ביום שישי כריך יצירתי.
שכבה תחתונה דאיקון מגורר.
השכבה מעל ביצי שרימפס, אנחנו קונים מארזים של 200 גרם, זה לא יקר כאן.
השכבה מעל סשימי טונה שהושרה למשך רבע שעה ברוטב סויה יאמאסה שאני מעדיף בהרבה ע"פ קיקומן,
וואסאבי ויין לבן. כל זה בלחמניה צרפתית רכה.
אתמול הכנתי חריימה מזוייפת/משודרגת מדג גרופר שזה למעשה לוקוס. יש כאן די הרבה זני לוקוס.
בערב בת הזוג הביאה או יותר נכון רכשה במסעדה בה היא עובדת את מנת הדגל, סרטן ברוטב קארי.
יש כאן שייט כחול דומה לישראל אבל הוא די דל בבשר. מה שמשתמשים בו במסעדות טובות
וזה גם מה שאנחנו קונים הביתה זה סרטן מנגרובים. הוא יכול בקלות להגיע למשקל ק"ג ובכל מקרה
אנחנו לא רוכשים אחד במשקל נמוך מ 600 גרם. כמובן שרוכשים רק סרטנים חיים וכפי שקוואז (איפה הוא?)
אמר לי, ככל שלסרטן יש יותר מרץ כך הוא יהיה טעים יותר.