודאי מבחינה קולינרית. עינב ברמן היא שפית ראויה בהחלט ולהערכתי מאז שפורקה השותפות עם יהלומה לוי האיכות עלתה.
המיקום של המסעדה די בעייתי, בגלל הבידוד היחסי שלה. די ברור שיש להם בעייה שיווקית. ולמען השם - שיורידו כבר את השלט בחנייה של רוקח 73 או שלפחות יוסיפו שלט חדש לצדו של נח ביסטרו.

gastro101

New member
דוקא המיקום מצוין- חניה בשפע, נגיש לבאים מצפון וגם מדרום...

erezavn

New member
מבחינת נגישות וחנייה אכן מיקום מצוין. אבל..

אם לא יודעים שיש שם מסעדה זו יכולה להיות בעיה. את רוקח 73 הכירו בגלל מוניטין של הרבה שנים, ולכן היא הייתה די מלאה רוב הזמן. את נח לא ממש מכירים.

המיקום בעייתי בכך שאנשים צריכים להכיר את המסעדה ולתכנן להגיע אליה. באזור מגרשי הטניס אין ממש ריכוז של תושבים שמתחשק להם לצאת מהבית ולחפש עסקית טובה ספונטנית. כנ"ל עסקים. בקיצור - לא יהיו כאן עוברים ושבים אקראיים.

החתולית

New member
על הדיווח

ראשית, על שלט צריך לשלם. אם השלט הקיים הוא של רוקח 73, נח ביסטרו לא צריכים לשלם לעירייה על שלט. בינינו, אף אחד לא באמת נוסע בשדרות רוקח, שם לב שיש שם מסעדה, ונכנס על הדרך.
&nbsp
שנית, טוב לקרוא על הארוחה שלכן. היא נשמעת מצויינת.

למעלה