אתמול בהארץ: אוכל רחוב בבאר שבע
הכתבה חשופה למנויים בלבד אבל
לא הפסדתם כלום אם לא קראתם אותה.
יש בה פרוט חמישה שישה מוסדות שמעלים במקרה הטוב
אבק : בית הפול - מזמן זה כבר לא הטעם ההוא משנות ה 70
קבב אמונה - שאני נוטה לו חסד בגלל קשר
היסטורי עם הבעלים,איבד את העסיסיות
שהייתה לו. יש מצב שהיד המתלפפת את
הבשר סביב השיפוד חשובה לא פחות מטיבו?
לפלאפל הירוק קמו מתחרים שמציעים עיסה
אפילו יותר תיאמה ובעיקר תוספות נדיבות
ומעניינות
גלידה באר שבע עם דודה יוליה (כן, בעלה ואמי
חלקו סבא) עליה השלום כבר לא יכולה לרקוח
יחד עם מדעני אוניברסיטת בו גוריון גלידות
על בסיס סברס,חלב נאקות ועוד.
את בורקס הפיקוד כל בורקסייה בלוינסקי
שמה בכיס הקטן.
מה נשאר לנו - מקום שאיני בטוח שאכלתי בו
פריקסה אמיתי. בשביל זה להגיע בשיא החום
לרחוב קק״ל? לא אני.