אכלתי שם פעמים (וגם בסניף בריו דה ז'נירו)
בפורום הזה הסבו תשומת ליבי למסעדה
בפעם הראשונה היה נפלא , בעיקר צלעות טלה קטנות ועסיסיות
בפעם השניה, מאי השנה, פחות התלהבתי, לא היה מבחר בשרים גדול , לא זוכרת שהיה פילה , היה נתח אחד שחזר שוב ושוב- פיקניה כמדומני
מצד שני הם מגישים בננות מטוגנות (למרכז השולחן ) נפלאות ומי שאוהב, כמוני , שילוב של בשר ובננות זו חגיגה. וגם לחמניות גבינה ברזילאיות נהדרות
שווה להגיע בצהרים המחיר סביב 50 דולר לאכול כפי יכולתך, לא להתפתות לבר הסלטים או לאורז כוו' .