טיטו- גבעתיים
מסעדה איטלקית בגבעתיים, שנפתחה לפני שנה וחצי.
מה שהיה שונה בה הוא גודל המנות- מנות ענקיות המיועדות ל3-4 סועדים. מאז שנפתחה נמנעתי ללכת, למרות הקרבה לבית, בגלל שלא בא לי להזמין מנה אחת בלבד. אם כבר אני בא למסעדה אני רוצה להנות ולאכול יותר ממנה אחת. לאחרונה השתנה הקונספט, ובחלק מהמנות נוספה אופציה לחצאי מנות. חצאי המנות, הן בעצם מנה עיקרית רגילה. או גדולה יחסית
ביקרתי שם פעמיים, פעם בעסקית ופעם בשבת.
בלטו לטובה- סלט פנצנלה נהדר (67 שקל)- המון עגבניות בכל מיני צבעים, לחם, בצל סגול וזיתי קלמטה. הטריות זעקה מכל המרכיבים, העגבניות היו מתוקות וטעימות והתיבול מצוין. לא נשאר אף פירור בצלחת. 67 שקל זה מחיר די מבהיל לסלט, אבל אחרי שאכלתי אותו ממש לא חשבתי שהמחיר גבוה מדי, ביחס לסלטים דומים במקומות אחרים. הכמות לפחות משולשת אם לא יותר ומבחינת הטעם- אין תלונות.
ירקות ירוקים- (31 בעסקית) אפונה, ברוקולי, זוקיני, אספרגוס- מנה שהוגשה לוהטת, חיכיתי כמה דקות שיתקרר. היה טעים, כל הירקות היו במרקם אל דנטה, תיבול פשוט וטוב של שום שמן זית. כמה פשוט ככה טעים.
ריגטוני בולונז (67 שקל) גם היה מוצלח, אהבתי שהבשר והיין אדום בלטו בטעמם, מה שהרבה פעמים לא קורה במנות דומות במסעדות אחרות. גם כאן גודל המנה נדיב מאוד.
בינוני מינוס- רביולי עיזים עם שמנת ופסטו- הרבה יותר מדי שמנת במנה. הרוטב הפך את הבצק של הרביולי לקצת מושי. למה להרוס מנה לא רעה עם כמויות שמנת אסטרונומיות? אחרי שהסרתי כמה שיותר שמנת מהרביולי אכלתי אותו והוא היה בסך הכל חביב אבל לא מעבר.
פוקצ'ה- שחסרה תיבול בסיסי של שמ"ז והרגישה יבשה, גם השמ"ז בצד לא הציל אותה.
לסיכום- בסך הכל מדובר במסעדה ראויה. המנות מאוד נדיבות. מבחינת אווירה- למרות שהמסעדה בקניון, בקומת המזון, יש ניתוק מהקניון. המסעדה נראית כמו דיינר אמריקאי והאווירה טובה ונעימה. היה קצת רועש אבל לא בצורה חריגה. מבחינתי הקרבה למסעדה והעובדה שיש חניה בקניון זה יתרון גם כן. סביר להניח שאחזור לשם, אבל אמנע ממנות עם שמנת.