מרכז מהשבועות האחרונים (פר דרייר, עזורה, אל באבור, סזאר )
לפני שבועיים אל באבור ביום שבת:
סלטים בינוניים, בשר בינוני, שירות בינוני מינוס, תוספת עלובה ליד הבשר (10-12 צ'יפסים), אין הרבה לפרט מלבד העובדה שזאת רחוקה מלהיות מסעדה ערבית אותנטית שאמורה להיות ידועה בשירות, שפע ואיכות האוכל.
עזורה ת"א:
הגענו 10 אנשים, השירות היה מעולה והאוכל היה מצוין, הרוב הזמינו סופריטו בקר ונהנו מאוד, אני הזמנתי קובה סלק שהייתה מצוינץ, גם חומוס הוזמן והיה טוב מאוד.
ההפתעה שהייתה שם היא שבמטבח עבד במרץ השף
רפי כהן בכבודו ובעצמו, האם הוא חוזר לשגרה ???
פר דרייר שישי ארוחת בוקר:
במקום אווירה מאוד נעימה ואדיבה, השירות מצוין וכיף לשבת שם.
הוזמן כריך ברי, כריך די פשוט עם ריבת בצל, גבינת ברי ואורוגולה , הבגט היה חם וקריספי והגבינה נמסה בתוכו, כריך פשוט שהיה טעים בטירוף.
הוזמן בריוש עם תרד , ביצת עין ובשמל, מנה מדהימה, הבעיה היחידה של המנה - נגמרה מהר
לסיום קרפ נוטלה עם בננה צלויה, אני חובב מתוק ככה שנהניתי מכל ביס (ואכלתי הכל לבד).
סזאר רחובות:
שבת אחרי פעילות הגענו איכשהו לרחובות לארוחת צהריים מאוחרת, מהתחלה הבנתי שהמקום מצוין, השירות מוקפד והמלצרים מקצועיים, היינו 10 אנשים כולל לא מעט ילדים , הוזמנו לשולחן:
אנטריקוט 400 גרם עם פירה תפו"א ובטטה- הסטייק היה בגודל מכובד מאוד אם כי לא רך כמו שאני אוהב אנטריקוט, הזמנתי M והגיע M-well , עדיין הסטייק היה לא רע
המבורגר - קיבל חוות דעת מעולה מהאוכלים, מהצד נראה בשרני וגדול
פטוצ'יני אספרגוס ברוטב אליו אוליו - נאמר שהמנה הייתה מדהימה.
שניצל וצ'יפס - השניצל היה גדול ובעובי מעולה (לא עבה ולא דק מדי).
מנות הילדים היו טעימות גם למבוגרים
סה"כ מקום שמגיש אוכל טוב ויש בו שירות מעולה.