נונו
שישי ב6 בערב, הזמנתי מקום (שבועיים שלושה מראש) לנונו
מגיעים, מסעדה ענקית, החלל הפנימי גדול, אבל המרפסת שאני זוכר אותה כקטנה מביקורים קודמים הורחבה מאוד ועכשיו היא מכילה עשרות שולחנות. לא אגזים אם אומר שזו המסעדה בין הגדולות בארץ, לפחות 300-350 איש יכולים להכנס לשם.
אנחנו ישבנו בחלל החיצוני, לא מעוצב יותר מדי אבל נעים, מואר ומרווח. לא יודע מה עבר על אבי אפרתי שכינה את החלק הזה במסעדה "חדר אוכל קיבוצי". איך זה מזכיר לו קיבוץ אני לא יודע.
לראשונה לקחנו אספרגוס עם גבינה ברוטב עגבניות, האספרגוס טוב, הרוטב טעים, הגבינה הוסיפה מליחות, הכל ביחד השתלב טוב, בסך הכל מנה טעימה אבל קטנה מדי עבור 48 שקל. היה אפשר להיות קצת יותר נדיבים
לעיקריות-
רביולי גבינת עיזים בחמאת טרטופו בשבילי- רביולי מצוין, רוטב טעים ולשמחתי לא משתלט מדי, מנה מצוינת.
לאישה- פפרדלה ראגו- עוד מנה מעולה, הפסטה אליפות, הרוטב והבשר שהיה קצוץ גס היו מלאי טעם, שום דבר מהמרכיבים לא הלך לאיבוד בטעם כמו שקורה לעתים במנות דומות במקומות אחרים. מנה של מקצוענים. שתי המנות היו נדיבות מאוד ולמרות זאת סיימנו את כולן מרוב שהיו טעימות
לקינוח- פיצה נוטלה, הגיע בצק בגודל פיצה משפחתית עליו מרוחה נוטלה. הבצק היה צמיגי, הנוטלה היתה נוטלה. אין לי הרבה מה לכתוב חוץ מזה שלא אזמין את זה שוב.
שורה תחתונה- נהדר כרגיל. מסעדה מצוינת ששווה נסיעה מיוחדת