לונדון, מאי 2017 ומאחורי הקלעים של come dine with me

passioneta

New member
Hopper's - אוכל מסרי לנקה

מסעדה חדשה ופופולרית להפליא שלא לוקחת הזמנות. הפתרון - נרשמים והולכים לשתות בבאר סמוך - מקבלים התראה באפליקציה כשתורנו מגיע.
האוכל מעניין, מעודן, חריף במידה (הזמנו יוגורט לאיזון).
המקום פופולרי בזכות קערה עשויה מביצה (בתמונות) שמצטלמת נהדר, אבל המנות הזכורות מבחינתי הן קארי דג עדין ועשיר בטעמים, ומנת פתיחה של מח עצם ברוטב חריף.





 

erezavn

New member
נראה טוב

זו מסעדה שהבעלים שלה הם גם הבעלים של 2 מסעדות כוכב מישלן הודיות מאד מצליחות: Trishna ו-Gymkhana (בה הייתי בתחילת יוני ונהניתי עד מאד).
 

passioneta

New member
צ'יינה טאון - Koya Bar

במרכז הרחוב - שני מרכולים מלאי כל טוב. כדאי לבוא עם רשימה ואז גם לראות מה עוד נראה מעניין (או זכור ממתכון שקראתם). מאז ששבתי נהנינו מאטריות קוריאניות חריפות ומאוקונומיאקי כהלכתו.
שאלתי את הקופאית היכן לסעוד והיא שלחה אותי לרחוב צדדי - שם היא נוהגת לאכול. בחרתי ב young cheng. המסעדה נצפו מעט זרים אך קשה לי לומר שזה הדים סאם המשובח ביותר שטעמתי. בכל זאת נהניתי מהמטעמים החביבים עלי: צ'אנג פן (גלילי בצק אורז), אורז מאודה בעלי לוטוס והאר קאו. בשולחנות ליד נצפו מטעמים כמו קערות גדולות עם סרטנים מוקפצים ברוטב חריף...בהחלט אחזור אם לשם ואם לאחת המסעדות הדומות באותו הרחוב.
בערב אחר החלטתי לספק את געגועי לקיצונה אודון - מרק עם אטריות אודון וטופו מטוגן שבושל ברוטב סויה וסוכר. בארץ מגישים את הטופו הזה מוכן מקופשת שימורים, וזה דומה לפטריות משומרות - כלומר לא קשור למקור. בקויה באר משתמשים בטופו שמיוצר בבריטניה ומכינים אותו ברוטב בעצמם. זו הארוחה שממנה נהניתי הכי הרבה בביקור.









 

passioneta

New member
Dinner by Heston

אכזבה.
המקום, במלון מפואר - היחס - לעילא ולעילא, השירות מושלם. האוכל - נראה כמו בטלוויזיה, אבל - ללא זיקוקי דינור.
בחרתי לאכול אה-לה-קארט, מנות ששמעתי עליהן או ראיתי את פיתוחן.
פאטה בצורת מנדרינה - טעים אך לא מרגש (למעט הצורה). השירות היה כה קשוב שכשראו שנשאר לי כבד והטסט אזל - הביאו טוסט נוסף. אבל...הוא היה חם מדי לנגיעה ושמטתי אותו בבהלה.
מנת צדפות היתה טובה, לחלוטין בישול עילי אבל חסר je ne sais quoi
הצ'יפס המפורסמים היו טעימים אך לא הטובים שטעמתי בחיי, ולא ברור לי על מה המהומה. אכן נוצרה שכבה פריכה מאוד סביב תוך רך, אבל זה לא מספיק כדי לרגש.
המלצרית שראתה את אכזבתי הציעה לי להזמין גלידה בהכנה ליד השולחן. זו היתה...גלידה.
המנה הכי מוצלחת היתה קרם שוקולד תםוז שהוגש עם פכסם קימל, כמנת ביניים לפני הקינוח. זו המנה היחידה שהיה בה וואוו.









 

erezavn

New member
בקיצור - כגודל הציפיות...

זו הייתה האופציה הראשונה שלי בלונדון אבל לא היה מקום בתאריכים שחיפשתי...
 

החתולית

New member
זה בדיוק מה שאמרו לי על דינר

והציעו לי לא ללכת לאכול שם כשהיינו בלונדון בדצמבר. אמרו שאתאכזב, אז ויתרתי.
 

passioneta

New member
אוטולנגי באיזלינגטון, ומאחורי הקלעים...

מילה על אוכל פאבים - כיף לשבת עם חברים לצהריים בפאב, להזמין פיש אנד צ'יפס עשויים טוב...
אחרי הצגה נכנסנו לאוטולנגי - אין ספק שחלון הראווה מעורר תאווה - העוגות טובות - ביתיות - דומות למה שאני יודעת להכין לבד...
חבר השתתף ב"בואו לאכול איתי" בבריטניה ומתאר את זה כחוויה קשה (הוא פסיכולוג
).
לדבריו הכל מבוים עד אימה - מי שמספר בדיחה, למשל, מתבקש לספר אותה 3-4 פעמים, כל פעם בטון אחר ועם מבט לכיוון אחר. כל ביס ונגיסה מבויימים, וכך גם הפרצופים שהמשתתפים עושים...את הפרק שלו הוא מסרב לראות...



 

Nרב

New member
מתה על המנות האלו של הפיש אנד צ'יפס בפאבים... ותודה על כל

הדיווחים
 
למעלה